İsteyen puta tapar isteyen başka bir şeye milletin dini inancı sizi ilgilendirmez. İseyen rakı içer istemeyen içmez. Herkesin kendi keyfidir, bunu siyasi aşağılama olarak kullanmak gereksiz değil mi? Ben de şöyle diyeyim arap inancına sahip olanlar devlet işlerinden ne anlar? Bunlar argüman olarak kullanılacak şeyler değil. Düzenleme: İmla hataları. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzdalDogru -- 1 Kasım 2024; 9:43:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı (2. sayfa)
-
-
adamlardan o parayı ancak mühimmat alımında +bakiye olarak kullanıyoruz. toplamda ödeyeceğimiz hayli yüklü bir ücret aslında.
-
Başlık her zamanki gibi fecaat derecesinde anlam karışıklığına itecek türde adeta üzerine hiç düşünülmeden yazılmış gibi.
Lütfen osman pazarlama mantığından çıkın sevgili editörler.
Tek satırda 2-3 şeyi anlatmaya çalışmasanız.
ABD'e f35 projesi ve 2 adet uçak parası için ödenen paralar artı bakiye olmuş durumda, bahsi geçen 23m'lik paket içerisinde yeni f-16 blok70'ler ve güncelleme kitleri ile yüklü bir mühimmat alımında ön ödeme sayılacak.
F-35 için değişen bir durum yok aslında ve taviz vermeden de durum değişmeyecek.
KAAN'ın uçağı ilk döneme kadar ABD'den alınacak yeni f16'lar ve eldekilerin güncellenmesiyle durum idare edilecekti fakat alternatiflerin değerlendirilmesi kısmında biraz hızlı ilerledik sanırım, Diğer Eurofighter ortaklarının almanyaya baskısı sonuç vermiş ki almanya onay verecek diyorlar, Eurofighter'da ne ara bu aşamaya geldik merak ediyorum tufaya gelmişiz gibime geliyor. bu devirde uçak satın almak demek adeta kiralama araç gibi birşey, teknik şartname size kısıtlı bir alan bırakıyor siz aslında uçağı alarak kendinizi oraya bağlıyorsunuz.
işin uzmanları abd anlaşmasına makul bakıyorken eurofighter projesine pek olumlu bakmıyorlar. askeri kanattan bu konuda açıklama bilgilendirme yapılması iyi olurdu ama olur mu merak ediyorum??? :)) biz alışkın değiliz ya askeri kanat ve hükümetin bu yönde bir açılımı olurmu merak ediyorum.
Muhalefetin memleketin faydasına iş yapması imkan dahilinde olmadığı gibi oy veren tayfalarda insanların şu zamana kadar yaşadığı gördüğü şeyleri yok sayar gibi vatansever pozlarına hasta oluyorum.
Her milli yerli haber altında kuşkulumu ararsın teknik zaafiyetçi teslimiyetçi ararsın her türden muhalif profil var, boy boy yazıyor da hatırlatmak isterim herkes pozunu verdi fotolar boy boy çıktı. daha ne anlatacaksınız ki?
694kez terör bağlantısı ile konuşmuş adamı nasıl belirlediğiniz belli değilken kalkıp devlete madem suçluydu niye seçtirdiniz diyecek bir muhalefet lideriyle ülkede yapılanlar hiç sorgulanabilir mi?
Muhalefet saçma sapan işlerle uğraşacağına devletin yaptığı anlaşmaları memleket menfaatine meclise getirsin kamuoyu aydınlatma adına hükümeti zorlasın sıkıyorsa.
Gerçekten merak ediyorum bu kadar hızlı bir surette nasıl son aşamaya gelindi. hava savunma sistemimiz artık adı sanı fiziki hali belli geliştiriliyor iken niye elin almanına ispanyoluna 20 ucak için niye 5.6m veriyoruz.
ABD'den alınacak büyük paket silah alımında gerçekten bu kadar büyük bir talebe ihtiyacımız var mı? merak ediyorum?
Terör sorunuyla alakalı suriye'deki yapılanmalara niye daha sert tepki vermiyoruz, içeride siyasi yapılanmalarına bel kırıcı hamleler yapmıyoruz? diye sorgulayan bir muhalefet olması lazım, oy derdi olan muhalefeti kim ne yapsın. oy derdi olan hükümet :)) muhalefetinde bir derdi olsun memleket olsun. izmir metrosunu niye daha pahalı yaptıran izmir belediyesini niye araştırmadılarsa, süt projesi için eşinin vakfından alan başkana neden sessiz kaldılarsa benzer sebeplerden hiç bir işe girişemiyorlar.
Beşiktaş belediyesinin ihmali denetimsizliğinden ölen 29 kişinin hayatını kaybettiği olaya CHP ne yaptı 0
İzmir'de elektrik kablosunu kesmeyen açıkta bırakan belediyeyi sorgulamayan muhalefeti kim ne yapsın yahu.
Antalya'da teleferik faciasına ne demek lazım, sus pus olan muhalefet gerçekten memleket menfaatine bir iş yapabilir mi?
La seçildiniz de ne yaptınız? istanbul'da ankarada ??? :))))
Şevval sam'a 10 belediye 5.3m'den konser versin diye para vermiş, ampule kızarken iyiydi sıra size gelince ne değişti, daha mı iyi daha mı kötü.
Sahi ya hiç Bilecik'te bayırköy belediye başkanı jandanrma basmıştı kenevir tarlasında o ne oldu muhalefet destekçileri ?
Neyse bu kadar eziyeter yeter.:)))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 1 Kasım 2024; 01:14:13 >
-
ne alaka? bilgi verirmisiniz? bilelim öğrenelim :)
-
ne alaka? perinçeği kim umursuyor yahu bu ülke'de,
Şu yorumunuza tek bir delil verirmisiniz? gerçeği bizde öğrenelim.
-
kaanın yapılması artık zor zaten göstermelikti seri üretim için para lazım onlarda eurofighter ve f16 modifiyesine gitti
-
Ben baştan beri her zaman f35 e karşıydım yönetimi amerikanın eline vermektir f35.
-
Bu f-16 uçaklarını abd istediği gibi yönetemiyor mu? Sattığı uçağın iplerini başkasının eline vereceğini hiç sanmıyorum.
-
4,5 + ne yahu
4 ucak artı bir adet yarım mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Kasım 2024; 7:36:54 > -
yıl olmus 2024 hala böyle bir parti falan var.. bu partinin forumlarda falan böyle hebele hübele yazan elemanları var cok enteresan bir gerceklik düzleminde yasıyoruz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Kasım 2024; 7:53:28 > -
Hatta ilk ödeme yapıldı derken bu alacaklı olduğumuz paranın satın alım projesine devri de bahsedilmiş olabilir. Anlaşmanın detaylarına bakmak lazım, buradan bir şey demek zor.
-
"Şuan f35 yerine milletin eski f16 sını almamızın tek sebebi elimizdeki mühimmatın uyması" yoksa bize veriyorlar gani gani f35?
-
f35'e ne gerek var yahu ateslersin iki moskof s400 hedefleri vurursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Kasım 2024; 8:59:38 > -
Kişisel görüşüm:
Bu güncel F-16 alımı meselesi Amerika'ya verme mecburiyetinde olduğumuz diyet. Adamlar bizden haraç alıyorlar, karşılığında da yalandan F-16 veriyor, halk kansın diye. Bu kadar basit.
-
F35 ile göreve gitmek için çok ilginç ki sanırım pilota gelecek kodu uçuş bilgisayarına girebildikten sonra sistem ve motor start alabiliyordu. Yani ben ne verirsem sen o kadarsın diyor.
Misal, bir zamanlar İttrayillden heron almıştık, istediklerini bize gecikmeli gönderiyorlardı vs. vs.
Neyse, bu kötü komşular her alanda bizi ev sahibi yapmaya devam ediyorlar.
"Kaan" Loading...
-
Dünya da Amerikan teknolojisine muhtaç olmayan ülke varsa ben bilemiyorum. Biz muhtaç olmuşuz çokmu?
Bizi ev sahibi etmeye devam ediyorlar, kötü komşuluk bazen iyidir.
-
Bunu bilen ülkemiz zaten son 10 yılda kendinden belki de beklenemeyecek şekilde savunma sanayii sektörü bazında büyük bir maraton koşusuna çıktı. Sürpriz koşular görüldüğü gibi bizden geliyor. İyi gidiyoruz.
-
F104 uçuşa çıkıp hızlanınca dönüşü yapamıyor. Hep gidiyor roket misali.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X