Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.790
Cevap
56
Favori
562.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zenginhan
    Selamlar,
    Dun itibarı ile tum arastırmalarım sonucunda fiyat/performans değerlendirmem sonucunda Bravo almaya karar verdim. Fiyat; 35.500 YTL 1.6 Dynamic 105 HP de karar kıldım. Focus ile Bravo teknik ve donanım degerlendirmesi yapan arkadaslar katılıyorum, ancak sundukları odeme planı ve indirimler sonucunda Bravo her anlamda one gecti diyebilirim. Banka kredisi cekecek arkadaslar icin Fiatın sundugu cok ozel krediler var. En dusuk kredinin 1,79 dan basladıgı (1,98 de kadar yolu var) dusunuldugunde benim aklım Bravoda kaldı.

hayırlısı olsun....çok güzel bir tercih yapmışsınız
    kesin bağlamadıysanız işi istanbul-ataşehir-birmotta 35binYTL ye verebilirler....1500ytl kasko hediyesi ile olur size 33.500YTL
    yinede hayırlısı olsun....iyi bayramlar

• Ilgin icin tesekkur ederim. Ben henuz isi baglamadım, buradaki Birmoddan arkadaslarla konusacagım. Gerci Istanbuldan bende fiyat aldım ancak arac olarak ellerinde sadece siyah Dynamic kalmıs. Bu arada Ford bayramda %2 lik bir indirim avantajı sunmus. Acaba diger araclarda da (tabi Fiat icin konusuyorum) benzer bir indirim yok mudur?

Bu vesile ile basta tum Fiat ailesi mensuplarının ve forum uyesi arkasaların kurban bayramını en icten dileklerimle kutlarım...

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Selamlar,
    Dun itibarı ile tum arastırmalarım sonucunda fiyat/performans değerlendirmem sonucunda Bravo almaya karar verdim. Fiyat; 35.500 YTL 1.6 Dynamic 105 HP de karar kıldım. Focus ile Bravo teknik ve donanım degerlendirmesi yapan arkadaslar katılıyorum, ancak sundukları odeme planı ve indirimler sonucunda Bravo her anlamda one gecti diyebilirim. Banka kredisi cekecek arkadaslar icin Fiatın sundugu cok ozel krediler var. En dusuk kredinin 1,79 dan basladıgı (1,98 de kadar yolu var) dusunuldugunde benim aklım Bravoda kaldı.

hayırlısı olsun....çok güzel bir tercih yapmışsınız
    kesin bağlamadıysanız işi istanbul-ataşehir-birmotta 35binYTL ye verebilirler....1500ytl kasko hediyesi ile olur size 33.500YTL
    yinede hayırlısı olsun....iyi bayramlar

• quote:

Ilgin icin tesekkur ederim. Ben henuz isi baglamadım, buradaki Birmoddan arkadaslarla konusacagım. Gerci Istanbuldan bende fiyat aldım ancak arac olarak ellerinde sadece siyah Dynamic kalmıs. Bu arada Ford bayramda %2 lik bir indirim avantajı sunmus. Acaba diger araclarda da (tabi Fiat icin konusuyorum) benzer bir indirim yok mudur?
    Bu vesile ile basta tum Fiat ailesi mensuplarının ve forum uyesi arkasaların kurban bayramını en icten dileklerimle kutlarım...

ataşehir birmotta hakan isminde satış danışmanı bir arkadaş var....eşine az rastlanır çok tatlı ve iyi bir insan...tercih yapmanız konusunda çok yardımcı oluyor, bilgilendiriyor, ilgileniyor ve elinden gelen indirimi ve kolaylığı da yapıyor....kesinlikle onla konuşmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 9 Aralık 2008; 0:48:37 >

• Bravo fena tokatlamış
    quote:

Otomatik vitesli 120HP dizel Fiat Bravo'yu merak edenler için...

Auto Motor & Sport dergisinin Aralık 2008 sayısında çıkan
    Fiat Bravo, Toyota Auris ve Kia Cee'D karşılaştırması

(Büyütmek için fotoğrafların üstüne tıklayın)

-Yeni Fiat Bravo Kulübü-
     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-
     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-
     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-
     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-

• Tesekkurler,
    Ilk isim Istanbul ile konusmak olacak...

quote:

quote:

Ilgin icin tesekkur ederim. Ben henuz isi baglamadım, buradaki Birmoddan arkadaslarla konusacagım. Gerci Istanbuldan bende fiyat aldım ancak arac olarak ellerinde sadece siyah Dynamic kalmıs. Bu arada Ford bayramda %2 lik bir indirim avantajı sunmus. Acaba diger araclarda da (tabi Fiat icin konusuyorum) benzer bir indirim yok mudur?

ataşehir birmotta hakan isminde satış danışmanı bir arkadaş var....eşine az rastlanır çok tatlı ve iyi bir insan...tercih yapmanız konusunda çok yardımcı oluyor, bilgilendiriyor, ilgileniyor ve elinden gelen indirimi ve kolaylığı da yapıyor....kesinlikle onla konuşmanızı tavsiye ederim

• Okuduklarıma göre genelde kullanıcılar memnun Bravo'dan. Eksi yönü yok mu aracın, kimse bişi söylememiş ???
  • Arkadaşlar aranızda Bravo sport olan varmı varsa ayrıntılı bilgi almak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NateHuffman

Okuduklarıma göre genelde kullanıcılar memnun Bravo'dan. Eksi yönü yok mu aracın, kimse bişi söylememiş ???

Bravo 9-10 aydır piyasada ve bugüne kadar hakkında ciddi bir sorun bildiren yok...kronik bir rahatsızlık hele hiç yok gibi
    oldukça sorunsuz ve kaliteli bir araba....sadece otomatik kararan dikiz aynası yok filan gibi keyfe keder şeyler söyleniyor
    fiatın şu an üretmekte olduğu en iddialı modeli...olsun o kadar
  • Ben de Bravo ailesine katıldım. Bravo 1,6 Multijet 105 hp emotion .15800 kmde 2008 model aldım. 5 yıl - 150.000 km garantili lav kırmızısı.33.600 YTL.
  • hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız binersiniz inşalah
    memnun kalacağınıza eminim

bu arada lancia delta bravonun iç dizaynıyla neredyse aynı baktıysanız eğer. biraz fiyat farkı var ama anladığım kadarıyla bravo şasesi üzerinden geliştirmişler.

bide ortalama yakıt tüketimi biraz eksik gösteriyor depo ikazı yandı ve 125 ytl yakıt aldım 1100km yol yaptım şehirler arası yolda (30 kmsi şehir içidir göz ardı edilebilir) 46lt yaktı 100 kmde 4.2 lt ediyor hesaplarsanız fakat yol bilgisayarında 100km/3.9lt yazıyordu kısacası biraz eksik hesaplıyor gibi geldi bana

her uzun yol yapışımda bu makinayı daha çok seviyorum sanki motor ısınıp yol almaya başladığınızda o kadar sessiz ve konforlu bi sürüş veriyoki hız yaptığını anlayamıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Ben de Bravo ailesine katıldım. Bravo 1,6 Multijet 105 hp emotion .15800 kmde 2008 model aldım. 5 yıl - 150.000 km garantili lav kırmızısı.33.600 YTL.

hayirli olsun kardesim allah kazasiz belasiz surusler nasip etsin insallah...aman gaza basma cunku bu araba gazi cok kolay aliyor anlayamiyorsun bile onun icin dikkat lutfen
  • HAYIRLI uğurlu olsun ne zamandan beri istiyordun

Allah pişman etmesin kazsız belasız sürüşler dilerim.

quote:

Ben de Bravo ailesine katıldım. Bravo 1,6 Multijet 105 hp emotion .15800 kmde 2008 model aldım. 5 yıl - 150.000 km garantili lav kırmızısı.33.600 YTL.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Bu arabanın deposu kaç litre alıyor bilen var mı? Işık yandığı zaman depoda kaç lt yakıt kalıyor?
  • Kkvan hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız günlerde kullan inşallah.
  • kim ne dersin ben bu arabayı beğeniyorum...özellikle motorları çok başarılı...belki 150 likten alırım...
  • Bende 1.4 T-Jet 120 hp. Linea emotion var. Bu 120 hp.nin bile mükemmel akselerasyonu var. Artık Bravo 150 hp sport çok daha mükemmeldir diye düşünüyorum. Sport olan arkadaş varsa ayrıntılı bilgi istedim ama cevap veren olmadığına göre bu forumda anladığım kadarıyla sport olan arkadaş yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmethlx -- 23 Aralık 2008; 22:31:04 >
  • quote:

çok sevindim ...güle güle iyi günlerde kullanın...

benzin deposu 58 lt dir..ışık, 5 ile 8 lt kalınca yanar..

sevgilerimle...
  • İyi dileklerininiz için çok teşekkür ederim.
  • bravo 1.4 t-jet dinamic versiyonunu almayı düşünüyorum..şu sıralar kampanyayla birlikte aracı en son hangi fiyatlardan alırız..birde hurda indirimi olacak diyorlar.onu beklemek dahamı karlı olacak?
  • merhaba arkadaşlar

araçta sadece fanı çalıştırabiliyormuyuz , ben hangi tuşa basarsam basayım otomatik klima çalışmaya başlıyor.

-Yeni Fiat Bravo Kulübü-
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.