Arkadaşlar öncelikle merhaba.Haziranda evleniyorum ve sıfır dairede oturacağım dairede kombi yok sizlerin de tavsiyeleriyle bir kombi almayı düşünüyorum.Şuanda oturduğum evde BAYMAK LUNA3 kombi kullanıyoruz ve de memnunun ancak şimdiki evimiz biraz küçük aşşağıda yeni evin ölçülerini yazıp sizinde yorumlarınızı bekliyorum.Bu arada BAYMAK LUNA3 kombi bauhausta 1.290 civar bişey orda duran eleman bana yine baymağın garantisi altında dolcevita yoğuşmalıyı önerdi aynı para olduğunu söyledi.Markayı pek duymadığım için güvenemedim.Ölçüler:
3+1 daire salon =30.8m2 2 adet 130cm'lik petek mutfak=10.88m2 1 adet 60cm'lik petek oda =13.44m2 1 adet 100cm'lik petek oda =10.50m2 1adet 100cm'lik petek oda =12.24m2 1adet 100cm'lik petek koridor=15.30m2 1adet 60cm'lik petek(koridor uzunlamasına 12m kadar) banyo =Burayı ölçemedim ama banyo ufak 6 yada 8 m2 petek 60 cm NOT =peteklerin bouyları 50 cm'dir.
Evet arkadaşlar ölçüler böyle bütçe olarak ta 1.300 1.400 civarı en fazla bu fiyata en iyi kombi tavsiyeleriniz bekliyorum çok teşekkür ederim.
al sana iki adet kral kombi kullanıcı veya satıcı değilim 1.si valliant vuw 242 2.si baymak luna 3 240fi fazla söze yoğunlaşmalı almalıyım gibi falan filan sorulara gerek yok
Tavsiye için teşekkürler.Vaillant biraz pahalı gibi Baymak'a göre LUNA3ü ankarada en uygun nerede bulabilirim bilen varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme