Bildirim
Yeni ev aldım ttnet bir cihaz takmış nedir bu
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba Fiber'i analoga dönüştüren bir kutu ama emin değilim,kablo giriş çıkış yeri var mı? -
dinleme cihazları için server -
das ist interessant -
Hocam bu internetini takip etmek için konulmuş bişey,
Kişisel gizliliğe önem veriyorsan baltayla parçalaması öneririm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İçini aç bakam neymiş
Hocam ethernet girişinde kamera var, siyah bant çekin
Bende de benzer bir Türk Telekom kutusu var, ama yeni fiber baglattık ve o kutuyla fiberin hiç alakası yok. Kaldı ki evin fiber altyapısı Superonline. Muhtemelen evdeki sabit telefon ya da varsa lobi ile konuşulan site içi telefon ile alakalı.
İnternet kutusu diyecem ama o evin içinde olmaz. Zaten internet hattı varsa tabi eve gelen.
Eğer binada internet kablosu dairelere bağlanmamışsa o zaman internet kutusudur. -
-
Fiber kutusu o. Ekipler gelince oraya bi zımbırtı takacak sonra net açılır -
Türkçe meali?
Herkese cevabı için teşekkür ederim bana mantıklı gelen dinleme cihazı oluşuydu tabi ethernet girişindeki kamerayı bant ile kapattım
Hocam yani evimde fiber internet alt yapısı var bu kutu türktelekom olduğuna göre ttnetin fiberi var fakat ttnet tarafından fiber internet olmadığı söylendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X