Öncelikle iyi akşamlar. 3-4 yıl önce bir sistem toplamıştım beni şu zamana kadar gayet iyi idare etti ama artık yeni çıkan oyunlarda cidden kasmalar donmalar yapıyor. Ekran kartı almayı düşünüyorum ama bu sistem kaldırır mı pek bilgim yok. Size danışmak istedim.
Ben ekran kartı olarak nvidia gtx 970 almayı düşünüyorum. Destekler mi nasıl performans alırım? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.
970 takabilirsin ama darboğaz yapar. ileride sistemi (işlemci+ anakart) değiştirme gibi bir şey olacaksa hiç sorun değil. fikrini değiştirirsen gtx460 dan sonra gtx760 den aşağı kart alma sakın.
darboğaz dediğin yani ne bileyim yanma falan olmaz herhalde?
olmaz.
Yok kardeşim ne yanması naptın ? :)
Kullandığın işlemci gayet iyi.Ama değiştirmek için bütçen varsa satıp + nakit ile ikinci el i7 veya 4.nesil i5 al
PSU ezik bi model değilse 400W asgari güç verecektir +12V dan yinede 970 ile yeterli olmayabilir.Psu upgrade etmen gerekiyor
Anladım yani bi 750watt falan mı almam gerekir. Model olarak öneride bulunursanız çok sevinirim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme