Şimdi Ara

Yeni Ferah Tarifeler (25 GB 55 TL !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türk Telekom Mağazaları’na gelerek veya online başvuru formunu doldurarak Ferah Tarifelere gelin, aşım ve taahhüt derdine son verin!

Tarifenizdeki dakika, SMS ve GB’larınız bittiğinde otomatik olarak durur ve aşım ücreti ödemezsiniz.

Üstelik Türk Telekom’un yenilenen mobil altyapısını taahhüdü, cayma bedelini dert etmeden denemenin tam vakti! Türk Telekom Ferah Tarifeler, müşterilerimizin taahhüdünün ilk 3 ayı için kesinlikle cayma bedeli almaz.

Ve de tarifenize ek ayda +5 GB sil süpür yaparak kullanım sağlayabilirsiniz.

Fiyatlara telsiz kullanım ücreti dahil değildir.

Ferah tarifelere geçmek ve detaylar için
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Ferah Tarifeler > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/ferah-tarifeler.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 4 Haziran 2021; 18:11:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Söz konusu fiyatlar ilk 3 ay geçerli fiyatlar, kalan 9 ay da ise o kırmızı ile işaretlenmiş fiyatlar geçerli olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb için 32 TL istiyor bugün yeğenime turkcell aldık 30 TL 5 GB 750 dk 1000 SMS 😂 Telekoma bu paralar verilmez.

• trtunski T kullanıcısına yanıt

Turkcell de hangi tarife o dediğiniz. Faturalımı faturasızmı yeni hat mı aldınız numaramı taşıdınız ben turkcellin sitesinde sizin dediğiniz tarifeyi bulamadım

• TT Mobil altyapisal olarak kendini gelistirdi ve de bu gelistirmeler sonucu fiyata yansidi. Faturasizda en mantiklisi bimcell faturalida en mantiklisi Selfy ya da Pttcell.

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Rahat Gülümseten 5 GB hattı faturasıza taşıdık. Bugün açıldı. Rahata geç bölümünden bunu aldık. Is için kullandığım ikinci hattımı da geçen hafta bu tarifeden 5 GB 500 dk rahat kal 5gb'a geçirdim 27 TL fatura ödüyorum. Telekom gibi siradan hatta 2 GB icin 32 TL vermek büyük saçmalık. Tabi herkesin kendi kararı saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trtunski -- 4 Haziran 2021; 23:5:32 >
    Bizde Rahat 8 GB kullanıyoruz 36.90 TL.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok mantıklı Telekoma 8gb için neden daha fazla odeyesin 😂 Turkcell kalitesini daha ucuza kullanmak varken 😊

Hocam ama Turkcell heryerde mükemmel olucak diye birşey yok. Benim bölgemde 4.5G'de en kötü hızı veren Turkcell. En iyisini Voda ile TT veriyor.

• Kendi yaşadığım gittiğin yerler önemli hocam. Yıllardır en ufak sorun yaşamadım. Pandemi nedeniyle uzunca süre köyde kaldım.Tek çeken hat Turkcell. Haliyle hepimiz turkcell kullanıyorum ve daha az paralar ödüyoruz diğer hatlardan. Hiç yarı yolda bırakmadı. Sizin için en iyisi hangisiyse onu kullanın siz.

Tabi herkesin kendi kararı ama şehir merkezinde vodafone hariç farketmiyor hocam. Hatta bazı yerlerde Türk Telekom 4.5G'de Turkcelli geçtiği oluyor, ben hep merkez/şehirdeyim. Yani TT kullanmam mantıklı ama şuan Vodafone'dayım. Deneme amaçlı aldım belki düzelmiştir şebekesi diye ama değişen birşey yok. Bildiğinizden şaşmayın derim. En kısa zamanda tt mobil iletişim a.ş müşterisi olacağım...

• Telekom Vodafonedan her türlü iyi ama hala şehir ve ilçe merkezi dışında iyi durumda olduğunu düşünmüyorum. Karadenizde yollarda hiç 4.5g. İlçe merkezine yaklaşırsan geliyor 4.5g. Geri kalan 2g ve 3g. Çok tercih ettiğim bir firma değil Telekom. Hiç bir ürününü kullanmıyorum. İnşallah kullanmak zorunda da kalmam 😊

Kim ne derse desin hocam, sabit ev internetinde Turk Telekom.

Mobil internette Turkcell'e kimse yaklaşamaz.

• Valla kablonet kullanıyorum çok memnunum. Telekom mecbur kalmadıkça kullanmam. 😊

• Yeni Ferah Tarifeler (25 GB 55 TL !)

Kablonet'de çok iyi, altyapısı baya sağlam.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rahat paketlere faturalıdan geçiş var mı ? tahhüt 2 ay sorna bitecek bimcell düşünüyorum ama volte vowifi desteği yok cihaza...

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Faturalıdan geçebilirsiniz hocam.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Var hocam, bayiler den geçiş sağlanıyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.