Şimdi Ara

YENİ EVİMDE YENİ MASAM SS LI (HELP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maltepe deki yeni evime taşındım. %10 luk bir yerleşme kaldı. Tam yerleşmeden masa deldirme led takma duvar boya vs... işleri yapıp sonraya bırakmayayım diyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Masanın alt kısmına şerit led düşünüyorum ve arkasından yukarı tavana doğru. Belirli aralıklarla renk değiştiren ışıklı bir ortam oluşturayım diyorum. Masanın alt kısmından da bir kare koydum. Masadan sonra bilgisayara ve mobilyalara geçeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Şimdiden kusura kalmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejavu Mod -- 15 Mayıs 2012; 15:23:07 >

• Işıklandırma fikri gayet güzel bence şerit led veya kablo neon işinizi görebilir bence altta da kablo ve uyduya bi yer ayarlarsanız gayet güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Prodigy -- 14 Mayıs 2012; 18:12:13 >
  • Duvarın arkasını büyük gördüm ora güzel bir tablo yada büyük boy bir poster asabilirsin. Ama illa değişik bir şey istiyorsan masanın arkasına yukarı bakarak uv neonlardan tak o dediğim tabloyuda artık ne asacaksan onuda uv al çok güzel bir görüntü olur. Umarım dediğimi anlamışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smasher1907

Işıklandırma fikri gayet güzel bence şerit led veya kablo neon işinizi görebilir bence altta da kablo ve uyduya bi yer ayarlarsanız gayet güzel olur

Teşekkür ederim dostum. Digitürk kutusu için masanın alt kısmında bulunan ortadaki ayağına L şeklinde yine gri renk bir şey kestirip o araya yerleştireyim diyorum. Duvara doğru da L nin ayağı uzar üstüne de Digitürkle digitürkten monitöre görüntü aktarmak için kullandığım tv kartını koyarım. Aslında sunta üzerine parlak beyaz folyo kaplama da olur. Bunu en iyi resimle anlatırım sanırım. Resim de ekliyorum :) Neon kablolar led e göre ışığı daha tatlı yayıyor. Ledler de led başına hale oluyor. Neon kablo da biraz pahalı sanırım led e göre. Forumdan alabileceğimiz birisi var mı bildiğiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

Duvarın arkasını büyük gördüm ora güzel bir tablo yada büyük boy bir poster asabilirsin. Ama illa değişik bir şey istiyorsan masanın arkasına yukarı bakarak uv neonlardan tak o dediğim tabloyuda artık ne asacaksan onuda uv al çok güzel bir görüntü olur. Umarım dediğimi anlamışsındır.

Çok güzel fikir dostum Senin bu fikrin aklıma şeyi getirdi ama ev sahibi izin vermez. Masanın altından uvları duvara yansıtıp duvara da masayı ortalayacak kadar 1 metrelik duvara gömmeli akvaryum. Akvaryumun için çok canlı olurdu :) Ama duvarı kırmak vs ev sahibi istemez. 70x70cm e büyük DH logosunu beyaz plexi kestirsem içine de sarı neon ışık koysam :) Duvarımı renklendirir sanırım

• http://www.ebay.com/itm/Mad-Catz-CCB43521N002-04-1-Cyborg-Ambx-Gaming-Lights-Us-Accs-/230751994414?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b9e4022e

Sony'lerdeki Ambilight teknolojisinin bilgisayara uygulanmış hali.

Bu da videosu:

• Teknoloji güzel. Oyun oynarken gayet hoş olur. Ben grafik ve 3d kurgu montaj post prodüksiyon yapacağım için dikkatimi dağıtabilir :) Neon kabloların renk değiştirenleri var mı biliyor musunuz ? Şerit ledler tane tane ışık dalgası yaymasa şerit led alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_54119760/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54119760

Ben kendi kasamda da bunları kullanıyorum Emrah bey çok değerli bir insandır
  • Merhaba sizin masaniz gibi ben de yeni bir masa yapiyorum kendime aydinlatma ile ilgili herseyimi buradan alacagim. Bulabilecegin en uygun fiyattir diye dusunuyorum. Saygilar

http://www.ilker.com.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

http://forum.donanimhaber.com/m_54119760/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54119760

Ben kendi kasamda da bunları kullanıyorum Emrah bey çok değerli bir insandır

Tam istediğim bir link teşekkür ederim dostum. Yapmışken yatağımın altına da mı yerleştirsem :) Bu arada şerit led mi önerirsiniz yoksa neon mu ?

• CCFL takarsanız bir süre sonra soluklaşır. Neonlar da daha az ışık veriyorlar sadece bir iplik şeklinde ışıma oluyor. Kasa içerisi ve ortam düzenlemesi için LED tercih ediyorum ben. Eğer neon severseniz o da var djemo31'in dükkanına bir göz atın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

CCFL takarsanız bir süre sonra soluklaşır. Neonlar da daha az ışık veriyorlar sadece bir iplik şeklinde ışıma oluyor. Kasa içerisi ve ortam düzenlemesi için LED tercih ediyorum ben. Eğer neon severseniz o da var djemo31'in dükkanına bir göz atın derim

O zaman şerit led tercih edeyim. Emrah beye pm attım. Not olarak sizin referans olduğunuzu ekledim. Kendisi dönüş yaparsa ondan satın almak istiyorum. Bilgisayar masama yatağımın altına ve banyo aynasının arkası ile salona da düşünüyorum. Kendisi uygun bir fiyat ve teslim süresi verirse havaleyi direk geçeceğim. Aklıma bir şey daha geldi. Duvara dairesel çizgi şeklinde boru led yapsam. Yerden tavana kadar daireler büyüse ve ışık renk tonları merkez daireden en büyük daireye doğru dalgalansa. Hem sese duyarlı hemde otomatik renk değiştirse. Müzik dinlediğimde içerideki ortamın harika olacağını düşünüyorum. Birde Z5500 alırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejavu Mod -- 15 Mayıs 2012; 11:46:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmcan

Merhaba sizin masaniz gibi ben de yeni bir masa yapiyorum kendime aydinlatma ile ilgili herseyimi buradan alacagim. Bulabilecegin en uygun fiyattir diye dusunuyorum. Saygilar

http://www.ilker.com.tr/

Göstermiş olduğun ilgi için teşekkür ederim. Emrah bey ile anlaşamazsak ikinci alternatif olarak burayı düşüneceğim. Eğer hazırladıysan resimlerini paylaşırsan sevinirim. Merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejavu Mod -- 15 Mayıs 2012; 11:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu Mod

O zaman şerit led tercih edeyim. Emrah beye pm attım. Not olarak sizin referans olduğunuza ekledim. Kendisi dönüş yaparsa ondan satın almak istiyorum. Bilgisayar masama yatağımın altına ve banyo aynasının arkası ile salona da düşünüyorum. Kendisi uygun bir fiyat ve teslim süresi verirse havaleyi direk geçeceğim. Aklıma bir şey daha geldi. Duvara dairesel çizgi şeklinde boru led yapsam. Yerden tavana kadar daireler büyüse ve ışık renk tonları merkez daireden en büyük daireye doğru dalgalansa. Hem sese duyarlı hemde otomatik renk değiştirse. Müzik dinlediğimde içerideki ortamın harika olacağını düşünüyorum. Birde Z5500 alırsam

Otomatik değişim için uzaktan kumanda modları var fakat sese duyarlı olarak değişim olur mu bilemiyorum sese duyarlı inverterlar da var onda. Zaten pm atmışsınız size elinden geldiğince yardımcı olacaktır

Işık renk tonlarını farklılaştırabilir misiniz bilemeyeceğim ama voltaj regülasyonuyla soluktan parlağa şeklinde yapılabilir.

Zaten uzaktan kumandalı olacağı için istediğiniz renkte istediğiniz geçişte yapabilirsiniz hem

• quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu Mod

quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

Duvarın arkasını büyük gördüm ora güzel bir tablo yada büyük boy bir poster asabilirsin. Ama illa değişik bir şey istiyorsan masanın arkasına yukarı bakarak uv neonlardan tak o dediğim tabloyuda artık ne asacaksan onuda uv al çok güzel bir görüntü olur. Umarım dediğimi anlamışsındır.

Çok güzel fikir dostum Senin bu fikrin aklıma şeyi getirdi ama ev sahibi izin vermez. Masanın altından uvları duvara yansıtıp duvara da masayı ortalayacak kadar 1 metrelik duvara gömmeli akvaryum. Akvaryumun için çok canlı olurdu :) Ama duvarı kırmak vs ev sahibi istemez. 70x70cm e büyük DH logosunu beyaz plexi kestirsem içine de sarı neon ışık koysam :) Duvarımı renklendirir sanırım

Çok güzel olur

• ey gidi ocean room. bekliyoduk ama
  • Masa altı led dışında ayrıca duvara şu şekilde daire halkaların olduğu şerit led diyorum. Ortada da DH yazısı :) Photoshopta görelim diye basitçe yaptım. Yorumlarınızı merak ediyorum. Işık hem otomatik değişecek hemde müziğe uyumlu olacak. Ortamı hayal edin...

• Kiracı olunca , istediğin ve ya aklına gelen herşeyi yapamıyorsunuz malesef

@Dejavu Mod;

Gösterdiğin resim üzerine konuşacak olursak , ince detay gerektirecek çalışmalarda dikkatini dağıtıp gözleri yorabilir diye düşünüyorum. Bu led çalışması yerine ( birebir ledler ile göz temasından kaçınılmak için ) aşağıda örnek olarak aktardığım video şeklinde led washer eklenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yippeee

ey gidi ocean room. bekliyoduk ama

Eskisi gibi geniş kapsamlı olmasa da yinede Ocean için bir şey yapmayı düşünüyorum. Odanın bir kısmı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Kiracı olunca , istediğin ve ya aklına gelen herşeyi yapamıyorsunuz malesef

@Dejavu Mod;

Gösterdiğin resim üzerine konuşacak olursak , ince detay gerektirecek çalışmalarda dikkatini dağıtıp gözleri yorabilir diye düşünüyorum. Bu led çalışması yerine ( birebir ledler ile göz temasından kaçınılmak için ) aşağıda örnek olarak aktardığım video şeklinde led washer eklenebilir.

Evet aynen öyle bizde ev sahibi olsak sanırım aynı şeyi yaparız :) Bu video çok iyimiş dostum. Gözümüzün pasını attık ama o sistem biraz tuzlu olacaktır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.