Şimdi Ara

Yeni ekran kartı taktım PC yavaşladı! LÜTFEN YARDIM.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lastzombie

kafayı hemen psuya yormayın ya bu durum bariz vsync sorunu bence. İşlemcinde sorun yoktur diye düşünüyorum. Darboğaz yapsa zaten fps düşer. Kare atlaması genelde ekran ve ekran katı sorunu oluyor. Psuda sorun olsa aşırı yükleme görünce mavi ekran alırsınız ya da direk sistem reset atar. Söylediğiniz gibi bir sorun görme olasılığınız düşük.

bir de monitörüm eski baya bi 19 inç flat monitör var lcd değil..ondan olma ihtimali var mı?
  • Ekanın hz'sini bilmiyorum ama zaten dediğim gibi ekran kartının yüksek fpsine ekranın yetişememesi sorunu bu. Ben sıkıldım yorum yazmaktan vsync açın çözülsün sorun artık uzatmayalım :D
  • quote:

Ekanın hz'sini bilmiyorum ama zaten dediğim gibi ekran kartının yüksek fpsine ekranın yetişememesi sorunu bu. Ben sıkıldım yorum yazmaktan vsync açın çözülsün sorun artık uzatmayalım :D

peki sağolasın :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: woundedrider

quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

İşlemci darboğaz yapıyor olabilir dicem ama o kadar da kötü bir işlemci değil ki

birkaç ay oldu daha alalı..kötü deyip de moralimi bozmayın yahu yenisini alacak param yok :/

Arkadaşım işlemcin iyi sen canını sıkma.Benim ki AMD Sempron , çok mu iyi ?
  • quote:

quote:

quote:

İşlemci darboğaz yapıyor olabilir dicem ama o kadar da kötü bir işlemci değil ki

birkaç ay oldu daha alalı..kötü deyip de moralimi bozmayın yahu yenisini alacak param yok :/

Arkadaşım işlemcin iyi sen canını sıkma.Benim ki AMD Sempron , çok mu iyi ?

:D ya diyorum forumlarda millet 4 çekirdeğe bile kötü diyor insanın siniri bozuluyor okudukça :D

• forumlar insanların sinirini bozmak için vardır ; albert frankeştayn
    işlemciniz iyi bir işlemci ; ben p4 3ghz ht kullanıyorum dert etmiyorum yahu.........
  • AMD Sempron Forever
  • quote:

AMD Sempron Forever

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

forumlar insanların sinirini bozmak için vardır ; albert frankeştayn
    işlemciniz iyi bir işlemci ; ben p4 3ghz ht kullanıyorum dert etmiyorum yahu.........

ne mutlu bizim gibi dert etmeyenlere

• quote:

Vsync kapalı ise ekranınızın desteklediği fps'nin üstüne çıkarsınız ve bu da bazı oyunlarda dediğiniz sorunu oluşturur. Açınca sorun çözülecektir korkmayın sisteminiz yavaşlamadı. Ayrıca okuğum kadarı ile bazı anakartlarda usb3 pcı bustan hız çalıyormuş. Mantığını ben de anlayabilmiş değilim ama durum bu. Bunu kontrol etmek için ati catalystten ekran kartının max bus hızına bakın 16x yazması gerekiyor eğer değilse en kolayı biosa girip optimum ayarları seçip sonra başka ayarınız varsa bunları tekrar yapmaktır. Donanım değişiklerinde bu gerekebiliyor.

Selam arkadaşlar aynı karttan dün aldım..6850 Cryclone sistemim e8200 core 2duo 2.66ghz hiç o.c etmedim daha doğrusu nasıl yapılıyor bulamadım.. 3 gb ram gta ıv de arada takılmalar yaşıyorum(Modern warfare 1-2 full ayarlarda hiç sıkıntı yok) hangi ayarları yapmalıyım ? monitorum 22' 1680x1050 Nasıl ayarlamam gerek atı'nin programını yada ne yapmalıyım yardım bekliyorum

• oyun çok özellik isteyen bir oyun diye biliyorum. Sizin söylediğiniz ile burada konuştuğumuz sorun aynı eğil. Vsync gene çözüm olabilir ama bence burada sizin sorununuz işlemcinin düşük kalması bir de raminiz dd3 mü yoksa 2 mi? 3gb konfigürasyon 2+1 olarak mı yaptınız?
  • quote:

oyun çok özellik isteyen bir oyun diye biliyorum. Sizin söylediğiniz ile burada konuştuğumuz sorun aynı eğil. Vsync gene çözüm olabilir ama bence burada sizin sorununuz işlemcinin düşük kalması bir de raminiz dd3 mü yoksa 2 mi? 3gb konfigürasyon 2+1 olarak mı yaptınız?

Hocam ddr2 667mhz ram 2 gb + 1 gb olarak taktım 2 slot var 4 gb' ye çıkartıyım mı ? birde işlemciye o.c yapmam işe yarar mı
  • yahu bu vsync mıdır nedir çok bi işe yaramadı mafia2 de hala atlamalar oluyor görüntüde
    Eski 9500gt ile 1024*768 de kral gibi oynuyordum şimdi onda bile atlaya atlaya gidiyor görüntü :(((
    YARDIIIMMMMMM!!!
  • Doğru sürücüleri kurduğunuza emin misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Doğru sürücüleri kurduğunuza emin misiniz.

evet bütün driver lar yeni :(((
  • quote:

quote:

İsterseniz xp yükleyin ve driver tarama programıyla bir tarama yapın ve driverleri kurmasına izin verin bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

quote:

quote:

İsterseniz xp yükleyin ve driver tarama programıyla bir tarama yapın ve driverleri kurmasına izin verin bakalım sonuç ne olacak.

driver pack 2011 cd si var ordan da eksik olan hepsini kurdum şu an driver açısından hiçbir eksik yok..oyun da kasmıyor aslında çok hızlı çalışıyor ama görüntü böyle atlaya atlaya gidiyor anlık..

• quote:

quote:

quote:

quote:

driver pack 2011 cd si var ordan da eksik olan hepsini kurdum şu an driver açısından hiçbir eksik yok..oyun da kasmıyor aslında çok hızlı çalışıyor ama görüntü böyle atlaya atlaya gidiyor anlık..

Ekran kartı windows 7 desteklimi ayrıca ekran kartını birde xpde deneyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yeni aldım daha kartı hd6850 yeni bi model zaten...
    win7 64 ü kurmak çok zamanımı aldı şimdi tekrar xp'ye dönmek zor geliyor açıkçası..
    Mount and blade warband'i herşeyiyle full grafik yapıyorum onda hiçbir sorun yok mesela ne kasıyor ne takılıyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yeni aldım daha kartı hd6850 yeni bi model zaten...
    win7 64 ü kurmak çok zamanımı aldı şimdi tekrar xp'ye dönmek zor geliyor açıkçası..
    Mount and blade warband'i herşeyiyle full grafik yapıyorum onda hiçbir sorun yok mesela ne kasıyor ne takılıyor..

Bazen windows 7 ekran kartların böyle sorunlar yaratabiliyor bir ara bende bu sorunu çektim xpde dene diyorum çükü sorun sistemden mi yoksa donanımdan mı kaynaklı onu anlamak için.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.