Şimdi Ara

Yeni ekonomi reformlarından teknoloji dünyasını heyecanlandıracak haberler çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kısaca yeni oluşan sektörlerin para akışından yine her şeyde olduğu gibi devlete de pay çıkartıcağız ki insanlar para kazanamasın.Fakirliği ve kömüre tapmayı destekleyen hamleler is comingg.

• Reform paketine "külliye yapılmayacak bir daha " olsaydı, o zaman kesin ilk 10'da idik.

• Önce ADALET gelsin.

• Bunu gelecek seçimlere yatırım için, ağıza bal çalma çabası olarak değerlendiriyorum. Şimdiden seçimlere yatırımlar başladı. Hayırlı olsun. Baldır bal, yiyiniz efendim boş geçmeyiniz.

• "Doğrudan Cumhurbaşkanlığı’na bağlı olarak kurgulanacak yapı" bu cümle bile yeter, buna heyecanlanmak için de .... ne bileyim .....

• Vergi 2.0 güncellemesi gelmiş...

• hiçbir şekilde samimi değil boş ümitlere karnı tok milletin boş lafla mükemmel hayal algı yaratma dönemleri geçti reel sonuç olmadan boş fasa fiso hepsi

• 19 yıldır ülkeyi yöneten cühapa zihniyetinden bu reform ile kurtuluyoruz.

Tarih artık Fransız ihtilalini konuşmayı bırakacak ve dikkatini bu reformlara verecek.

Dünya için bir dönüm noktasındayız arkadaşlar, uzay çağı başlıyor, artık hepimizin lazer tabancası olacak.
    Ne kadar gururlansanız az.

Teşekkürler akp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir çağ getiriyor reisimiz hamdolsun
  • Gerçekten istihdam için birşey yaparlar sanmıştım.

• Ahmet Gözütok amma heyecanlanmışsın.Laf salatasından başka birşey yok,18 yıldır olduğu gibi.Ne anlatıyorsun sen.

• Dijital vergi uygulamasi, daha rahat vergi toplayabilmek icin ... Aklima kirmizi baslikli kiz geldi, kurt neden dislerin daha buyuk, seni daha iyi yiyebilmek icinnn nihahah...

Dijitali falan bos verin once vergide adaleti saglayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çarşamba müjde açıklanacaktı bu muydu !!!

• Bu ülkenin ihtiyacı olan tek bir reform var;

AKP'nin iktidardan inmesi.

• Çok iyi bir Bilgisayar Programcısıyım 10 yıldan fazladır işsizim. Bir kere sigortam ödenmedi bir kere iş için telefon açan olmadı. Bunlar neyin kafasını yaşıyor?

Size tavsiyem kendi işinizi yapın bu masallarla uğraşmayın. Devlet makamından tut kömür ocağına kadar her yer ahbap çavuş olmuş liyakat kalmamış. Şimdi bana İmamoğlundanda bahsetmeyin. Biri milliyetçi birisi kapitalist. ikisininde kafa yapısı aynı. Bu ülkeden kaçıp kurtulmak bizim için daha iyi olacaktır.

Birde demiyorlarmı yerli milli sanarsın adamlar Pentium Turkey Edition 92 core işlemci üretmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 16 Mart 2021; 16:14:6 >
  • nexus can N kullanıcısına yanıt

sende para varmış sen beş ülkede gezmişsindir şimdi :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.