Şimdi Ara

Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    otozomala yani X bizi ilgilendirmez. Y ilgilendiri.

Moğollar Q değil C'dir.

Atatürk, selanikli değildir. Babası ali rıza bey ise görevi gereği oraya gitmiş ve hatta tahta kereste işleri ile de uğraşmıştır.

altta ise ufak bir kesit. Tatar gazteciyi tahmin... Evet Türkler, R ve Q atasıdır. sen şimdi J2 (ortadoğu) genlerinle buna isyan edebilirsin.

son ekleme yapayım:

devasa gemilerle geçemedikleri Atatürk'ün hattını yunanla mı geçebileceklerdi ki bu gemilerin yarısı ; Abdülhamit'in ingilize sattığı kıbrıs'tan, diğer yarısı da abdülhamit'in tek kurşun atmadan yunana bıraktığı girit adasından kalkmıştı

kinaye: J2 olarak sen altta KURTULUŞ SAVAŞININ İKİ KAHRAMAN KOMUTANI BALKAN TÜRKÜ'ne bakıyorsun (a.k.a. son j2 yunan ve arap bükücü).
    Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• silistreli kullanıcısına yanıt

Yunan kandırıldı iste ingiliz gazıyla kazanırız sandılar.. Ingilizler bunları gazladılar, siz kaplansınız falan dediler, Türkleri mahvedersiniz dediler biz arkanızdayız dediler..

Yunanların kazanamasının cok faktörlü sebepleri var.. O zaman Rusya'da bolsevik devrimi de oldu biliyorsun yani komiler iktidara geldiler ve batılı kapitalistlere karsı bir ideoloji bu.. moskoflar komilere teslim olunca Türk tarafını desteklemeye basladılar yoksa bu isgalcilerin yanında elbette ruslar da yer alıyordu.. Söyledigim gibi bu müttefik ülkelerin kendi iclerindeki anlasmazlıkları falan filan anadoluya saldıran yunanı böyle mahvetti..

Ayrıca tarih kitaplarında cok deginilmeyen bir konu var, yunan izmiri tam 3 yıl boyunca yönetmistir.. Yani 3 koca yıl boyunca izmirde yunan yönetimi de hakim olmustur.. Sonradan hesaplar degisince yüzüstü bırakıldılar ve tepelendiler.. Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ben j2 degilim bir kere yeğenim.. J2 oldugumu nereden cıkarttın? Ayrıca otozomal X ile ilgili degil kadın cinsiyetiyle hic ilgisi yok yani.. Sen ne DNA konusunda, ne anadolu konusunda, ne kromozomlar konusunda en ufak bir bilgi sahibi bile degilsin.. Bu yazdıklarını okurken ekrana sesli kahkaha atıyorum.. Hahahahaha...

Q N ve C ücü de mongol ırkına ait haplogruplar.. Bunların harflerinin farklı olması onları baska bir sey yapmıyor.. Ama mongol degil de kızılderili yani amerikan indian dersen o da kabulüm hahahaha

Ayrıca j2 arap DNA'sı da degil hahahahaha Arab DNA'sı daha dogrusu haplogrubu j1 oluyor zaten hahhahahaa

Hicbir hicbir bilgin yok.. Tam bir bilgisizlik icindesin buna sonsuz bilgisizlik diyorum..

Sen untermensch olarak kabul edildikleri icin E1B1 Hitler ve R1B Almanlar tarafından öldürülmüs olan 50 milyon r1a ve C, Q ölü slavın üstün ırktan gelen insanlar olduklarını sanmaya devam edebilirsin tabii sonucta sanmak cok farklı bir sey.. Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

sen J2 sin.

otozomal genler senin kaşını göüzünü belirler. bu yüzden X rol oynamaz demen yani ne bilim Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

ayrıca babadan soyun, anadan ise soyuna karışanlar bulunur. yarın öbürgün test yaptırıcam dersen X e değil de Y ne baktır. orada ortadoğuyu yani J2'yi bulacaksın :))))))))))))) neyse yeter bu kadar kısa bilgi. abinden tarihten sonra biyoloji de öğrenmiş oldun ortadoğulu arkadaş. Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

içindeki Atatürk nefretinin kokusu artık fazlası ile ortaya çıktı. bu biraz zorlamaya bakma ile birlikte anlaşıldı. yani biraz daha zorlasam arnavut kökenli olduğunu da eminim saklayamayacaksın da artık bu konu da uzatmanın gereği olduğunu düşünmüyorum :) sen silistreli arkadaş ile konuş. Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

Aynen, benim eksik bırakıp yazmadıklarımı da değinmişsin.

Yorumlarınıza naçizane katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sana otozomal test ile MTDNA yani X testinin aynı sey olmadıgını söylesem de anlamayacaksın.. O kadar büyük bir bilgisizlik icindesin ki anadolu yani yasadıgın yer nerede bilmiyorsun bile.. Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

Ben R1B - L23 haplogrubundanım yani Y DNA'ya göre ben proto aryan yamnaya adamıyım yeğenim..

Bak yamnaya adamlarını arastır ve yamnaya ile ugrasma hahahaha

Elbette arnvt degilim erkek soyundan Yunanistan göcmeniyim kadın soyundan adige cerkezim..

arnvt olan sensin ve ben seni biraz daha z0rlasam Atatürk'ün kökeni hakkında mutlaka sacma sapan yazacaksın iste makedondu falan bunları yazanlar cok var ancak bunlar gercek degil..

Sana arvutlugu tavsiye ediyorum kardesin neydi adı diamond tema ile bol bol arnvtca konusur istisare edersiniz.. Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Kasım 2024; 20:6:30 >

Edit: Herif görmezliğe yatıyor hala :))))) şu TFX de yaşananlar zaten bilen biliyor. vakti zamanında kendi yerli milli akp silahı diye alman hackler koch göstermişlikleri de var. yalan bunların dilinde yuva yapmış.

mock up'ını bile almana yaptırdığın amerikan çöpü mü? Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

2014 de TFX programı diye gösteriğin sunumda bile KFX görselleri koyulmuştu.

evet goole yazınca alttaki çıktı:

KFX!

koreye'de amerika verdi işte :)))))))

amerika iki tane piyon devleti bu şekilde idare ediyor artık. çin ve rusya'ya karşı silahlanma hızında batı yeterli değil. hani hem oyalansınlar hem belirlediğimiz çizginin dışına çıkmasınlar.

hayır motor vs sayıklıyorsun. yahu bunda da çıkarıcam hangi modelin çakması olduğunu, ama sen yine zırvalıycan. o yüzden bana yazma bu konuda.

Sen birşey üretebildiğin gün zaten çin'e yaptıklarını bunlar sana da yapacaklar. o zaman anlarsın hakikatten birşey üretebilmiş misin yoksa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 2 Kasım 2024; 18:35:19 >

Bunun gibileri gördükten sonra bu isin AKP üstü bir sey olduguna daha da fazla kanaat getirdim. Türklerin savas sanayisinde gelismesini gercekten istemiyorlar.. Belki de balkan larp yapan arkadas gercekten balkan kökenli degildir.. belki de kendisi malum gruptan birisidir.. Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

X'de buna benzer bir topluluk görmüstüm zaten malum olduklarını söylemiyorlar ancak balkan slavlarını haplogruplarla falan savunuyorlardı onlara gereken cevapları cok daha sert vermistim hahahahaha Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Kasım 2024; 14:44:1 >
  • uçah motörü üredeyoz gardhaşım

(altta uçak motoru üretilen tesisten bir kavga görüntüsü. yükek mühendis kesim arasında kavga çıkmış. motorun iç itkisi 1400hp nasıl olur 1600 hesaplamıştık kavgası yapıyorlar )

x (formerly twitter)
    Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X
    https://x.com/i/status/1852678029287342408

bu stsfs yunannıztan R1 gardhaşım hebzi evrobalı

O zaman şöyle yapalım uçağımız ilk uçuşunu yapıp piste sağ salim indiğinde uçağın başına deliler gibi koşan mühendisleri google ile tekrar bir ara.

Düşünsene yaptılar, donattılar, birleştirdiler ve hedefe varıp ininceye kadar yaptıkları aracın ne olacağını nasılda deliler gibi heyecandan ve stresten ölerek takip etmişler.

Sonuç: Türk havacılık mühendisliğinin geldiği nokta. Sanki mübarek daha önce de hava taşıtı yapmışlar.

Bu daha başlangıç...

Devletimizin hedefinde 2029 yılına kadar yapılan çekirdek motoru adım adım geliştirebildikten sonra 30.000 lbf itkili Kaan için jet motorunu üretme hedefini medya organlarında uzun süredir takip ediyoruz. Hatta besmele çekilerek yapılan bazı test görüntülerini de gördüm. Çok anlam yüklüydü.

Hiç duyup görmediniz mi?

• Hava savunmamız için F-16'lara da Eurofighet'lara da şimdilik mecburuz. Batı ve ABD de bunu bildiğini için hep bu satışlarını pazarlık unsuru olarak önümüze sunuyorlar.

İnanıyorum ki bu hızla savunma sanayimiz devam ederse, bir vakit sonra bize zorla bunları satsalar bile yine almayacağız. çünkü gerek kalmayacak.

Rusya, çin ne f-16 ne eurofighter ne de f-35 almadı hatta gerek yok, çünkü müadillerini kendileri üretiyor.

Ulu önderin de köken aldıgı, osmanlı yunanistanından gelen Türklere arabdır seklinde laf atan o zat, simdiye kadar kendisinin kökeni ve haplogrubu hakkında hic bilgi sağlamadı bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Kasım 2024; 19:47:18 >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Kaan 'ı Amerika & Avrupa onay verdiği için ülkende montajını yapıyorsun. Öyle debellenme bir durum varmış gibi. %100 ABD & AB tasarımı, %90 ABD&AB üretimi o uçaklar. Hah belki koltuk kumaşı, kaporta boyası bir de lastiğine bastığın havagazı yerlidir, hepsi bu. Hah bir de reklam kampanyası yerli, en önemli yerli bileşeni unuttuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 2 Kasım 2024; 23:50:56 >

Dün buna yanıt vermemistim ama bugün görünce yine kahkaha atmaya basladım.. Bu videodakiler mongol ve slav karısımı. Gözler mongolum diyor, surat moskofum diyor... Bunları Türk diye buraya atmıssın ama bunların suratları bile kendilerinin ne olduguna karar verememis.. Gözler baska sey söylerken kalan yüz portisyonları baska sey söylüyor.. Bak bunu da sana genel bilgi olarak vereyim moskofların cogu bu sekildir zaten.. vodkadan kafayı cok kolay bulup 2 kadehte yıkılmaları bile mongollardan aktarılan bir DNA segmenti sayesinde oluyor... alkolü ağır metobilize edebiliyorlar..

bir de videodaki sahısların sanki tükrük örneginden DNA sonuclarını almıs gibi haploları sudur falan demissin.. Dev untermensch imparatorlugu moskofistandan videolar yollamak yerine Türk olmayı dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Kasım 2024; 8:40:9 >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

yankı odanda yaşamaya devam et

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Yanıtsız gördüm seni

Türkiye cezeri adlı uçan araba yaptı bak uçuyor

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

Hocam Almanya bitiyor, Almanya patladı diyen adamların Almanya'da ne isi var gercekten? Madem Almanya patladıysa dönsünler Türkiye'ye.. Münih falan hic güzel degil diyorlar acaba münih onları istiyor mu? Bir de o sekil düsünmek gerekir.. Yeni F-16’lar için ilk ödeme yapıldı, Eurofighter'da sona yaklaşıldı 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.