Şimdi Ara

Yeni ekonomi reformlarından teknoloji dünyasını heyecanlandıracak haberler çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hay maşallah,Devletimiz her alanda yükselmeye devam ediyor.  

• Dijital vergi dairesi gelecekmiş. Zaten interaktif vergi dairesi adıyla bu hizmet sunulmuyor muydu ki? Farkı ne olacak bakalım.

• berk768 kullanıcısına yanıt

Bu ülkede yükselen tek şey vergiler  

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    En güzel sorgulamayı sen yapmışsın tebrik ederim.

• teşekkür ederim 

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

2023 e ne kaldı ki az daha bekle

• Vergilerin alınması konusunda mutlaka reformlar hatta daha neeeformlar göreceğiz.Bundan hiç şüphem yok zaten...
  • Hiç inanasım gelmiyor böyle heyecanlı haberlere.

• Götürü usulde vergilendirilen 850 bin vatandaştan vergi alınmayacak müjdesi verilmiş.
    Zaten bu kesim vergi ödemiyordu ki.

Neyin müjdesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberde bizi heyecanlandırması gereken yer tam olarak neresi? Boş vaatler mi?
  • ahmet.' in yaptıgı haberleri çok seviyorum. Ne zaman girsem bu konulara kendimi 5 dakikalıgına da olsa Norveç veya Hollanda'daymışım gibi hissediyorum. Teşekkürler. Sayın Berat Albayrak'ın yaptıgı reformlar ve ekonomik programlar ile güzel bir yükseliş sergilemişti devletimiz. Allah'ımıza hamdolsun bu yeni reformlarla yine uçacagız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 12 Mart 2021; 20:56:0 >
  • gençleri kandırmak için yapılan komedi oy moy yok 24 yaşında bir genç olarak diyorum bunu sana değil hiç
    birinize oy yok artık benden sandığada gitmiycem artık isterseniz parçalayın ülkeyi mısır patlatıp izlerim ben gülerek anca böyle akıllancak bu halk savaş çıksın cepheyede gelmiyorum sizin yaptığınız pisliği ben çekemem üzgünüm yiyin birbirinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk6688 -- 12 Mart 2021; 20:55:10 >
  • @amadeus99 ne diyosa doğrudur :) yoo çıkmadı diyosa çıkmamıştır! adam filozof:/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede yazılımcının destek alması için bina yol vb yapması lazım. Aksi halde alacağı tek destek daha fazla vergi ödeme desteğidir.

• Kim heyecanlandı ki? Heyecanını açıklasın biz de paylaşalım bu sevinci  

• Heyecandan tuvaletim geldi.

• devletin paraya ihtiyacı varsa az para harcasın. ötv artırmaya ihtiyacı kalmaz.

• hep aynı şey ,halkın önüne bir umut koy koştur koştur dur .20 yılda insan akıllanır biraz hep aynı şeyi dene dene sonuç yok işte.

yada reis baktı ilk 10 giremedik dediki bir dip yapalım çin gibi ucuz iş gücü olsun 20 yıl sonra bir şahlanırız artık ki ilk 10 gireriz .ters pisikoloji.

Özgür Demirtaş

2023 Yılında Türkiyenin ilk 10 ekonomi arasına girmesi Matematiksel olarak İMKANSIZ:

reis :

Cumhurbaşkanı #Erdoğan: Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek için gece gündüz çalışarak hedeflerimize mutlaka ulaşacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

ahmet.' in yaptıgı haberleri çok seviyorum. Ne zaman girsem bu konulara kendimi 5 dakikalıgına da olsa Norveç veya Hollanda'daymışım gibi hissediyorum. Teşekkürler. Sayın Berat Albayrak'ın yaptıgı reformlar ve ekonomik programlar ile güzel bir yükseliş sergilemişti devletimiz. Allah'ımıza hamdolsun bu yeni reformlarla yine uçacagız.

eskiden forumda Atabey şahabettin vardı , yol yaptı köprü yaptı , açılış yaptı diye başlık çardı .şimdi atmaca yapıyor .ana sayfa haberlerindede ahmet haber yapıyorsa seçim yakındır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.