Şimdi Ara

YEni Ekran Kartıma PSU nun wat i yetmesse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PSU 250 w
    Ne kadarını kullanlıgımı bılmıyorum

Enerjı yetmesse ne olur ?

hangi parca zara gorur

PSU 250 w
    Not: ben hesapladım 233 w kullanıyorum ekran kartı yaklasık 100 w ıstıyor
    yetmıyor yanı
    ama ben yınde merak ettım

Enerjı yetmesse ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AraknaTr -- 12 Mayıs 2008; 19:17:51 >

• mavi ekran gelir yuksek voltajda pika boom
  • Enerjı Yetmezse Yazık olur Daha Çalışmıyabilir
  • pc rahmetli olur ne oluren az 380-400 watt sağlam bir psu alman gerekebilir
  • FRISBY 400W PSU sadece 50YTL iken o psu ile gitmeye devam edersen her şeyden önce AYIP olur

Akabinde voltaj yüklenmesinden psu yanar giderken beraberinde başka bişeyler de götürebilir. En iyi ihtimalle sigortası yanar PSU'nun yine her halükarda psu almak zorunda kalırsın
  • Pc rahmetli falan olmaz.
    Sistemin çalışmasında yeterli ise bilgisayarınız çalışır fakat mavi ekran almanız çok yüksek. Yada mavi ekran falan cıkmaz ama ekran kartıınızı tam performans asla kullanamazsınız. Bunlar biryana en kötü yanı sistemin açılmamam gibi bi ihtimalide var
    Birde ekleme yapayım. İyi ekran kartı sadece psu yükseltme ile yerıne oturmaz. İyi ekran karıtınız varsa örneğin 8800gt,3870hd gibi işlemcinizinde iyi olması gerekir ki ram en az 2 gb.
    Bilginize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Pc rahmetli falan olmaz.
    Sistemin çalışmasında yeterli ise bilgisayarınız çalışır fakat mavi ekran almanız çok yüksek. Yada mavi ekran falan cıkmaz ama ekran kartıınızı tam performans asla kullanamazsınız. Bunlar biryana en kötü yanı sistemin açılmamam gibi bi ihtimalide var
    Birde ekleme yapayım. İyi ekran kartı sadece psu yükseltme ile yerıne oturmaz. İyi ekran karıtınız varsa örneğin 8800gt,3870hd gibi işlemcinizinde iyi olması gerekir ki ram en az 2 gb.
    Bilginize..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.