Şimdi Ara

YENİ EVİMDE YENİ MASAM SS LI (HELP) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada kasamın içindeki yanan mavi ışığı 2001 yılında almıştım. O zamana göre baya tuzluydu. Kalitesine halen şahitlik ediyorum. Hem sabit yanma özelliği var hemde sese duyarlı. 11 yıldır performans kaybetmeden ilk gün ki gibi yanıyor...

Bu akşam iş çıkışında şerit led bulabilirsem alacağım. Eve gidince de monte edip resimleri paylaşırım. Mobilyalar içinde dc fix beyaz folyo kaplama düşünüyorum. Ümraniye de iyi yapan birini buldum.
  • Hocam merhabalar oda masa düzeni güzel fakat ledleri böyle yuvarlak bi şekilde yapamazsınız yapışkanlı olduğu için dediğin şekilde olmayacaktır ancak ledlerin içeriye doğru bakması lazım böyle renkli istiyorsanız RGB led döşeyin hem kumandalıdır hemde daha hoş bi görüntü veriyor Ayrıca ledi mahallenizdeki elektrikçiden değilde karaköy civarı alırsanız metresi 4.50 tl kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFLORD

Hocam merhabalar oda masa düzeni güzel fakat ledleri böyle yuvarlak bi şekilde yapamazsınız yapışkanlı olduğu için dediğin şekilde olmayacaktır ancak ledlerin içeriye doğru bakması lazım böyle renkli istiyorsanız RGB led döşeyin hem kumandalıdır hemde daha hoş bi görüntü veriyor Ayrıca ledi mahallenizdeki elektrikçiden değilde karaköy civarı alırsanız metresi 4.50 tl kolay gelsin

RGB Led e karar kıldım dostum. Dediğin gibi hem kumandalı hemde daha hoş. Karaköy civarına bakıyorum ama hafta içi gitmem mümkün değil. Sipariş verip bekleyeceğiz mecbur. Duvara ne yapabiliriz onu düşünüyorum. Tam yerleşmeden matkap vs.. işlerini bitirmek sonra rahatça oturmak istiyorum. O yüzden biraz acele ediyorum
  • dediğim gibi ledi düz ve o şekilde döndürmen imkansız bence renkli neonlardan al hem ince hem herşekle giriyor akşam benim odadan resimleri atarım fikir falan belki işine yardımcı oluruz led konusu trafoyla falan uraşmak daha beter ben o yüzden neona geçecem
  • Duvardaki halka ışık işini iptal ediyorum. Masa altına ve yatağın altına yerleştireceğim. Duvara duvar renginde uv sprey ile şekil yapsam, gündüz o şekil görünmese ama gece uv ı açınca belirse? Yoksa saçmalıyor muyum ? Renkli uv spreyde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu Mod

Duvardaki halka ışık işini iptal ediyorum. Masa altına ve yatağın altına yerleştireceğim. Duvara duvar renginde uv sprey ile şekil yapsam, gündüz o şekil görünmese ama gece uv ı açınca belirse? Yoksa saçmalıyor muyum ? Renkli uv spreyde olabilir.

Hayır gayet güzel olur. Ya ne yaparsan yap o duvarı boş bırakma yeter
  • OLABİLİR BEN KENDİ BİLGİSAYARIMA 2 TANE UV IŞIK TAKTIM FANLARI UV SPREY İLE BOYADIM UV DUYARLI SLEVELER GEÇİRDİM BAK NASIL OLUYOR HARİKA ÖLEBİŞEYDE YAPABİLİRSİN. ODANIN ÜST KISIMLARINA UV IŞIK YAPIP FOSFORLU SPREY İLE BOYAMA YAPTINMI OZAMAN İŞTE MÜTHİŞ OLUR SAÇMALIK OLMAZ :)

YENİ EVİMDE YENİ MASAM SS LI (HELP)
  • O zaman ben UV Sprey ve sağlam UV ışık edineyim. Duvara ne tür bir şey yapabiliriz? Simge logo resim yüz çizgi dalga vs...
  • Kendine özgü bi logo varsa onu yapabilirsin ben kasanın yan kapağına asusun logosunu uv spreyle yaptım yada tuttuğun takım vs.vs.vs
  • İstanbul Maltepe yakınlarda bildiğiniz Akçalı UV Sprey satan bir yer var mı ? Yoksa netten sipariş verebileceğim bir yerde olabilir.
  • BEN KARAKÖYDEN 8 TL YE ALDIM NORMAL İSTİYOSAN SANADA AYNI FİYATA GÖNDEREBİLİRİM
  • quote:

İstanbul Maltepe yakınlarda bildiğiniz Akçalı UV Sprey satan bir yer var mı ? Yoksa netten sipariş verebileceğim bir yerde olabilir.

www.modifiyemalzemecisi.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

İstanbul Maltepe yakınlarda bildiğiniz Akçalı UV Sprey satan bir yer var mı ? Yoksa netten sipariş verebileceğim bir yerde olabilir.

www.modifiyemalzemecisi.com

O siteye kaç kere baktım ama Akçalı göremedim. Karaköyden aldıracağım sanırım
  • Valla bendeki fan bu şekilde ama ben o mavi ledlerini söktğm daha hoş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFLORD -- 15 Mayıs 2012; 16:38:03 >

• karakoye bakmaniza gerek yok size verdigim sitede fiyat listesi var inceleyin. karakoyde en uygun bulabileceginiz yerdir. (elektronik muhendisi oldugumdan ve devamli piyasa ile is yaptigimdan bunu size soyluyorum)

suan masam 2metrelik idareten. yakin zamanda tasinacagim o zaman L seklinde bir masa dusunuyorum, kisa kenar 3metre uzun kenar 5metre olacak sekilde. ve kisa kenarda monitorleri 12cm yukseltmek icin raf gibi birsey yapacagim. onlarin uc kisimlarini led ile aydinlatmayi ve monitorlerin arkasinda duvara yapisik paralel olacak sekilde uv yansitmayi planliyorum. ayrica, masanin uzun kisminda raflar yapip o kisimlarda aydinlatma dusunuyorum. tasindikdan sonra yerlesince resimlerini gonderirim.

• Bilgisayar masası tarafına şu şekilde UV sprey ile boyayım diyorum. Birde tavandan sarkan bir şeyler yapayım. Örnek resimleri ekledim

• Ekranların arkasına şunun gibi bi ışıkakndırma yapabilirsin gerçi ben photoshopla yaptım ama demek istediğimi anlamaşınızdır

• quote:

Orijinalden alıntı: smasher1907

Ekranların arkasına şunun gibi bi ışıkakndırma yapabilirsin gerçi ben photoshopla yaptım ama demek istediğimi anlamaşınızdır

İlgin ve zaman ayırıp uğraştığın için teşekkür ederim :) UV sprey ile boyamaya karar verdim.

• Ben teşekkür ederim inşallah içine sinen bi iş çıkar ortaya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.