Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.626
Cevap
178
Favori
921.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fiat Aegea'yı test ettik ve izlenimlerimiz ile birlikte aracın detaylı fotoğraflarını bu yazımızda paylaştık. İsteyenler ziyaret edebilir.

İlk Sürüş: Yeni Fiat Egea testi

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

• buraya videonuzu ekliyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

buraya videonuzu ekliyebilirsiniz

Videolu inceleme değil benimkisi, yazılı ve fotoğraflı olduğu için link verdim.

Çünkü çok uzun bir yazı sayfayı kaplamak istemedim.

Ama buna rağmen bile reklam yaptığım için uyarı alıyorum ne yazık ki forumdan
  • 1.4 Turbo Benzinli motor olmadığı için alınmaz bence.

140 ve 170PS motorlar olsaydı ve 44000 TL civarından başlasaydı mantıklı olabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.4 Turbo Benzinli motor olmadığı için alınmaz bence.

140 ve 170PS motorlar olsaydı ve 44000 TL civarından başlasaydı mantıklı olabilirdi.

Turbo 140 hp motor 44 binden mi başlayacak? El insaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

+1

Hocam bırakın yazınız sayfayı kaplasın hatta sayfaları kaplasın. Bu başlığın konusu zaten bu araç. Geriye doğru baksanız bir dolu ve gereksiz yere SEGMENT tartışması oldu.

Neymiş efendim C değil B segmentiymiş. Ne önemi var ki bunun halen anlamış değilim? Arabayı gördün, beğendin, donanım iyi, motor iyi ama almayacaksın. Niye B segmentiymiş efendim ondan.

• quote:

Bu kardeşte tam ölücü çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Filolara gün doğdu (Fiat'a filolarla gün doğdu)

Filolara Linea satışı yapılacak. Egea bireysel satış aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 14 Ekim 2015; 10:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Turbo 140 hp motor 44 binden mi başlayacak? El insaf

1 alana 1 tane de bedava verirlerse olarak bu iş...

• Bu araca b sınıfı olacak diyorlardı ama boyutlarına bakınca C sınıfı olduğu açıkça belli oluyor. C sınıfında güzel bir alternatif olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Bu araca b sınıfı olacak diyorlardı ama boyutlarına bakınca C sınıfı olduğu açıkça belli oluyor. C sınıfında güzel bir alternatif olacaktır.

"Fiat’ın ilk olarak İstanbul Autoshow’da görücüye çıkardığı Aegea modeli, Türkiye piyasasına Egea ismiyle Ekim ayı itibariyle bayilerde sunulmaya başlanıyor. Fiat’ın %70’inden fazlasını Türk mühendislerin katkılarıyla geliştirdiği yeni C segment modelini biz de basın lansmanında kullanma ve tanıma fırsatı bulduk."

Yukarıda arkadaşın verdiği linkten alınma yazıdır (ilk paragraf)

http://yarimdebriyaj.com/test/ilk-surus-yeni-fiat-egea-testi/

• Bu aracın konumu için 301, Elysse, Symbol gibi araçların üstünde, Focus, Jettta, Octavia gibi araçların altında.

301, Elysse ile aynı sınıf demek haksızlık olur. Onlara göre daha elit bir görünüşü var , sunduğu donanımlar daha zengin, malzeme kalitesi daha iyi görünüyor. Boyutları gerçek C sedan standartlarında.
  • bagajdaki amortisör çok saçma olmuş.
  • yusuf hocam otomobil piyasası 2009 yılından sonra direk inmeksizin yükselişe geçti hiç unutmam golf 6 highline 47 civarı ful dizel düşün gerisini otomobillerin yüksek fiyatı artan ilgiye dayanayor sıfır otomobil isteği artış gösterdikçe fiyatlar dahada yükselebilir
  • Sn YSF_023; yazınızın altına imzamı atarım. çok güzel bir yazı olmuş.
  • quote:

Turbo benzinli olsaydi kimse yuzune bakmazdi, iyiki de atmosferik olmus, taksici takacak lpg'yi oh mis gibi:)

Ulkemizde en az ragbet goren motorlar turbo benzinliler. Dun atmosferik lpgli civic aracimi turbo dizel araclar kadar yuksek fiyata satabildim.

Turbo benzinlilere lpg montaji hem pahali ve sorunlu oldugu surece atmosferik benzinliler hep daha cok ragbet gorecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

pm ile de yazıştığımız ve diğer üyelerimizinde yazdığı üzere, incelemenizi paylaşmak istiyorsanız mesajınızın içine yazabilirsiniz, uzun olmasının önemi yok....

edit: hatta ilk mesaja eklenir herkes daha rahat ulaşır....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• iç mekan resmi bile bağırıyor bu araç b sınıfı diye.Hatta a + bile denilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

iç mekan resmi bile bağırıyor bu araç b sınıfı diye.Hatta a + bile denilebilir.

Ne fark eder?

Üstte incelemeyi yapan ve bu konuda bilgi sahibi kişi inceleme yazısında AegeA için C segmenti demişken halen kalkıp B segmentiymiş hatta A+ segmenti demenin ne alemi var? Almaya niyetli kişi aracı görüp beğendikten sonra "aaa bu B segmentiymiş" deyip vaz mı geçecek?

Arabayı savunduğumdan değil, belki hiçte almayacağım veya gerçekten kötü bir üretim olacak ama daha bu araba hakkında bir şeyler görüp, bilmeden, kullanıcılardan gelecek tecrübeleri duymadan hemen yerin dibine sokmaya çalışmamızı anlayamıyorum.
  • Ben arabayı beğendim iyi kötü bir adımdır kendi gelişimimiz için bunlar sonuçta. Ülke ekonomisine para girişi artar.

Fiyatları donanımlarına göre makul olduğunu düşünüyorum. Tanıtıma özel 2000 tl de indirim var.

Şöyle bir düşününce benzin dizel arasında 10.000 tl fark var eskiden bu kadar değildi sanki Fiat araçlarda.

URBAN 1.4 FIRE 95 HP E6 53.400 TL 2000 tanıtım indirimi 1500 de lpg taktırsak alın size 53.000 Tl ye az yakan mis gibi F/P aracı.

C sınıfını bırakın B sınıfında bulamazsınız bu fiyatta bu donanımda araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedbackx -- 15 Ekim 2015; 17:36:00 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.