Şimdi Ara

yeni ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli olarak ekran katımla soğutma sorunları yaşıyorum yeni bir ekran kartı almak istiyorum ama nereden başlıyacağımı bulamadım yardım ederseniz sevinirim. Lütfen soğutma sorunu yaşamayacağım bir ekran kartı tavsiye edin.

• Anakart, işlemci ve psu'nuzun marka ve modellerini belirtirseniz size en uygun seçeneği sunarız. Son olarak bütçe belirtmeyide unutmayın.
  • Gigabayt M61P-S3
    Amd Athlon(tm) 64X2 Dual Core Processor 5000+ (2CPUs), 2.6GHZ
    REGULAR 200W-PEAK 250W fiyat olarak 150 tl den aşağı olmalı umarım doğru bilgileri vermişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 101mami -- 3 Ağustos 2011; 1:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 101mami

Gigabayt M61P-S3
    psu'ya nerden bakcağımı bulamadım fiyat olarak 150 tl den aşağı olmalı umarım doğru bilgileri vermişimdir

kasanı açıp psunun üzerindeki etıkete bakıp psu kac watt old. bakabilirsin.
  • quote:

Gigabayt M61P-S3
    psu'ya nerden bakcağımı bulamadım fiyat olarak 150 tl den aşağı olmalı umarım doğru bilgileri vermişimdir

Belirttiğiniz bütçe'ye sıfır olarak giriş seviyesi bir kart alabilirsiniz. İlk olarak forumun ikinciel bölümünden Ati 5750 gibi bir kartı araştırabilirsiniz. Ben sıfır istiyorum performans çok önemli değil derseniz;

http://www.hepsiburada.com/Liste/timesaver-amd-hd4670-1gb-128bit-ddr3-hdmidvivga-ekran-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd130891&categoryId=204#Gorseller

• 4850 yada 5750 alabilirsen al.En kötü 5670 al.Psu 400w civarıysa sorun olmaz.
  • ATI Radeon 5750'yi inceledim hoşuma gitti ama alabiliceğim bir site bulamadım yardım eder misiniz? (Fiyatın 250 den aşağı olması yeterli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 101mami -- 3 Ağustos 2011; 2:43:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demin 250 TL'ye çıkabilirim diye mesaj atmıştınız fakat silmişsiniz. Yinede belirtmek isterim, eğer bütçeyi 250 TL'ye artırabilirseniz size tavsiye olarak şunu öneririm;

http://www.teknobiyotik.com/msi-ati-hd5770-hawk-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

Soğutma sorunuda yaşamazsınız. Performans olarakta tatmin edicidir.
  • Son verdiğin linke baktım ama bizim bilgisayar DDR2'yle uyumlu
  • quote:

Son verdiğin linke baktım ama bizim bilgisayar DDR2'yle uyumlu

RAM'lerle bilgisayarın anakartının alakası vardır. Ekran kartının belleğiyle hiç bir alakası yoktur, DDR2 de olsa DDR5 'de olsa PCI-EXpress ise çalışır, yani arkadaşın verdiği kartı güvenle kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.