Şimdi Ara

Yeni ev alan teknoloji cahiline tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da açıklamaya çalıştım, ben yeni ev aldım içine komple eşya seçiyorum, 30'lu yaşlarımdayım, eskiden teknolojik gelişmeleri takip ediyordum ama yıllardır yurtdışındaydım, iş güç derken iyice kopmuşum her şeyden yerleşik düzende olmadığım için açıkçası tv'lerle de hiç ilgilenmedim fakat şu anda bir tv almam gerekiyor.

Kendime ultra hd + 3d özellikleri içeren ve benim bütçemi aşmayan 2 adet alternatif belirledim, size sorum şu olacak bu tv'lerin fiyatı uygun olduğu için mutlaka bir ucuz etin yahnisi durumu olacaktır, benim merakım bunların eksi yönleri benim açımdan önemli özellikler mi onu bilemedim.

TV'yi kullanma amacım çoğu zaman televizyon izlemek ama 4K ve 3D bi televizyon alacağım için elbet internetten 4k çözünürlüklü ve 3D filmleri de indirip izleyebilmek isterim, sizce şu TV'ler benim işimi görür mü?

LG-49UB830V

PHILIPS-50PUK6809

Arkadaşlar bu tv'ler hakkında başlıklar olduğunun farkındayım ama inanın ben o başlıklarda yazılanlardan bir sonuca varamadım o yüzden spesifik durumumu anlatıp tavsiye almak istedim.

• Bende bugun bir kaç teknolojı magzasına ugradım.

PHILIPS 50PUK6809/12 DVB-T UHD 3D SMART LED LCD TV + 2 AKTİF GÖZLÜK

Bu tv yi tavsiye ettiler. Lakin hala bakıyorum içime sinmedi. Lg leri izledim kendi gözlemim görüntü mat. samsungda daha canlıydı. philipsde fena değil lakin philipsede internette kimse iyi demiyor!
  • Acelen yoksa yeni serileri bekle. 4K alacaksan; HDMI 2.0, USB 3.0, 4K uydu alıcısı olmasına dikkat et.

FHD kaliteli bir TV almak daha iyi olabilir, 4K şu anda pek gerekli değil.

Hertz olayında firmaların yazdığı değerlere bakma bile, panellerin gerçek HZ değerlerini dikkate al. 50HZ'den uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Acelen yoksa yeni serileri bekle. 4K alacaksan; HDMI 2.0, USB 3.0, 4K uydu alıcısı olmasına dikkat et.

Hertz olayında firmaların yazdığı değerlere bakma bile, panellerin gerçek HZ değerlerini dikkate al. 50HZ'den uzak dur.

Hocam bu LG 49UB850V tv'de HDMI 2.0 ve USB 3.0 var diye biliyorum, 4K uydu alıcısı da var dediler yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Bir de şunu merak ettim HDMI 2.0 ve USB 3.0'ım olmaz ise ne olur, 4K görüntü izleyemez miyim mesela ? Bilmediğim için soruyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincenzo234

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Acelen yoksa yeni serileri bekle. 4K alacaksan; HDMI 2.0, USB 3.0, 4K uydu alıcısı olmasına dikkat et.

Hocam bu LG 49UB850V tv'de HDMI 2.0 ve USB 3.0 var diye biliyorum, 4K uydu alıcısı da var dediler yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Bir de şunu merak ettim HDMI 2.0 ve USB 3.0'ım olmaz ise ne olur, 4K görüntü izleyemez miyim mesela ? Bilmediğim için soruyorum da.

830V'de USB 3.0 yok, HDMI 2.0 var.

850V'de USB 3.0, HDMI 2.0 var. Uydu alıcılarını bilmiyorum.

HDMI 1.4 ile 4K görüntü aktaramazsınız. USB 2.0 da 4K görüntü aktarmak için gerekli hızı sağlayamaz.

4K TV'de HEVC ve H.265 desteği olmalı. H.265 olmasa bile HEVC olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar banada birşey önerin nisanda evleneceğ,m 40-42ınch smart özelliği olan panel hızı ve kanal geçiş hızı yüksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.