gtx 295 o sistemle kullanılamaz.gtx 260 uygun gibi duruyor.core 216 lı modeller
ama şöyle düşünüyorum alacağım kart biraz geleceğe yönelik olmalı, gts alırsam ben o kartın ömrü çok kısa sürecek ve bir işime yaramıycak zaten değiştiricem sonradan işlemciyi.
evt gtx 260 veya gtx 275 üstüne islemciyi yenile gtx 295 alcagına daha iyi performans alırsın
arkadaşlar anlatamadım galiba ben. geleceğe yönelik kart alıcam diyorum siz diyosunuzki işlemciyi yenile. benim işlemciyi yenilemem demek bütün bilgisayarı komple değiştirmem anlamına gelir bu da şu an çok saçma. ben 295te alsam 275te alsam istediğim performansı alacağımdan şüphe etmiyorum, he full kapasiteyle çalışmaz işlemciden orası doğru ama bu anca 10fps kadar fark ettirir buda fazla büyütülecek bir şey değil. ben 10 fps için 3 milyar bayılıp yeni pc alamam. kart dursun bi kenarda alırız gerisini sonra, anlamadımki niye eski kartı önerip duruyosunuz. heralde bu alete 295 taksam 10 sene önceki ekran kartının performansını vermez dimi? ama 275e göre tabikide daha iyi performans verir, bu kadar basit...işlemci ne olursa olsun ne kadar iyi bi kart alsam iyidir diye düşünüyorum.
olaya yanlış bakıyorsun 3 sene önce ati kart aldım deyip yakınıyorsun derenin altından çok sular geçti haberin yok gtx275 diyorlar ama bende sana ati 4890 öneriyorum tul vtx 4890 nova'da var 350tl alacaksan bunu al yok almamdiyorsan biraz bekle 5850 piyasaya girince onu al seni çok uzun süre götürür 5850 ki mantıklı olanda budur birde işlemci core2duo demişsin 6000 serisi galiba bas overclocku 3ghz'i falan buldur o zaman ancak powersupply'in iyimi önemli olan o son birşey daha o söylediğin oyunları ortalama 30fps oynamak için bunları almana gerek yok 4850 4770 rahat oynatır ben crysis hariş hemen her oyunda 4770 ile tüm ayarlar hıgh 50-60 fps alıyorum tabi kart overclocklu
quote:
Orijinalden alıntı: ginnix
arkadaşlar anlatamadım galiba ben. geleceğe yönelik kart alıcam diyorum siz diyosunuzki işlemciyi yenile. benim işlemciyi yenilemem demek bütün bilgisayarı komple değiştirmem anlamına gelir bu da şu an çok saçma. ben 295te alsam 275te alsam istediğim performansı alacağımdan şüphe etmiyorum, he full kapasiteyle çalışmaz işlemciden orası doğru ama bu anca 10fps kadar fark ettirir buda fazla büyütülecek bir şey değil. ben 10 fps için 3 milyar bayılıp yeni pc alamam. kart dursun bi kenarda alırız gerisini sonra, anlamadımki niye eski kartı önerip duruyosunuz. heralde bu alete 295 taksam 10 sene önceki ekran kartının performansını vermez dimi? ama 275e göre tabikide daha iyi performans verir, bu kadar basit...işlemci ne olursa olsun ne kadar iyi bi kart alsam iyidir diye düşünüyorum.
ne alaka tüm bilgisayarı yenilemek anakartını yazmamıssın ama 2.13 lül core 2 duo yerine e8400 alsan 3 ghzde calısan bile sana cok yarar saglar 3 milyar nerden cıktı sacmalamıssın anakartının destekledigi en iyi islemciyi al sadece bir de ati hd 4890 veya nvidia gtx 275 al diyorum ,ayrıca gtx 295 in fiyatı 900 tl degcek mi ? ati nin kartları piyasaya cıktıgında fena düsücek sen islemci alana kadar
quote:
Orijinalden alıntı: fod
quote:
Orijinalden alıntı: ginnix
ne alaka tüm bilgisayarı yenilemek anakartını yazmamıssın ama 2.13 lül core 2 duo yerine e8400 alsan 3 ghzde calısan bile sana cok yarar saglar 3 milyar nerden cıktı sacmalamıssın anakartının destekledigi en iyi islemciyi al sadece bir de ati hd 4890 veya nvidia gtx 275 al diyorum ,ayrıca gtx 295 in fiyatı 900 tl degcek mi ? ati nin kartları piyasaya cıktıgında fena düsücek sen islemci alana kadar
valla asıl saçmalıklarla dolaşan sensin. kafan çalışmıyor galiba, core i5 ve i7 varken gidip quad yada duo almak baya bi mantıksızlık olur, anakartım desteklemiyor onları dolayısıyla ankart deişince herşey değişmiş olur, anlayabildinmi? ankartım QX6700 üzerini desteklemiyor, onlar da tamamen kalktı piyasadan, nereye işlemci alıyosun 3 sene önceki anakartla. mis gibi 295 çalışabilecekken bu kart üzerinde gidip her şeyi yenilemek saçmalık. sanki kart tamamen işlevsiz kalacakmış gibi konuşmayın. 295e para şöyle değecek, ben önümdeki 1 buçuk sene boyunca çıkacak oyunları rahatlıkla oynayabileceğim ya da 2 sene, senin dediğin saçmalığı yapıp gider gts250 alırsam o kartın ömrü yarın biter yine ekran kartı gerekir bu seferde sistemi yenilemem mantıklı olur, ayrıca gts250 nin beni pek götürebileceğini sanmıyorum, gayet vasat bi kart, ortanın altında. bu durumda gtx295 kuruşuna kadar değecektir bazıları sürekli bişeyleri yenilemeye kalkarken. ayrıca param çok 295 alıcam arkadaşım varmı? kapiş?
paran çok galiba
madem paran cok, sat sistemi, yeni sistem kur, yani bu makinaya gtx295 biraz abes kacar, ekran karti en hizli eskiyen donanim, ileriye donuk ekran karti biraz sacma bi dusunce 360 liraya gtx275 al, 500 lirayi da koy bankaya, ekran kartini zaman icinde o parayla yenile, gtx 295 almakdan daha mantikli...
tamam peki. şimdi sorum şu: format atmam gerekirmi yoksa ati ile ilgili herseyi silsem yetermi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme