Servere yeni geçtiniz ve size onglarda ucuz yada ücretsiz taxi yapacak arkadaşınız yok mu? Ong taxilere vercek paranız yokmu? Ong taxilerde sürekli yattığınızdan afk olamıyor musunuz?
>>>Eğer cevaplarınız evetse size ishade-hashade farmını öneririm Charımızın skillerini 31 e kadar maxlıyoruz snra full 0 gap 40 lvle kadar gidioruz. 40 lvlde skilleri 31e çekip 9 gap oluyoruz. Sonra doğru ishade-hashadelere gidioruz. Ordaki para botlarından 2 tanesini kapıorz(mümkünse yakın yerlerde kassınlar). Sonra bi ağacın dibine siniosnz. Pt ortalamasını ayarlamak içn ptye düşük lvl adam alabilrsniz.
Böylece hiç para harcamadan en az 100-200k sp kasıosnz.
Herzaman bot bulamam diyorsanız ;
Skilleri 33te bırakıp 42de 9 gapa çekip elinize güzel bi silah alıp sungsunglarda da kasabilrsiniz
!!!Alıntı deildir!!!
@Kaan890
herşey tamamda o kapma işi var ya adamı yer bitirir..
ksroda bile bot savaşı var nerdeyse...
quote:
Orjinalden alıntı: kittyMiE
@Kaan890
herşey tamamda o kapma işi var ya adamı yer bitirir..
ksroda bile bot savaşı var nerdeyse...
+1 ishade hasdede lerde en çok bot bulanan 2. yer yer kaparsan olayı tamamlarsın
200k-300k sp en az 1 ay sürecektir orada gerek gbotların npc kıyafetleri giymesi gerek skillerinin üst seviyede olmaması.Yanlış hatırlamıyorsam birinden biri hayvanların aktif.Yani zor olacaktır bana göre...
silkroadda en sevdiğim canavarlar ama bot kapmak ayrı bir olay o kadar kolay değil
ıshade-hashade ıvır zıvır böle bir söyleyişte wardı hatırladığım kadarıyla
pff sonarlarda 2 bot kaptım lvl atlıcaktım dc yedim :S
ohoo bu olayı ben geçen sene bizzat kendim yaşadım 14 lw den 60 lw FF char kastım orada işin aslı şu beyler botlar birbirini kasmasın diye siz kendi pt nize 3 bot alıyosunuz 1 kendiniz 1 arkadaşınız 1 de pt ortalaması yakalamak için ezik bi charı sokuyosunuz siz dc yerseniz botun başına arkadaşınız geçicek şekilde ayarlıyosunuz
1)siz 2)ark 3)ezik karakter 4)bot1 5)bot2 6)bot3 7)boş 8)boş
bunu tutturamazsanız amele botlar başkasını alır pt ye onlarda sizinle beraber kasılır tabi karakter aldım ben şimdi kendim kasıyorum onglarda
ohoo bu olayı ben geçen sene bizzat kendim yaşadım 14 lw den 60 lw FF char kastım orada işin aslı şu beyler botlar birbirini kasmasın diye siz kendi pt nize 3 bot alıyosunuz 1 kendiniz 1 arkadaşınız 1 de pt ortalaması yakalamak için ezik bi charı sokuyosunuz siz dc yerseniz botun başına arkadaşınız geçicek şekilde ayarlıyosunuz
1)siz 2)ark 3)ezik karakter 4)bot1 5)bot2 6)bot3 7)boş 8)boş
bunu tutturamazsanız amele botlar başkasını alır pt ye onlarda sizinle beraber kasılır tabi karakter aldım ben şimdi kendim kasıyorum onglarda
geçen sene deli kasmıştık plutoda bu yöntemler arkadaşlarla 1 günde 20 m gold kasıodm
bu taktiği geçen sene yapmıştım bot la kasılan adam üstüne bide para wermişti bana xD pty canawarı çıksın die xD
o kadar bekleyeceğine kas bence yeni serverde öncelik lwl dir
güzel XD
artık ishade botlar pek tutmuyor gibime geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme