Şimdi Ara

Yeni Ferah Tarifeler (25 GB 55 TL !) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4 lite'a bende baktım da fiyatını pek haketmiyor, almam için fiyatının 3000 lira veya aşağısı olması lazım.

Oppo ve Samsunglar fiyat konusunda uçunca poco X3 Pro almaya karar verdim, aldığına memnun kaldım diyebilirim bana göre tek ekşisi batarya, umarım sonraki MIUI güncellemeleriyle bu sorun çözülür.

Bugüne kadar sadece Samsung telefon kullanmış biri olarak daha samsung almayı düşünmüyorum. Alırsam da exynos işlemcili almam büyük ihtimalle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Mevcut kurda artık hangi cihazın ederi ne anlamak çok zor hocam. Şappadanak değişiyor herşey. A71 ile bunun arasında kalmıştım, bunu tercih ettim.

Bende bunca zaman samsung kullandım, daha sittin sene bulaşmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmayı planlıyorsunuz ki? Neden faturasıza geçmek istiyorsunuz peki?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi kamusal tarifede 20 gb a 65 ödüyorum ama hiç bir şekilde yararlanamıyorum sil süpür olsun uygun fiyatlı ek internet paketlerinden çok rezil bir sistem ve bana uygun tarife çıkarmıyorlar hiç bir şekilde bireysel faturasıza geçersem mesela taahtüt muhabbeti olmuyomuş faturalıda yani şöyle olmuyor diyelim 1 sene kabul ettim daha sonraki sene ekstra indirim yapmak zorunda oluyorlarmış ama faturalıda hep üst tarife indirimli şekilde geliyor oda %5 alt tarife veya aynı tarifede kalmak isterseniz ekstra zam oluyor çok saçma bir yapıları var müşteri temsilcisi kendi dedi bana faturasız en mantıklısı diğer türlü sürekli fazla tutar ödüyorsunuz diyor üstelik bu 20 gb benim arkadaş 40 tl ödüyor ben 65 ödüyorum oda indirimli hali bidaki ay 70 e çıkacak çok saçma yani bence o yüzden cezai bedeli zaten çıkartıcam 2 aya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faturasızda 1 sene muhabbeti yok ama 6 AY yada bir sene sonra pakete zam gelebiliyor.

2 seçeneğin var.

Ya bime gidip hattını bimcell yapıp taşıyıp 20 gb 45 liraya alacaksın.

Yada müşteri hizmetlerini arayıp faturasıza geçmek istiyorum. Neden derse fazla ödediğini çekmedğini ödemekte zorlandığını iletip indirim almaya bakacaksın.

İndirim verirlerse faturan düşer. Vermezler ve

Eğer ki faturasıza geçersen alacağın paketler mevcut abone fiyatları olduğundan pahalı olur ve 30 gün sonra faturalı hatta tekrar geçebilirsin.

Son Faturana da ekstra kalan ayların vergisi ile 30 TL faturasıza geçiş bedeli çıkar

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam işte kamu tarifesinde oluğum için bireysel faturasıza geçtiğimde yeni müşteri gibi olduğumdan indirimli tarifelere yeni müşteri gibi geçecekmişim deniyecem şansımı bimcell düşünmüyorum hocam oda mantıklı ama telekom daha cazip gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faturasıza geçmek boşuna para ödeyip zamlı kullanmaktan başka birşey olmayacak .

bimcell daha mantıklı çekinceniz nedir peki?

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Batarya derken az mı gidiyor,batarya telefonu halbu ki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Yazılımdan dolayı pil biraz çabuk bitiyor. Miui 12.5 veya 13 ile bu sorun çözülecek diyorlardı da bakalım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.