Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
757.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bravonun kokpiti ile benzerlik gösterirse sanırım buna benzeyecek.sanırım da baya bi sportif olacak..sol taraftaki ikinci kol ne işe yarar bilmem ama sürücü rahatsız olabilir..ama kadran insanı gaza getirecek cinsten..abarth türkiye nin de hali hazırda planları varsa ve bunu ilk bir kaç ayda başarırlarsa fiat motor sport türkiyeye inanılmaz katkıda bulunur..bir de abs esp 4 airbag i standart koyarlar ve fiyatı pazarda onde gidenlerden düşük olur da pazar payını kaplamasına yardımcı olmakta bizim de payımız olur kısmetse..alamazsak da artık nfsde grande puntodan sonra oynayacağımız ikinci fiat modeli ve ilk kez türkiyede geliştirilmiş bir arabayla yarışırız ..resim inşallah kimsenin başını ağrıtmaz..sonuçta bravonun kokpit fotoğrafının kimsenin başını ağrıtacağını sanmam..
     YENİ FİAT LİNEA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuantx -- 17 Nisan 2007; 23:51:35 >

• Arkadaşlar maalesef gösterge tablosu Grande Punto ile aynı.
    Kokpit aynı çizgileri taşmakla beraber orta havalanırmanın üzerinde konumlandırılmış bozuk para gözü veya ıvır zıvır koyabileceğiniz alta doğru oyuk bir göz bulunuyor.Ama aracın iç döşemeleri gayet kaliteli.
  • o zaman fiat ın bizi ters köşe yapmasını umalım..kim bilir deneme araclarindaki kokpit ve seri üretimdeki kokpit farklılık gösterir diye kendimizi kandıralım
  • merhabalar. Bayağı arkadaş bu konuya el atmış. Bilerek Cevap yazanlara teşekkürler, bilmeden konuya katılıp herşeyi biliyormuş gibi davrananlara da keşke öyle yapmasaydınız diyorum.
    Arkadaşlar, Fiat Linea şu 1,5 yıl önce Türkçe isim arabanın ta kendisi. Daha sonraları Türkçe isimden vazgeçiliyor. Bu sıralarda da Grande Punto öne sürülüyor. Punto satışa sunulduktan sonra isim İtalyanca LINEA yani SATIR Aralığı olarak belirlenmiş. Puntolar iyi satış yapınca Linea'yı Punto'nun Sedanı olarak üretmeye başlamışlar. Birkaç arabadan sonra Bursa'da Fiat, Koç Holding başkanlarıyla toplantı yapmış ve arabayı Punto'nun sedanı değil de C sınıfı, Toyota Corolla, Ford Focus boyutlarında üretilmesi tasarlanmış. Sonra Çin'den bir firmayla Motor anlaşması yapılmış. Üretim halen yapılmak da ve stoklanmakta. Mayıs ayının 2. haftası tamamen satışa sunulacak. En son Antalya Merkez'de Linea'ların UZUN YOL testi yapıldı. artık Bursa'lı LİNEA satışa hazır, günleri geri geri sayıyor. İç tasarımı İtalyan Bravo'su ve Bursa Üretimi Grande'nin karşımıyla yapılmış. Zaten istediğiniz kadar burada sormaya kalkın cevap alamazsınız. Test araçları eski kasa Punto'ların iç tasarımıyla yapılıyor. üretilen arabalar da Fabrika personeli haricinde kimsenin gözüne konmuyor, ve fotolarının alınması da yasak...
    D200 meselesine gelirsek. D200'de Türkiye üretilecek diye hesaplanırken, İtalya üretimi İngiltere'ye veriyor. O da Panda'ların Biraz daha şekillendirilmiş biçimi gibi.www.fiat.co.uk adresine girin, zaten sizi D200 karşılıyor.
    Evet Linea Türkiye'nin ama Koç Holding'in de en güzel gururu olacak. Bir kaç yıl boyunca sadece Bursa'da üretilecek...sonra brezilya'da filan üretime gidecek. Tofaş Kuş Serisi üretimi yaparken, şimdi Fiat'ın merkezi olan İtalya'ya bile Bursa'lı Linea'yı yollayacak.
    1 mayıs'tan sonra REKLAM'ları izleyin;)
    Yeni Fİat LİNEA....HAYAT, Rahatlık ve tasarım bir arada....

• quote:

Orjinalden alıntı: marmara59

merhabalar. Bayağı arkadaş bu konuya el atmış. Bilerek Cevap yazanlara teşekkürler, bilmeden konuya katılıp herşeyi biliyormuş gibi davrananlara da keşke öyle yapmasaydınız diyorum.
    Arkadaşlar, Fiat Linea şu 1,5 yıl önce Türkçe isim arabanın ta kendisi. Daha sonraları Türkçe isimden vazgeçiliyor. Bu sıralarda da Grande Punto öne sürülüyor. Punto satışa sunulduktan sonra isim İtalyanca LINEA yani SATIR Aralığı olarak belirlenmiş. Puntolar iyi satış yapınca Linea'yı Punto'nun Sedanı olarak üretmeye başlamışlar. Birkaç arabadan sonra Bursa'da Fiat, Koç Holding başkanlarıyla toplantı yapmış ve arabayı Punto'nun sedanı değil de C sınıfı, Toyota Corolla, Ford Focus boyutlarında üretilmesi tasarlanmış. Sonra Çin'den bir firmayla Motor anlaşması yapılmış. Üretim halen yapılmak da ve stoklanmakta. Mayıs ayının 2. haftası tamamen satışa sunulacak. En son Antalya Merkez'de Linea'ların UZUN YOL testi yapıldı. artık Bursa'lı LİNEA satışa hazır, günleri geri geri sayıyor. İç tasarımı İtalyan Bravo'su ve Bursa Üretimi Grande'nin karşımıyla yapılmış. Zaten istediğiniz kadar burada sormaya kalkın cevap alamazsınız. Test araçları eski kasa Punto'ların iç tasarımıyla yapılıyor. üretilen arabalar da Fabrika personeli haricinde kimsenin gözüne konmuyor, ve fotolarının alınması da yasak...
    D200 meselesine gelirsek. D200'de Türkiye üretilecek diye hesaplanırken, İtalya üretimi İngiltere'ye veriyor. O da Panda'ların Biraz daha şekillendirilmiş biçimi gibi.www.fiat.co.uk adresine girin, zaten sizi D200 karşılıyor.
    Evet Linea Türkiye'nin ama Koç Holding'in de en güzel gururu olacak. Bir kaç yıl boyunca sadece Bursa'da üretilecek...sonra brezilya'da filan üretime gidecek. Tofaş Kuş Serisi üretimi yaparken, şimdi Fiat'ın merkezi olan İtalya'ya bile Bursa'lı Linea'yı yollayacak.

BURDA BİZİM BİLMEDİĞİMİZ NE YAZIYOR .. MIŞ,MIŞ ,MIŞ.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 18 Nisan 2007; 15:08:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: marmara59

merhabalar. Bayağı arkadaş bu konuya el atmış. Bilerek Cevap yazanlara teşekkürler, bilmeden konuya katılıp herşeyi biliyormuş gibi davrananlara da keşke öyle yapmasaydınız diyorum.

1 - grande bursalı değildir..Türkiye'ye italyadan ithal edilmektedir.
    2 - d200 projesi fiat lineanın kendisidir...grandepunto satışa sunulmadan çok önce sedanı tasarlanmış ve vazgeçilmiştir..fiat linea grandepunto baz alınarak bir üstsınıfın plus versiyonu olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.
    3 - ingilterede fiat'ın fabrikası yoktur.
    4 - Fiat linea Türkiyeden sonra brezilya ve çin fabrikalarında üretilecektir..
    5 - linea' kelime anlamı türkçede çizgi olarak tercüme edilecektir..satır aralığı italyanca sözlükteki anlamlarından biridir.

bu düzeltmelerin dışında yukarıda yazılanlar doğrudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 23 Nisan 2007; 23:38:10 >

• valla bu konuyu başından beri takip ediyorum arkadaşlar buradan hüseyin avni tekin abimede teşekkürler ediyorum bizleri linea hakkında bilgilendirdiği için.

şunuda burada size itiraf edeyim geçen bursada bulunduğum esnada o kadar bekledim fabrika kapısında ama bir tane linea giriş çıkış yapmadı yaw.kendi kendime hala gülüyorum...

• Tahmin edin bakalım aşağıdaki linkteki araba hangi marka ve model....

http://www.sizianlayanotomobil.com/

SON SAYFADAKİ FORMU DOLDURMAYI UNUTMAYIN.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 19 Nisan 2007; 10:15:01 >
  • NE YANİ ŞİMDİ BU ARABANIN İÇİ GRANDE PUNTONUN AYNISI DEMİŞTİK GERÇEKTEN O DEĞİLMİ. YANİ TEST ARAÇLARI MI SADECE AYNI KOKPİTE BENZİYOR. NE OLUR BİLGİ VERİN VALLA HONDA CİVİC ALMAK ÜZEREYİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Tahmin edin bakalım aşağıdaki linkteki araba hangi marka ve model....

Kardeşim nereden buluyosunuz böle siteleri anlamam ki. Valla helal olsun. Haberi olmayanlar nasıl girip dolduracak bu formu?

• quote:

Orjinalden alıntı: assistant79

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Tahmin edin bakalım aşağıdaki linkteki araba hangi marka ve model....

Kardeşim nereden buluyosunuz böle siteleri anlamam ki. Valla helal olsun. Haberi olmayanlar nasıl girip dolduracak bu formu?

Arkadaşım buradan duyurduk ya daha ne yapalım?

Aslında yazmamak lazımdı kazanma şansımı azalttım.

• quote:

Orjinalden alıntı: buyothers

NE YANİ ŞİMDİ BU ARABANIN İÇİ GRANDE PUNTONUN AYNISI DEMİŞTİK GERÇEKTEN O DEĞİLMİ. YANİ TEST ARAÇLARI MI SADECE AYNI KOKPİTE BENZİYOR. NE OLUR BİLGİ VERİN VALLA HONDA CİVİC ALMAK ÜZEREYİM

Bekle bence. Şurada 10 gün kaldı. Nisan sonunda bayilere gelecek araçlar. Ama göstergeler Civic gibi falan olmaz şimdiden söyleyeyim.

Site güzel olmuş gerçekten. Reklam şart tabi. Ne kadar para harcansa az. Ama millet bayiye gidecek reklamları görüp, En fazla 90 hp olan motor seçeneklerini görünce hevesleri kursaklarında kalacak. Koskoca araba 90 hp. (Segmentinin en uzunu diyolar bi de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 19 Nisan 2007; 15:17:10 >

• Size lineanın yeni internet adresini veriyorum. Fakat henüz yapım aşamasında.www.fiatlinea.com.tr
  • bu araçta 1,3 multijet duologic olacakmı aceba??? (ilk etapta)
  • Linea nın ağırlığını bilmem ama 1,4 motor doblo gibi büyük ve ağır bir araçta kullanılıyor. Araştırdım doblo nun ağırlığı 1,4 77hp de 1250 kg. Ayrıca doblo da da 1,3 multijet kullanılıyor. ama o motor 75 hp VE 1370 kg. Linea da kullanılan ise 90hp. Yani sonuç olarak bu motor bu arabayı kal-dı-rır. ANCAAAAAK. Şu ön panel çok canımı sıkıyor. YAHU arkadaş sen fıstık gibi bir araç üret sonrada gel puntonun içine benzet. olacak işmi bu şimdi BU arada 2005 model alfa romeo 156 buldum 2,el 13000 de doktordan 35000 ytl istiyor. arabada hertürlü donanım var yani kısaca süper. ancak alfa hakkında pek bişey bilmiyorum ve YARDIM TALEP EDİYORUM lütfen

• alfa romeo 1,6 120hp t-spark ve içi çok kaliteli malzemeler il döşenmiş yani çok beğendim ama bu marka hakkında hiçbirşey bilmiyorum acaba 35000 ytl edermi bu araç
  • quote:

alfa romeo 1,6 120hp t-spark ve içi çok kaliteli malzemeler il döşenmiş yani çok beğendim ama bu marka hakkında hiçbirşey bilmiyorum acaba 35000 ytl edermi bu araç

Alma. O fiyata daha az yakan ikinci eli daha çok para eden ve daha kolay satılan araçlar var. Elinde patlayabilir.
    Çok hoşuna gitti ise fiyatı indirmeye çalış. En fazla 32 verirdim ben olsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

quote:

alfa romeo 1,6 120hp t-spark ve içi çok kaliteli malzemeler il döşenmiş yani çok beğendim ama bu marka hakkında hiçbirşey bilmiyorum acaba 35000 ytl edermi bu araç

Alma. O fiyata daha az yakan ikinci eli daha çok para eden ve daha kolay satılan araçlar var. Elinde patlayabilir.

sen olsan 32.000 ytl versen alfaya benzini az yakıp ikincili eli kuvvetlenecek mi peki.???alsın mı almasınmı...bir karar ver arkadaşımızda muallakta kalmasın.

arkadaşım ben alfacı olarak derim ki.arabanın fazla benzin yaktığı yok muadillerinden bile az yaktığını söyleyebilirim.zaten bugün bir kartal şahin doğan ne kadar yakıyorsa o kadar yakıyor benzinle.ayrıca araca tüp taktırıp tüketimi yarıdanda aza indirgemen mümkün.fiyat olarak ise distinictive modeli ise o fiyatları eder.araba dolu olduğu için.ama standart olan progression modeli ise hayatta o paraları etmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: muratde35

quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

quote:

sen olsan 32.000 ytl versen alfaya benzini az yakıp ikincili eli kuvvetlenecek mi peki.???alsın mı almasınmı...bir karar ver arkadaşımızda muallakta kalmasın.

arkadaşım ben alfacı olarak derim ki.arabanın fazla benzin yaktığı yok muadillerinden bile az yaktığını söyleyebilirim.zaten bugün bir kartal şahin doğan ne kadar yakıyorsa o kadar yakıyor benzinle.ayrıca araca tüp taktırıp tüketimi yarıdanda aza indirgemen mümkün.fiyat olarak ise distinictive modeli ise o fiyatları eder.araba dolu olduğu için.ama standart olan progression modeli ise hayatta o paraları etmez.

35'e alırsa ikinci elde çok zarar eder. 32'ye alırsa çok fazla zarar etmez.
    Doğan kadar yakan arabayı satmak çok zor bu devirde ayrıca. Test tüketimleri ortada zaten. 10lt / 100 km (ortalama tüketim)
    http://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=2

Ben olsam almam ama tabi para benim değil. Karar arkadaşın kararı.

• burası FİAT LİNEA ile ilgili bir bölümdür. konuyu dağıtmayın lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.