Şimdi Ara

Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

F35 uçuş maliyeti 42.000$ (saat)

F35 tüm sistemleri uzaktan kontrol edilebiliyor yada sınırlandırılabiliyor. Yani bu uçağı aldığınızda ABD ye her zaman dost ve müttefik olmak zorundasınız. Silahlarını ABD den almak zorundasınız çünkü hepsi F35 için kodlanmış olarak üretiliyor kendi üretiminizi takma imkanı yok. Liste böyle uzar gider. Şimdi hangi mantıkla F35 alacağız ve bunu nerede kime karşı kullanacağız. Yunanistanın F35 sahibi olması bir tehdit değil, ellerinde olması bu uçaklarla Türkiyeye ateş edebileceği anlamına gelmez. Ben olsam Çin veya Ruslar ile üretimi için iş birliği yaparım. Mesela Rus SU-57 çok mükemmel bir uçak. Ruslar SU57 yi imkansızlıklardan dolayı tam olarak aktif edemiyorlar eksikleri var, oturup onlarla bunun üzerinde çalışırım mesela.

• Savaş uçakları uzmanları yine güzel katkılar vermişler.

Araya rakı muhabbeti de girmiş.

Klasik Dh.

• ABD, ödemeyi almışsa o F-16'ları göndermez. 200 yıldır aynı hikaye, İngiltere, ABD farketmiyor kandırılan ya Osmanlı ya Türkiye. (Şuan eldeki F-16'lar zamanında ABD hissedarlı, Ankara'daki TAI'de üretildi biliyorum)

• Şu ana kadar satış aşamaları mükemmel işledi. Parayı cebe indirdikten sonra umarım kararlarını değiştirmezler. Yunanistan fransadan yeni uçaklarını aldı. Hava gücü olarak yunanlılar artık bizden öndeler. f16 lar bunu değiştirmeyecek. Sövüp saydığımız israil bile büyük bir f35 filosuna sahip. İstedikleri anda bizi vurup geri dönebilirler.

• LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt

T1 modeli olup ingiltere'nin filodan çıkaracağı uçaklar olduğu hakkında söylentiler mevcut.

• silistreli kullanıcısına yanıt

Hani ev nerede hocam?

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

S400 alımı ve düsman moskoflarla iliskiler kurulmasıyla birlikte ülke NATO'dan atılması mümkün olmadıgı icin dıslandı. NATO'da üye ülke atılır seklinde bir madde ve kural olmadıgı icin, ucak falan vermeyerek, yunanistanı güclendirerek, hatta yunanistana yıgınak falan yapılarak, NATO'dan atmıs gibi oluyorlar.. Amerika siz yoksanız sizin yerinize yunan var mesajı da veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Kasım 2024; 12:12:17 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Şimdi bu sorumu hocam?

Az da olsa cevap verebilirsek: Takipte kalın, ev için merak edenler konuma gidebilecek.

Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı

Şu resimde ki makinayı çok güzel yapmışız (5 katlı 4 daireli bir apartmanın sadece bir odası, ev tamamlanacak, biraz daha var gibi gözüküyor...)

Netice: Durmak yok, yola devam (Türk'leri bağlar, herkes üzerine alınmayabilir)

bu kadar komik duruma düşmeyin

gösterdiğin hel bir ingiliz malı. İtalya'ya verdiler vakti zamanında. italya bile pek önemsemiyor.

motoru da vakt izamanında araştırmıştım ve LHTEC motorlarından birisi çıkmıştı.

Yani hepsi amerikan lisanslaması.

kusura bakmasın kimse! adamlar seni , kendi istedikleri gibi donatıyor. fakat yarın öbürgün kıbrıs'a geldiklerinde bir vida bile buramayacak haldesin ambargo yediğinde!

• Silah aldiginin somurgelerinde at kosturup ayilmacilik politikalari giudup koseye sikisinca dusmanlik ettigi ulkelerin kucagina atlarsan onlarda saman altindan su yurutmene gostere gostere ,,,,, ile karsilik verir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ambargoların olmadığını mı zannediyorsun? Gizli veya açık zaten ambargo yiyiyoruz. Ona rağmen bu başarıları ortaya çıkartabilen devletimi kutluyorum.

Bunlar tabi ki de daha başlangıç.

Çok güzel işler yapıyoruz, kabiliyetlerimiz her alanda gelişiyor. Özellikle savunma sanayiinde gelişen üretim gücümüz diğer sanayi iş kollarına da yansıyacaktır. Şu an bizim yaptığımız gibi çalışırsan oluyor.

ambargoyu high end'e veriyor. mid ende vermiyor. çünkü hareket alanını kısıtlamak istiyor. diğer yandan seni maşa gibi de ayrıca kullanmak istiyor.

işi sana getiren GE! üretim bandlarını getiren GE.

Bu iş emin ellerde.

rusya gibi ülke bile zorlandı. senin gibilerinin bu öz güvenine hayretle bakıyorum. inş sonunda üzülmezsiniz.

Demek sana göre, durmak yok, yola devam diyenler Türk, demeyenler Türk degil.. Eğer tüm Türkler cıkıp, yani kac milyon Türk varsa, hepsi bir ağızdan, evet dogru söylüyor, bu siyasi sloganı atmayan, Türk degildir deselerdi, o zaman kimse kusura bakmasın, ben o durumda, bu siyasi sloganı atacağıma, soyca Türk olmama rağmen, Türk olmamayı tercih ederdim.. Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Kasım 2024; 14:1:56 >

Yılların birikimini, özlemini sahaya koyarak ortaya çıkartan aklı ve aziz milletimi yürekten kutluyorum. O gün bugündür.

Üzülmek nasıl olur? Barışta terlemeyen savaşta üzülür.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Şöyle düşün, kadim millet Türk'ler tarih bilinenlerine göre sürekli büyük imparatorluklar ve devletler kurmuştur gerçeği önümüzde.

Bugün de o yolda ilerliyoruz, net.

Zaten Türk'ün eski her alanda muazzam güçlü olduğu zamanlar yakın coğrafyamızda hissedilmiyor mu?

Üzülmezsiniz derken o kelime seni de bağlar haberin olsun. Hep beraber üzülmemek için değilmidir bunca gayret?

bir geleni bilmek var

bir de gelene rağmen bildiğin türküyü tüttürmek var.

Sen üzülme, devlet görevini yapıyor. Görülmüyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.