Şimdi Ara

yeni ekran kartım ve ramlerim le hevesim kursagımda kaldı.. :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

onlar sana hangi yönde takman gerektiğini söyleyecek.
  • selamlar...
    mesajları baştan sona okudum bi baktım çözmüşsün sorunu boşuna ukuduk bea
    senin surunun güç ile alakalı erkanco nun dediği gibi psu yetmiyo değiştirirsen mesele hallolacaktır
    statik elektirikle ana kartı yakmak öle denildiği kadar kolay değil yapmayın arkadaşlar 1000 de 1 ihtimali 10 da 1 gibi göstermeyin
    çocuk korkmuş okadar bord yandı diye
    kıy paraya al bi 500 watt psu ASPİRE rahat ol tabi benim için demesi kolay
    neyse tekrar geçmiş ola
    kolay gele...
  • ya kusura bakmayın ama biraz gülerek okudum yorumları.yok havluya elin değdi statik elektrik yüklendin bilgisayara dokundun bilgisayar yandı.olduuuu adamın eline 10000000000 volt statik elektrik yüklendi sanki :)) işte bilgisizlik mi desem yoksa çok bilmişlikmi desem ne desem neyse.konuya dönelim.işlemcini bilmiyorum ama cift cekirdek falansa yani fazla güc ceken bi işlemci ise.kasanda fzla fan warsa.ayrıca baska donanımlar warsa, tv kartı ses kartı falan demişsin.bunlar hep watt harcayan parcalar.yaniiiiii psu yetmemiş olabilir.yüksek watt lı ama gerçek değerlerde olacak.öyle 400 watt yazıp 20 dolarlık olan psu lardan degil.kaliteli bir 350-400 watt lık psu al en az bagla sistemine sorun ortadan kalkacaktır.ramlerin pinleri bi tarafta az bi tarafta coktur onlara dikkat ederek rahatca takabilirsin.biraz uzun oldu ama idare et artık. :))
  • arkadaşlar sorunu buldum..
    sorun anakart üzerindeki ramslot lara 1 den fazla ram takınca pc açılmıyor..
    ee ama anakartta 3 tane ramslot olduguna göre 3 parça ram i desteklemez mi?
    elimde 3 tane 512 lik ram var ama ben sadece 1 tanesini bağlayabiliyorum..
    bunun bios tan fln bir ayarı mı var yoksa? bios tan bişeyleri enabled mı yapcam??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArkIn -- 3 Kasım 2006; 13:24:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.