Arkadaşlar merhaba Yeni EGM tarifesi kullananlar gece sabah karşı hız testi yapabilirler mi? Hızınız 170mbps üzerine çıkıyor mu kontrol edebilirmisiniz?. Ayrıca tarife ve hediye internetinizin %80 ini bitirdikten sonra hızınız 50 mbps lere kadar düşecek mi? %80 i kullandınız mesajı aldığınız da uçak modu açıp kapattığınız da belli olacaktır. İmkanı olanlar deneyebilirler mi son fatura kesim tarihinde VS Yeni EGM tarifeleri aşımsız olduğundan internetinizin bittiğinde aşım ücreti yansımaz Aşağıda görselde Egm tarifesi ve normal TürkTelekom ile hızlar paylaşıyorum Hızlı olan Faturasız hat 200 altı hızlar ve 70 mbps altı hızlar hızı düşürülmüş EGM tarifesine ait Faturasız hat Buda aynı yer aynı bölge EGM tarifesi Faturasız hat Buda EGM tarifesi %80 haklarını kullanınca hız yavaşlatıldı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 16 Ocak 2025; 0:28:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türktelekom Aşımsız Tarifelerde hızı Sınırlandırılıyor
-
-
-
Diğer hediyeye geçti ve hız diğer sınıra kadar arttı
Aslında şuan benim rahatlıkla 300 üzeri hız alıyır olman lazımdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
TürkTelekom bunu yalanlasada yok desede Aşımsız tarife kullananların İnterneti bilinçli şekilde yavaşlatıyor.
tarife Haklarınızda ya da hediye internerinizde kalan kullanıma bağlı hızınız yavaşlıyor.
Öncelikle 200 altına sınırlandırıyor
Kalan internetiniz 900 mb altına düştüğünde hızınızı 70 mbps altına düşürüyor. Bu İnternet bitince başka hakkınız varsa on geçtiğinde İnternet otomatikman hızlanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözleşmede buna yönelik bir hüküm yoksa hakkınızı arayın. Thh ve btk ya şikayet edin. Adaletin olmadığı ülkelerde sıradan problemler maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom kota bitince interneti hemen durduramıyor, ben birkaç kez yapmıştım kota 100MB kaldı mesela hemen 1GB indirme koyuyordum adamlar internetimi kesene kadar iniyordu. Büyük ihtimalle bu durumlara karşı koyulmuş bir sınırdır, zaten 2GB interneti kalan birinin 70Mbps gibi hala çok yüksek bir hız alması da yeterli diye düşünüyorum.
Allah böyle büyük dert vermesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faturada yazmışlar.
İtiraf edip uygulamadıklarını söylüyorlar
Ceo yu etiketleyerek yazdım biz sınırlandırma yapmıyoruz
Görseller videolar var olmasına rağmen sim kartınızda sorun vardır deyip geçiştirdiler.
115 liraya 25gb varken bende üstelemedim
Aynen sizede
Ben Kasım ayında Farkettim
Önceden dediğiniz gibiydi durana kadar kullanılıyordu.
Hız her türlü yetiyor ondan sorun yokta.
Böyle birşey yapmaları ve inkar etmeleri düşündürücü
Bilgileri yoktur, Vodafone ciddi ciddi Redbox kullananlara sözleşmede ne yazarsa yazsın 10Mbps limit koymuştu, söylesen inkâr ediyorlar tarifenizin hızı şu diyorlar, büyük ihtimalle onların bile haberi yok. Türk Telekom da bir benzerini yapmıştır ama bu en azından rahatsız edecek bir durum değil dediğiniz gibi, Redbox bizi hız bakımından mahvediyordu.
Normal bi kullanıcı hızla işi olmayan anlamaz zaten
Benzer içerikler
- 0555 555 1500
- hat neden kapanır
- türk telekom fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur
- türk telekom şebeke sorunu
- türk telekom havuzdan numara seçme
- vodafone mobil imza
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- turkcell abone sayısı
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X