Şimdi Ara

Yeni Fiat 500X Ana konu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
418
Cevap
14
Favori
51.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_1111

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

quote:

Mrb arkaşlar 500x opening edition benzinli 1.4 140 hp modelini aldım tabi peşinat verdik bekliyoruz. 56.400 aldık, donanım olarak üst sınıf donanımı var. opening edition olarak Türkiye ye 400 araç geliyor başka opening adition olarak araç gelmeyecek,bunların 180 tanesi benzinli diğer dizel. Biz test ettik aldık,malzeme kalitesi bize çok iyi, şahsi fikrim kaliteli araç olmuş,(eski arabam kia sportage) motor zaten süper almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.... 

Hayırlı olsun Güle güle kullanın ama Fiyatı yanlış yazdınız galiba

pardon 65.400 aldık klavye hatası diyelim özür ...

Peki o zaman deneyimlerinizi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaptığım testten videolar.

• Geçen gün inceleme fırsatı buldum, opening edition.Araçta bir iki nokta hariç kalite algısı ve kalitesi oldukça yüksek.Ancak arka kapı içlerinde plastik kalitesi düşük tutulmuş.Onun haricinde araçta linea gibi kalitesizlik beklemeyin.qq yu da incelemiştim.Bana sanki aynı gibi geldi.Ancak ben 500x i daha güzel buldum. Fiyatı keşke 5 bin tl ucuz olsaydı ortalığı kasıp kavururdu.Şunu da belirteyim çirkinlik abidesi juke dan hem kaliteli hem çok daha yakışıklı hem de daha geniş..
  • Mrb arkadaş lar Araçımızı teslim aldık.. vanilya bej çok harika bir renk beklediğimiz den daha güzel bir renk cıktı . Arababa güzel Konforlu sessiz spor mod mükemmel fakat otomatik kararan dikiz aynasi yok ona biraz ayar oldum😡... bence bu sınıfta bu paraya alinacak en iyi araç. ..sormak istediginiz sorular var ise yardımcı olmaya çalışayım.. detaylı foto yakında yüklerim
    Sanırım Türkiye'de ilk teslim alanlardan olabilirim 😊

• quote:

Mrb arkadaş lar Araçımızı teslim aldık.. vanilya bej çok harika bir renk beklediğimiz den daha güzel bir renk cıktı . Arababa güzel Konforlu sessiz spor mod mükemmel fakat otomatik kararan dikiz aynasi yok ona biraz ayar oldum😡... bence bu sınıfta bu paraya alinacak en iyi araç. ..sormak istediginiz sorular var ise yardımcı olmaya çalışayım.. detaylı foto yakında yüklerim

Hocam aracınız orta versiyon, üst versiyona göre eksik donanımları olacaktır muhakkak
    Onları takmayın kafanıza, karlı bir alışveriş yaptınız, keyfini çıkarın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 16 Mart 2015; 19:11:31 >

• quote:

Mrb arkadaş lar Araçımızı teslim aldık.. vanilya bej çok harika bir renk beklediğimiz den daha güzel bir renk cıktı . Arababa güzel Konforlu sessiz spor mod mükemmel fakat otomatik kararan dikiz aynasi yok ona biraz ayar oldum😡... bence bu sınıfta bu paraya alinacak en iyi araç. ..sormak istediginiz sorular var ise yardımcı olmaya çalışayım.. detaylı foto yakında yüklerim

Hayırlı olsun. Aracın motor ve donanım seviyesi nedir. Pop mu popstar Mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 500x in otomatiği ne zaman geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

500x in otomatiği ne zaman geliyor?

Mayıs-Haziran gibi diyorlar..
  • Dizel motorun kullanıcı reel yakıt tüketimi nedir acaba kullanan var mı?
  • Bugün kullanma fırsatı buldum,Cross plus tu galiba.sürüşü yolda gidişi motoru gayet güzel sessiz ,ancak yol sesi alıyor,süspansiyonlar sert koltuklar beni rahatsız edecek kadar sert geldi ancak bir kere daha kullansam daha net konuşurum.araç yüksek torun verdiği güçle oldukça canlı ivmeleniyor.dik yokuşlarda gayet net tepkilere tırmanıyor. 71 bin TL ye oldukça dolu kaliteli bir ufak SUV alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 500x otomatik ne kadar seviyesinden çıkar? ne zaman çıkar?
  • Alan cıkmadı heralde henüz :)
    herkes mi otomatik vites bekler?
  • Otomatik vitesin mayıs ayında geleceğini söylemişlerdi...
  • Mokka 1.4 140 hp otomatik Cosmo araç alım aşamasındayım.76 bine bayi bıraktı.Ama bu 500x te aklımı çeliyor.Otomatiği gelene kadar beklesem mi?Ama bu fiyattan yuksek gelir, Mokka'ya da zam gelirse yada ellerinde kalmazsa bekleme durumu olur ,ikisini de alamam diye düşünüyorum.Bir türlü karar veremedim beklemek mi Mokka'yı almak mı?500x ile kalite farkı çok mudur?500x'in cross benzinli otomatiği 76dan fazla mı olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Mokka 1.4 140 hp otomatik Cosmo araç alım aşamasındayım.76 bine bayi bıraktı.Ama bu 500x te aklımı çeliyor.Otomatiği gelene kadar beklesem mi?Ama bu fiyattan yuksek gelir, Mokka'ya da zam gelirse yada ellerinde kalmazsa bekleme durumu olur ,ikisini de alamam diye düşünüyorum.Bir türlü karar veremedim beklemek mi Mokka'yı almak mı?500x ile kalite farkı çok mudur?500x'in cross benzinli otomatiği 76dan fazla mı olur?

9 ileri tam otomatiğini alacaksanız beklemeye değer,bu seviyede paralar verecekseniz, insan ister istemez 3-5 lira fiyat farkına bakamıyor. Tabi 9 ileri de benzinli hangi motorda gelecek o da mühim,2.0 lt likle gelirse anlamsız.
    Güvenlik paketinde ekstra sanırım adaptif hız sabitleme ve kör nokta uyarı sistemi de alabilirsiniz 500x'de gördüğüm kadarıyla farklı olarak. Birde gerçekten araziye çıkacaksanız 4x4 vs. gibi 500x jeep renegade le aynı platform ürünü. Jeep'in arazi kabiliyetlerini anlatmaya gerek yok. 500x fiat'ın görülen en premium modeli olacak gibi duruyor,Fiat markası diye es geçmemek lazım konudan bağımsız.
    Mokka'nın kullanıcı deneyimi hakkında hiç fikrim yok,ne desem yanlış olur. Otomatik vitesi hakkında da iyi araştırın,o konuda da fikrim yok. Otomatik vites ayrı bir uzmanlık çünkü.

Fiyat bence 75-80 civarına gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Mokka 1.4 140 hp otomatik Cosmo araç alım aşamasındayım.76 bine bayi bıraktı.Ama bu 500x te aklımı çeliyor.Otomatiği gelene kadar beklesem mi?Ama bu fiyattan yuksek gelir, Mokka'ya da zam gelirse yada ellerinde kalmazsa bekleme durumu olur ,ikisini de alamam diye düşünüyorum.Bir türlü karar veremedim beklemek mi Mokka'yı almak mı?500x ile kalite farkı çok mudur?500x'in cross benzinli otomatiği 76dan fazla mı olur?

500X kalite olarak Mokka'dan daha ileride hocam. Ayrıca sürüş dinamikleri de Mokka'dan daha iyi.

500X'de 1.4 140 hp çift kavrama TCT ve 1.4 170 hp 9 ileri otomatik 4x4 modelleri olacak. 9 ileri olan değil ama 140'lık TCT'ler muhtemelen sizin bütçeniz paralelinde fiyatlara sahip olacaktır.

Bence bekleyin derim, bir kaç aydan bir şey olmaz. Opel bayilerinde istisnasız her zaman indirimli araç bulursunuz :) ellerinde kalmama gibi bir durum olmaz. Yeni Corsa geldikten 1 hafta sonra bakmaya gitmiştim, adamlar daha ayını doldurmamış aracın liste fiyatından %6-7 indirim yapmışlardı. Şaşırmıştım ama Opel bayilerinin geneli yılın 12 ayı bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 7 Nisan 2015; 12:10:42 >

• TCT modelin fiyatı 80 bin TL, ZF şanzımanlı 4x4 ise 90-95 bin arası olacak. Mokka görüntü olarak iyi ama sürüş dinamikleri vasatın altında olan bir araçtır.
  • Geçen gün serviste 3-5 bin otomatik farkı olacak dendi ama kesin değil.tct vites için.65 araç olsa 5 de vitesle araç 70 e gelirki 500x mokkadan çok daha iyi bir araba...Ben beklerdim...
  • 1.4 140 hp'nin teknik verileri var mı biryerlerde?
    tork, 0-100, yakıt tüketimi...
  • slicer1 S kullanıcısına yanıt
    tork 230 Nm - 1.750 d/d
    0-100 9.8

http://500x.fiat.com.tr/tr-TR/500X-opening-edition

x heyecanlıdıra gel ,kaput resmine tıkla

https://store.donanimhaber.com/4b/93/93/4b9393c626d401b15012b04f2cb296af.png
    Yeni Fiat 500X Ana konu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.