Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
757.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • havni tekin abi size pm atmıştım ama ulaşmadı galiba yada cevaplamaya vaktiniz olmadı.
    acaba 1,4 ve 1,6 dizeller ne zaman satışa geçecek ve ps lerinin ne kadar olacxağı bellimi ve bu motorlar çıkınca 1,3 üretimi duracakmı?
  • 2008 den önce 1,6 dizel zor görünüyor. Güçleri ise 105 ve 120 hp olacak. 1,4 dizeli bilmiyorum. havnitekin biliyor olabilir.
  • ARKADAŞLAR SİZLERİ KISKANDIRMAK GİBİ OLMASIN AMA AYIN 18 İNDE ANTALYADAKİ SATIŞ TOPLANTISINA KATILACAM BENDE ÇOK MERAKILIYIM ARAÇ NASI DİYE GİDİP GÖRECEZ HAYIRLISIYLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

quote:

Orjinalden alıntı: assistant79

YENİ FİAT LİNEA

fiat firması bu yıl aldığı bir kararla üretim kalitesinin rakiplerinin üstüne çıkarılmasını ve "çok ucuz satış "fiyat politikasından vazgeçilerek "ucuz araç sınıflandırmasında ayrı araç üretimi" prensibinin uygulanması esasına geçmiştir.

palio ve albea da dahil olmak üzere tüm gam kalitesi arttırılmış,üretim bandı ve satış sonrası hizmetlere ve kalite standartlarına yenilikler getirilmiştir.

ucuz araç üretimi ayrıca gündemde olup yaygın halk kitlelerinin talebi..geliştirilmiş uno projesiyle özellikle Türkiye ve bazı avrupa ülkelerinde çok çok ucuz ama standartları yüksek bir aile aracının piyasaya sürülmesine ön ayak olacaktır....

fiat lineanın fiyatlarına gelince:
    lansman süresince tanıtım fiyatları uygulanacak ve büyük olasılıkla talep yüksekliğinden kuyruklar oluşacaktır.

stok seviyesinin yükselmesi,ihracatın başlaması ve lansmanın sona ermesiyle rakiplerinden yüksek olmayan avantajlı fiyatlar gündemde kalacaktır....

saygılarımla...

araba çok güzel görünüyor ama sanki aynaları oraya öylesine konulmuş hatta saplanmış gibi arabadan ayrı duruyor
    ben aynalarını pek beğenmedim doğrusu
    ama onun dışındaki genel görünümü çok hoş

• Arkadaşlar sanırım bu ayın 20 ile 25 arası her şey belli olacak yani dananın kyruğu kopacak.Ak mı kara mı ozaman göreceğiz.
  • tofaş mart ayında 78 adet 1.3 motorlu 93 adetde 1.6 motorlu lineayı üretti. kaynakwww.osd.org.tr sitesinden aylık model bazında sayfasından haberiniz olsun bursadaki arkadaşlar iç fotosunu çekebilirlerse iyi olur. türkiyeye hayırlı olsun derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isikalp

tofaş mart ayında 78 adet 1.3 motorlu 93 adetde 1.6 motorlu lineayı üretti. kaynakwww.osd.org.tr sitesinden aylık model bazında sayfasından haberiniz olsun bursadaki arkadaşlar iç fotosunu çekebilirlerse iyi olur. türkiyeye hayırlı olsun derim.

arkadaşın söylediği bilgi siteye göre doğru gözüküyor.o halde benzinli motor 1.6 motor olacak gibi gözüküyor.1.4 77 bg lik motor öncelikle sunulmayacak mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

quote:

Orjinalden alıntı: isikalp

tofaş mart ayında 78 adet 1.3 motorlu 93 adetde 1.6 motorlu lineayı üretti. kaynakwww.osd.org.tr sitesinden aylık model bazında sayfasından haberiniz olsun bursadaki arkadaşlar iç fotosunu çekebilirlerse iyi olur. türkiyeye hayırlı olsun derim.

arkadaşın söylediği bilgi siteye göre doğru gözüküyor.o halde benzinli motor 1.6 motor olacak gibi gözüküyor.1.4 77 bg lik motor öncelikle sunulmayacak mı acaba

osd'nin listesi yanlışlarla dolu..palio van 1.6 ve albea1.6 dan da sözediliyor böyle bir üretim yoktur.

• linea mı daha önce çıkacak yoksa bravo mu kesin çıkış tarihleri nedir bu araçların ?
  • Linea mayıs başında çıkacak. Bravo Eylül Ekim civarı TR'ye gelecek.
  • LİNEA'YA MUHTEŞEM LANSMAN.

Dünyanın gözü İstanbul'da olacak.

http://www.otomobilgazetesi.com/otomobil.php?id=3829
  • yahu nereden takıntı oldu bu araba bana be,araba alıcam ama bir türlü diğer arabalara ısınamıyorum,umarım büyük bir hayal kırıklığı yaşamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNeo_33

yahu nereden takıntı oldu bu araba bana be,araba alıcam ama bir türlü diğer arabalara ısınamıyorum,umarım büyük bir hayal kırıklığı yaşamam

fiat linea çok üstün bir araçtır...yeni nesil araçlar içinde fiyatı,servis olanakları ve türk malı oluşu büyük avantajlar sağlıyacaktır....mekaniğine hayran olmamak mümkün değildir....bekleyenlere önemle duyururum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: avcihuan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: assistant79

YENİ FİAT LİNEA

fiat firması bu yıl aldığı bir kararla üretim kalitesinin rakiplerinin üstüne çıkarılmasını ve "çok ucuz satış "fiyat politikasından vazgeçilerek "ucuz araç sınıflandırmasında ayrı araç üretimi" prensibinin uygulanması esasına geçmiştir.

palio ve albea da dahil olmak üzere tüm gam kalitesi arttırılmış,üretim bandı ve satış sonrası hizmetlere ve kalite standartlarına yenilikler getirilmiştir.

ucuz araç üretimi ayrıca gündemde olup yaygın halk kitlelerinin talebi..geliştirilmiş uno projesiyle özellikle Türkiye ve bazı avrupa ülkelerinde çok çok ucuz ama standartları yüksek bir aile aracının piyasaya sürülmesine ön ayak olacaktır....

fiat lineanın fiyatlarına gelince:
    lansman süresince tanıtım fiyatları uygulanacak ve büyük olasılıkla talep yüksekliğinden kuyruklar oluşacaktır.

stok seviyesinin yükselmesi,ihracatın başlaması ve lansmanın sona ermesiyle rakiplerinden yüksek olmayan avantajlı fiyatlar gündemde kalacaktır....

saygılarımla...

araba çok güzel görünüyor ama sanki aynaları oraya öylesine konulmuş hatta saplanmış gibi arabadan ayrı duruyor
    ben aynalarını pek beğenmedim doğrusu
    ama onun dışındaki genel görünümü çok hoş

bu aynalar gp den alınmıştır...çok özel tasarıma ve işleve sahiptir...kör nokta oluşumunu minumum seviyeye indiren mükemmel bir tasarıma sahiptir..

• quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

LİNEA'YA MUHTEŞEM LANSMAN.

Dünyanın gözü İstanbul'da olacak.

http://www.otomobilgazetesi.com/otomobil.php?id=3829

basitleştirelim
    alıntıdır..
    Linea, Boğaz’da şov yapacak dünya İstanbul’u tanıyacak
    TOFAŞ, Bursa’daki fabrikasında ürettiği Fiat Linea’yı dünya vitrinine ilk kez çıkarma şovunu, İstanbul Boğazı’nın ortasında yapacak.

Galatasaray Adası’nda kurulan bir platformda Linea’nın dünya lansmanı gerçekleşecek. Gazeteciler dahil 3 bine yakın yabancı konuğun izleyeceği şov sayesinde İstanbul bir kez daha dünya kamuoyunun gündemine oturacak.

İLK kez Türkiye’de üretilen bir otomobilin uluslararası tanıtımı İstanbul boğazında yapılacak. İtalyan otomotiv devi Fiat ve Koç Holding’in ortak şirketi Tofaş, Bursa fabrikasında ürettiği yeni modeli Linea’nın uluslararası tanıtımını İstanbul Kuruçeşme’de yer alan Su Ada’da (Galatasaray Adası) yapacak. Linea, dünya lansmanı Türkiye’de yapılan ilk yerli otomobil ünvanını alırken, yurtdışından gelecek 3 bine yakın ziyaretçinin katılması Türkiye’nin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor.

170 MİLYON EURO YATIRIM: Fiat, Avrupa’da yeni yüzünü ve stratejisini temsil eden modelleri Grande Punto ile Bravo’ya Bursalı Linea’yı da ekliyor. Tofaş tarafından 170 milyon Euro’luk yatırımla Bursa’da üretilen Linea’nın uluslararası tanıtımı da Fiat’ın bu stratejisi dolayısıyla büyük önem taşıyor. Yaklaşık 3 aydır 100’ün üzerinde Tofaş ve Fiat çalışanı Linea lansmanı için çalışırken, yeni modelin dünya tanıtımı için önemli bir bütçenin ayrıldığı kaydediliyor.

PRÖMİYERİ AUTO SHOW’DAYDI: İlk etapta yılda 60 bin adet üretilip yüzde 30’ündan fazlası Avrupa’ya ihraç edilecek Linea’nın dünya prömiyeri geçtiğimiz yıl Auto Show Fuarı’nda yapılmıştı. Fiat, Linea’nın uluslararası test sürüşü ve dünya tanıtımı içinde Türkiye’yi seçerek Tofaş fabrikasına verdiği önemi ortaya koydu. Yaklaşık 3 aydır süren çalışmalar sonucunda Linea’nın uluslararası tanıtımı için Avrupa’nın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul seçildi ve çalışmalar hızlandı.

BİR HAFTA SÜRECEK: 1-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek lansman Türkiye’nin tanıtımı içinde büyük önem taşıyor. Fiat yetkilililerinden, bayililerine, distribütörlerinden uluslararası basın mensuplarına kadar yaklaşık 3 bin kişi mayısın ilk haftası boyunca sırayla İstanbul’a gelecek. Linea’nın prezentasyonu için ziyaretçiler önce Türker İnanoğlu Maslak Show Center’a gidecek. Daha sonra Linea’nın İstanbul’da süpriz bir bölgede test sürüşleri gerçekleşecek. Tofaş yetkilileri test sürüşlerinin İstanbul Park’ta olmayacağını belirttiler. Son olarak da Linea’nın gala yemeği İstanbul boğazına hakim Kuruçeşme’de yer alan Su Ada’da (Galatasaray Adası) yapılacak. Bu program 1 hafta boyunca her gün tekrar edilecek.

5 YILDIZLI OTELLER DOLDU: Linea’nın dünya tanıtımı için İstanbul’a gelecek ziyaretçiler için Avrupa yakasındaki neredeyse tüm 5 yıldızlı otellerde yer ayrıldı. Yabancıların bazıları boğazdaki 5 yıldızlı otellerde kalırken, bazıları Taksim’de, bir kısmı ise Sultanahmet’teki 5 yıldızlı otellerde konaklayacak.

Montezemola ve Marchionne, Linea için İstanbul’a geliyor

KOÇ Holding ve İtalyan Fiat ortaklığı olan Tofaş tarafından üretilen Linea modeli, mayısın ilk haftasında İstanbul’da gerçekleştirilecek dev organizasyonla yollara merhaba diyecek. Tanıtıma yurtdışından 500’ü uluslararası basın mensubu olmak üzere 3 binin üzerinde davetli katılacak. İtalyan Fiat Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Luca di Montezemolo, Fiat Auto CEO’su Sergio Marchionne ve Fiat CEO’su Luca De Meo gibi üst düzey yöneticiler davetliler arasında yer alıyor. Linea’nın lansmanına Koç Holding’in Şeref Başkanı Rahmi Koç, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, CEO’su Bülent Bulgurlu ve Tofaş CEO’su Ali Pandır’da ev sahipliği yapacak. Yabancı ziyaretçiler arasında, Fiat’ın uluslararası distribütörleri ve bayilerinin yanısıra yabancı basın mensupları da katılacak.

Su Ada’ya dev platform

TOFAŞ, Linea’nın prezentasyon ve test sürüşlerinden sonra finali olan gala yemeğini boğazın ortasında yer alan Su Ada’da gerçekleştirecek. Tofaş, bu yemek için Su Ada’ya dev bir platform hazırlamış durumda. Su Ada, havuzun üzeri kapatılarak Linea için hazırlanan yeni dekoruyla 1 hafta boyunca 3 bine yakın konuğu ağırlayacak. İstanbul’un belki de en güzel manzarasına sahip adada Türkiye’nin ve İstanbul’un da tanıtımı gerçekleşecek.

36 yıl sonra ilk kez ürettiği bir aracı dünyaya tanıtıyor

TOFAŞ’ın Linea modeliyle birlikte 36 yıllık tarihinde ilk kez ürettiği bir otomobilin dünya tanıtımını üstlenmiş olacak. Bu Tofaş için bir ilk olurken, Türk otomotiv sanayi için de bir başka açıdan önem taşıyor. Bugüne kadar Türkiye’de dünya tanıtımı yapılan araçlara baktığımız zaman Dacia Logan ve Mitsubishi L200’ü görüyoruz. Ama ne Kapadokya’da tanıtılan Logan ne de Antalya’da tanıtılan L200’ün üretimi Türkiye’de yapılmıyor. Linea’yla birlikte ilk kez Türkiye’de üretilen bir aracın dünya tanıtımı Türkiye’de yapılmış olacak.

• quote:

bu aynalar gp den alınmıştır...çok özel tasarıma ve işleve sahiptir...kör nokta oluşumunu minumum seviyeye indiren mükemmel bir tasarıma sahiptir..

Evet aynalar GPnin en güzel tasarıma sahip parçası bence. Bir de direksiyon. İnşallah Lineanın direksiyonu da GPnin aynısı olur.
  • aynısı olmasa daha guzelı olsa olmaz mı?
    quote:

quote:

Evet aynalar GPnin en güzel tasarıma sahip parçası bence. Bir de direksiyon. İnşallah Lineanın direksiyonu da GPnin aynısı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: swath

aynısı olmasa daha guzelı olsa olmaz mı?
    quote:

quote:

Olmaz

• peki gp sedan ne oldu öyle bir araçda çıkacakmı?*
  • quote:

Orjinalden alıntı: drberti

peki gp sedan ne oldu öyle bir araçda çıkacakmı?*

D200 projesi GP sedan zannedildi. Ama değildi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.