Beyler merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açıyorum yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim Arkadaşlar yaklaşık 5 6 ay önce "amd asus r250" model ekran kartını aldım önceki kullandığım nerdeyse nvidia nın ilk çıkan modellerindendi diyebilirim.Gerek bandicam gerek fraps gerek gaming evolved olsun,eski ekran kartımla video çekerken hiçbir sıkıntı yaşamıyordum videolar akıcıydı gayet ancak bu güncel ekran kartımla herhangi birinden video çekilmiyor.30 40 fps lere düşüyor video çekme ayarlarını en düşüğe aldım hepsinde sonuç aynı çoğu video çekme programını denedim hepsinde sonuç aynı driverini 2 3 kere silip tekrar kurdum sorun nerdedir arkadaşlar fikri olan varmı deli olucam artık İyi forumlar
Ekran kartının bilgilerinin 1 fotosu
Bu arada söylemeyi unutmuşum amd de omega driver diye bi olay var performansı artırıyor diye güncel driver yerine onu kullanıyorum o da ekran kartıyla uyumlu ama o yüzden olabilir mi bu sorun hiç düşünmemiştim?
Güncel yazılım kullanmamaktan da dolayı değilmiş 1 kere daha kendi yazılımını yükleyip güncelledim sonuç aynı 30 40 fps ile video kaydediyorum bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?