Şimdi Ara

Yeni ev kurarken tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni ev kuruyorum. Piyasayı araştırdıkça iyice kafam allak bullak oldu.

Toplam bütçem 7500TL

Buzdolabı, bulaşık makinası inox olacak, ankastre de (davlumbaz, ocak, fırın) yine bu ikisine uygun görünümde bir set almayı planlıyorum. Çamaşır makinesi banyoda olduğu için beyaz da olabilir 9 Kg.lık bir makine düşünüyorum.

Aklımdaki ürünler;

Buzdolabı: Arçelik 2398 CNIY verkleri fiyat 2400TL

Bulaşık Makinesi: Siemens SN24D830TR verdikleri fiyat 1100TL

Çamaşır Makinesi: Siemens WM12T480tr verdikleri fiyat 1450TL

Ankastre Set: Arçelik Siyah Stil verdikleri fiyat 2350TL

Bu ürünler içinde kesinlikle uzak durun diyeceğiniz varsa tavsiyelerinizi beklerim.

• Buzdolabını lowfros düşürsen siemens
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/lowfrost/KG58EDL30N.html?source=browse
    öneririm beyazından kullanıyorum 1 senedir hiç bir sıkıntı olmadı bu zamana kadar
  • arçeliğin ankastre serileri resmen taklit ve çin malı amcam almış kafasına göre dokunmatik v.b ama bildiğin çin malıyım ben diye bağırıyor almışsın artık hayırlı olsun dedim.buzdolabı alınabilir,bulaşık makinesi yerli tabanı polinox yani plastik bir madde yerine profilo 6481mg alın ithal tabanı çelik
    http://www.n11.com/profilo-bm-6481-mg-bulasik-makinesi-P19029199

çamaşır yerli ama güzel bir makine geçen yılın sonuna doğru çıktı siemens modelinin ledleri beyaz mavi gibi bosch modeli kırmızı siemens daha güzel, alınabilir. bütçe artarsa home profesyonel seriden biri tercih edilebilir.

ankastre olarak yine siemensin yada boschun veya profilonun ithal serilerine yönelmenizi öneririm.

• Buzdolabı olarak siemens kge58dl30n veya liebherr CPESF 4613'ten biri olacak gibi.
    liebherr fiyat olarak biraz yaksa da değecek gibi duruyor, fakat servis sıkıntısı yaşar mıyız diye düşünüyorum.

kge58dl30n no frost olmaması bir yandan hoşuma gitti ama hanımı buna ikna etmem zor :)
  • skullcan S kullanıcısına yanıt
    Arçelik 2476 CEI modeli Bursa bayisinden kargo dahil 2450'ye alınabiliyormuş. O modeli de inceleyin.
    Yazdığınız Liebherr de no-frost değil yalnız. No-frost şartsa CNPESF 4613 var ama fiyat iyice uçuyor:))

Seçtiğiniz çamaşır makinesi yerine 1400 devirli muadili olan Profilo CMG140DTR'yi tercih ederdim şahsen. Yerli üretimde ön panel ve ufak farklar harici fark yok BSH'nin muadil ürünlerinde o yüzden boşa 300fazla vermeyin diğer 2 markaya. Atıyorum Bosch'ta hassas durulama fonksiyonu varken; Siemens ve Profiloda kırışıklık azaltma var. Bunun gibi ufak birkaç değişiklik ve görünüm farkı vardır.
    1800lere çıkarsanız ithal model olan WAW28560/WM14W560'ı düşünebilirsiniz.

Bulaşık makinesinde 5 programlı modeli düşünün derim. Otomatik program güzel aslında. Normalde Eko'da yıkarız ancak yağlı/kirlilerde yoğundan ziyade Auto programı fazlasıyla yeterli geliyor.
    Gene yerlilerde Profilo almak daha mantıklı(görünüm olarak tatmin ediyorsa). BM5380MG modelini inceleyin derim. Çelik taban ve ekstra fonksiyonlar(ekstra kurutma vs) için Profilo 6481MG modeline ya da Bosch-Siemens-AEG-Electrolux ithallere bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 3 Haziran 2015; 0:19:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.