Şimdi Ara

Yeni e200d Amg artık 1.6 dizel otomatik (mekânın sahibi geri geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80' lerin 90'ların, 2000 motor benzinli 200 E leri, E 200 leri gidiyordu da şimdi bu 1.6 dizel motorlu E 200 mi yürümüyor anlamadım ? Sırf motor hacmi düşük ve ÖTV barajına takılmamasına rağmen fiyatı 2000 motor araç diye eleştiriliyorsa katılırım, ama yürümüyor gitmiyor muhabbetine katılmam. Kullanıcısını üzmez.
  • Ben motor hacmine hiç takılmadım da 1.6 Motora sahip arabaya 500.000₺ verecek olmamız ülkece içimi yakıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Bmw 320i m sport için 400 450 bin isteniyor

E segmenti dizel arabaya 495 bin çok mu sence

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Bmw 320i m sport için 400 450 bin isteniyor

E segmenti dizel arabaya 495 bin çok mu sence
    Ben hepsini eleştiriyorum da bu konuda spesifik olarak mercedesi kast etmiştim. Yoksa hiçbirisi bu paraları hak edecek araçlar değil...

• Yurtdışında 2.0 motoru bırakın 3.0 motorun altında E segmenti araç satılmazken, ülkemizdeki durum komik sadece. 500 bin tl para verip gitmeyen araba almak istemezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E segmentte 1.6 motor saçmalık diyenlerin 2000cc motorun yıllık MTV'sine bakmalarını tavsiye ediyorum.

Ben yazayım rakamları (üstüne zam gelmek üzere)

2.0 -> 5003 TL
    1.6 -> 1799 TL

3 kat fark var.

Adamlar senin ülken için 2.0 dizel performansına yakın 1.6 dizel seçeneği sunmuş, daha ne yapsınlar.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    1.6 2.206 tl 2.0 6.133 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

1.6 2.206 tl 2.0 6.133 tl
    Hocam birçok vergiye, harca (pasaport, vs.) %22.5 zaman geldi ama haberlerde MTV'ye %12'lik bir zamdan olduğu söyleniyor.

%12'ye göre bu rakamlar olmuyor. Siz %22.5'a göre hesapladınız sanırım.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    ben hesaplamadım 2020 yılı için açıklanan tutarı yazdım fiyat dogru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulcrum299

Yurtdışında 2.0 motoru bırakın 3.0 motorun altında E segmenti araç satılmazken, ülkemizdeki durum komik sadece. 500 bin tl para verip gitmeyen araba almak istemezdim.
    Gitmeyen dediginiz araç, zamanının 5.20i lerinin e200 lerinin her türlü içinden gecer. Yazmış olmak için yazıyorsunuz. Millet yıllarca 150hp 200nm lik 4-5 ileri leş otomatiklerle yol aldı bu segmentte.

• Arabaya 500-600 bin bayılıp da kaputun altında egea hacminde motor olması adama biraz koyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

E segmentte 1.6 motor saçmalık diyenlerin 2000cc motorun yıllık MTV'sine bakmalarını tavsiye ediyorum.

Ben yazayım rakamları (üstüne zam gelmek üzere)

2.0 -> 5003 TL
    1.6 -> 1799 TL

3 kat fark var.

Adamlar senin ülken için 2.0 dizel performansına yakın 1.6 dizel seçeneği sunmuş, daha ne yapsınlar.
    Güzel gariban kafası bilader.

Emin ol arabaya 500 bin veren yıllık 5 bin vergisini de çok rahat öder dert etme kendine.
  • Yeni BMW X3 sDrive20i M Sport 2019 Otomatik Benzin 1597 170 7,1 %60 470.200
    Yeni BMW 320i Sedan First Edition M Sport 2019 Otomatik Benzin 1597 170 6 %60 385.400
    BMW 520i Sedan Edition M Sport 2019 Otomatik Benzin 1597 170 6 %60 498.500

Mercedes e200D 497.000TL

Muhtemelen 2020'de bu fiyat 500'u gececektir. BMW'nin Sozde 7.1lt/100KM tuketen eski motorun guncel versiyonuna karsilik Mercedes'in Son Teknolojili Dizel Motorunun (aldigi patentleri OM654 koduyla aratirsiniz) hakettiginden ucuza satildigini soylemek mumkun.
    Yeni Motor her zaman riskini de beraberinde getirir, Mercedes son 1 senedir bu motorun 2.0LT versiyonunu kullaniyor. 1 Sene sonra bu motoru 600.000TL'e gormemek icten bile degil (umarim gormeyiz)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Güzel gariban kafası bilader.

Emin ol arabaya 500 bin veren yıllık 5 bin vergisini de çok rahat öder dert etme kendine.

Alıntıları Göster
    Öyle rahat rahat öder demekle olmuyor bu işler.

Bu segment araba alan insanların böyle herkes gibi yakıt/vergi maliyetlerini hesaplıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    haklısınız da insanlar ne yapsın? ya da markalar ne yapsın bu duruma?

devlet bildiğin 2.0 araç alırsan 2 katı haraç keserim diyor. Markalarda böyle çözümler üretiyor.

aynı aracın 2.0 dizeli 230bin lira daha pahalı yani bir tane sıfır D segmenti parası.

Ayrıca 3 katı mtv farkı var. Eğer alacak kişi uber bir zengin değilse bunu bile hesaplıyor. Hatta yakın bir zamanda 2016 model E'ye binen bir tanıdığım masrafları çok geliyor diye aracını çıkardı elinden. Kısacası devir ekonomi devri, zengin bile kuruşunu hesaplamaya başladı.

bazı insanlar var ve bu insanlar hayatlarında hiç 150yi bile geçmez işte o insanlar için bu motor seçenekleri çok iyi bir seçenek. İnsanlar neden aynı arabaya motoru daha güçlü diye 230bin lira daha fazla para versin ki?

Motor seçenekleri olsun isteyen alır istemeyen gider 2.0 olanını alır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.