< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar Yeni ev aldim (2. sayfa)
-
-
-
Tanrının şey ettiği yerde bir sovyet dizayn apartman kafesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Haziran 2022; 16:50:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sakin bir hayat için tercih ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En azından ucuz belki değerlenir bilemem.
O apartmanda yaşayacağıma o attığın küçük klubede yaşarım daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Haziran 2022; 16:54:37 >
Devlet hastanesi ile meslek yüksek okulu 300 metre yanıma yapılıyor biraz değerleencek gibi
Resimlerde cami dikkatimi çekti yolun kenarında ama etrafında hiçbir yerleşim birim yok tek başına bir cami yapılmış gibi öyle mi yoksa yakınında bir köy ve yerleşim birimi var mı
Bende tam oraları bilemiyorum ama yanında yerleşim yerleri vardır dikkatimi cekmedi
Burası yandı mı daha önce?
Hiçbir fikrim yok
Boş arazi gibi ileri de değerlenir. Hayırlı olsun ilçe sanırım.
-
Hayırlı olsun hocam. Sevindim adınıza valla. Gerçekten konu dışı bunaltmayı başlamıştı, böyle konular iyi oluyor.
-
Evet bende bilerek sakın bir hayat yaşamak için burayı tercih ettim
Hayırlı olsun güle güle oturun. Hemen evin odalarına cat6 ethernet kablosu döşetin eşya olunca zor olur.
-
Etrafı boş, şehre uzak sanırım. Bir ihtiyacın olsa en yakın yere nasıl gideceksin bilmiyorum.
-
Hiç dikkatimi çekmedi yeni bina olduğu için çekilmiş olabilir gidince bir bakayım odalara
Bizim burda en lux yerde evler 500 600 du simdi 1.5 2 3 kadar degisiyor 2 yilda olana bak :) pandeminin ortasinda 500 bine almadigimiz 180 metre kare ev 3 milyon dedi hala satilmamis :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X