Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
756.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoları en kısa sürede eklede bizde o güzelliği biran önce görelim.zaten önceki fotolarda içi güzel ve kaliteli görünüyor.
  • arkadaslar lineanın içi hazırlanmış. çok shekil diolar. ayrıca fiatın otolarının suana kadar pahalı saattı die bişey yok bende dier arabalara gore ideal. bu arada tofas gibi yuksek kuruluşlar ornegin arabaın tavanında ve ya herhangi biyerinde ufak bi çizik dahi olsun komple parçayı çope atıyolar. dacia markalı otola çok ucuz bunun da tek sebebi ıskartaya parça çıkmı ne olursa olsun tamir edip ole satıolar bizim dolmuşcu bi arkadaş aldı. kaza yaptı sıfır araba ile sag ön kapının içinden gazete parçaları çıkmış. araç hasarlıyken gazete tıkayıp macun surup ole sıfır die kakalamışlar. bunları göz ardı etmein. araç piyasasında onemli olan maliyet dişürmek diil. onemli olan ii malzeme sunmak çünkü en ufak araç en az 4 can tasıo. herhangi bir kazada araç problemi çıkarsa fabrika kapatılır.

• Gönderin artık şu fotoları sabır taşına döndük yahu.....

meraktan çatlatmayın insanı gördüklerinizi bizlerlede paylaşın....

• fotoğraflar hazır ancak yayım ön iznini alamıyoruz....alır almaz muhteşem fotoğraflar önce burada..........

havnitekin

Hocam bende var arkadaş gönderdi cep tel ile çekmiş.Yayınlayamıyor muyuz ne sakıncası var ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademy -- 5 Mart 2007; 17:11:55 >
  • Bu ay tofasta işe baslıyorum lineanın üretimine 18 martta baslanacagını duydum bizde üretiminde calısacaz.
  • bence bu araba 30000 ytlden asagı olmaz
  • arkadaşlar bu arabanın motorunu çinli chery mi shery mi şu piyasaya girmesi beklenen çinli firmaya yaptırıyorlarmış ayrıca oyuncak arabalara benzemiş bence...
  • Orjinalden alıntı: ademy

fotoğraflar hazır ancak yayım ön iznini alamıyoruz....alır almaz muhteşem fotoğraflar önce burada..........

havnitekin

Hocam bende Geçen hafta çekilmiş Linea iç ve dış fotoları var arkadaş gönderdi cep tel ile çekmiş.Yayınlayamıyor muyuz ne sakıncası var ki?

fiat linea önce türkiyede üretiliyor...reklamlar,broşürler ve el kitapçığı için pofesyonel çekimler yapıldı....harika bir araç...inanamıyacaksınız...üst sınıf gibi duruyor...bence satış rekorları kırar...bu fotolar ancak izinle yayınlanabiliyor...telif hakları var...cep tlf.ile çekilmesi yasak ama çeken varsa yayınlayabilir bir sorun olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 22 Şubat 2007; 23:39:33 >

• fiat linea önce türkiyede üretiliyor...reklamlar,broşürler ve el kitapçığı için pofesyonel çekimler yapıldı....harika bir araç...inanamıyacaksınız...üst sınıf gibi duruyor...bence satış rekorları kırar...bu fotolar ancak izinle yayınlanabiliyor...telif hakları var...cep tlf.ile çekilmesi yasak ama çeken varsa yayınlayabilir bir sorun olmaz...

eminim o fotolardan sizde bol miktarda vardır h. bey ..bir kaçını bana yollasanız ..vallahi kimseye göstermem..

alt tarafı burada koyarım....

• quote:

Orjinalden alıntı: Texaslı

Bu ay tofasta işe baslıyorum lineanın üretimine 18 martta baslanacagını duydum bizde üretiminde calısacaz.

hayırlı olsun....çok zevkli ve mutluluk verici bir iştir tofaş üretimde çalışmak....başarılar....
  • Acele bekliyorum biri bana anlatsın lütfen.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademy -- 5 Mart 2007; 17:12:41 >
  • Ama ısrarla içi bu değil içine boşuna bakmayın değişecek diyorlarmış ama bence inandırıcı değil böyle kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademy -- 5 Mart 2007; 17:13:06 >
  • pm attım oku
  • eywallah çok iyi yapmışsın saol
  • az önce mynette okudum .bugün duyduğum en güzel haber. özellikle son paragraf...

2500 kişi her birinin ortalama 4 kişilik bir ailesi olsa 10.000 kişi demek bu . bunun tofaşın tedarikçilerine

yansıması da hesaba katarsak onbinlerce insana iş , aş demek bu.... umarum tahminler tutar hatta tahminlerinde ötesinde bir talep görür

ve daha pek çok insana iş imkanı doğar....

mynetten alıntıdır.....

YILDA 60.000ADET ÜRETİLECEK

Türkiye'de otomotiv sektörünün öncüsü Tofaş, 2008 yılına kadar iki büyük projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Tofaş Fabrikası'nda üretilerek Avrupa'ya ihracatı gerçekleştirilecek olan Linea'nın üretimiyle Tofaş Fabrikası Fiat'ın en önemli üretim üssü haline gelmeyi hedefliyor.

Tanıtımı Türkiye'de gerçekleştirilecek Linea, yılda 60 bin adet üretilecek ve üretimin 3'te 1'i Avrupa ülkeleri başta olmak üzere ihraç edilecek.

Tofaş'ın yine 2008 yılına kadar gerçekleştirmeyi planladığı ikinci büyük projesi ise ise Mini Cargo projesi. Minicargo, birden çok marka için üretilmesi bakımından Türk otomotiv sanayinde bir ilk olma özelliğinde. Fikri mülkiyet hakları da Tofaş'a ait olan Mini Cargo ile Tofaş, Avrupa hafif ticari araç pazarında yaşanması beklenen büyümeye proaktif cevap vermeyi hedefliyor.

Tofaş için tarihi önem taşıyan bu iki proje için de istihdam ihtiyacı her geçen gün artıyor. Tofaş'ta çalışan toplam 4 bin 500 mavi yakalı işçiye, 2007 yılı sonuna kadar toplamda 2 bin 500 kişi daha eklenmesinin plandığı bildirildi.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Yolun açık olsun LİNEA , Yolun açık olsun Mini Cargo......

• dış görünüm zaten çok güzel .. tüm merak ettiğimiz iç mekan....
  • Arkadaşlar fiat linea iyi güzelde ben isminin linea olmasını pek özümseyemedim.bana kalırsa fiat isim konusunda hata yaptı.belki linea ismi,çok büyük araştırmalardan sonra seçilmiş olabilir.ayrıca güzelde bir isim ama Türkiye'de ve dünyada çok beğenilmiş ve isim yapmış(benimde hala ve hala çok beğendiğim)başarılı bir araba olan marea nın ismi bu projede neden devam ettirilmedi acaba?sizinde bildiğiniz gibi her markanın isim yapmış modelleri vardır mesela ford dediğiniz zaman akla hemen mondeo,focus gelir yada opel dendiğinde vectra,toyota'da corolla,volkswagen de passat,renault da laguna,fiat'ta da benim aklıma hemen marea geliyor.bütün firmalar ün yapmış modellerinin isimlerini yeni ve iddalı modellerinede taşırken fiat hep yeni isimler peşinde.yarattığınız araç dünyada büyük tepki almış ve beğenilmemiş bir araç olsa bu kötü imajı yok etmek için isim değişikliği yoluna gidilebilir.ama ben marea nın çok başarılı bir araba olduğunu düşünüyorum ve hala beğeniyorum.sene 2007 olmasına rağmen asaletinden ve stilinden hiçbirşey kaybetmiş değil.hatta piyasaya yeni çıkan bir çok araçdan daha güzel.bence bu başarılı purojenin ismi korunup geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.linea nın marea olarak çıkmasını isterdim inşallah fiat daha iddalı bir projede bu ismi kullanırda efsane devam eder.bravo da yaptı neden olmasın.....saygılarımla

• bence fiat için cok basarılı bi çalışma olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: L-O-R-D

Arkadaşlar fiat linea iyi güzelde ben isminin linea olmasını pek özümseyemedim.bana kalırsa fiat isim konusunda hata yaptı.belki linea ismi,çok büyük araştırmalardan sonra seçilmiş olabilir.ayrıca güzelde bir isim ama Türkiye'de ve dünyada çok beğenilmiş ve isim yapmış(benimde hala ve hala çok beğendiğim)başarılı bir araba olan marea nın ismi bu projede neden devam ettirilmedi acaba?sizinde bildiğiniz gibi her markanın isim yapmış modelleri vardır mesela ford dediğiniz zaman akla hemen mondeo,focus gelir yada opel dendiğinde vectra,toyota'da corolla,volkswagen de passat,renault da laguna,fiat'ta da benim aklıma hemen marea geliyor.bütün firmalar ün yapmış modellerinin isimlerini yeni ve iddalı modellerinede taşırken fiat hep yeni isimler peşinde.yarattığınız araç dünyada büyük tepki almış ve beğenilmemiş bir araç olsa bu kötü imajı yok etmek için isim değişikliği yoluna gidilebilir.ama ben marea nın çok başarılı bir araba olduğunu düşünüyorum ve hala beğeniyorum.sene 2007 olmasına rağmen asaletinden ve stilinden hiçbirşey kaybetmiş değil.hatta piyasaya yeni çıkan bir çok araçdan daha güzel.bence bu başarılı purojenin ismi korunup geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.linea nın marea olarak çıkmasını isterdim inşallah fiat daha iddalı bir projede bu ismi kullanırda efsane devam eder.bravo da yaptı neden olmasın.....saygılarımla

özellikle 1960 lı yıllardan beri üretilen tüm fiatlar çok başarılı olmuş ,satış rekorları kırmıştır.en çok eleştirilen tempra bile(ki bana göre fazla eleştirilecek yanı da yoktur) yıllarca üretilmiştir.178 projesine bakın 1998 den beri geliştirilerek sürüyor...tempra,marea,bravo,brava,stilo,doblo,alfaromeo155,156,145,146,147 lancia dedra modellerinin tamamı tipo projesinde üretilmiş,tipo platformuna sahip araçlardır ve hepsi de çok başarılı olmuşlardır.
    2005 den itibaren yeni nesil projeler(yeni croma dahil),scudo, gp projesi,linea projesi,bravo projesi,2008 de yapılanacak yeni bir sınıfta cgiriş,ve b sınıfında araçlar,minicargo projesi,yeni doblo ki sanırım adı değişecek ......diye gidiyor...bu yenilik çerçevesinde yeni isimler belirleniyor....bravo bir anlamda istisna ama anlamı ve eski bravonun üstün başarısı(mareayı da ilgilendirir) bu ismi taşımıştır...marea ismi de kendisi de mükemmel bir araç; bırakın belleklerimizde tipo gibi şahsına münhasır kalsın...
    Saygılarımla...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 24 Şubat 2007; 11:21:52 >

• linea da kullanılacak motorlar konusunda her hangi bir bilgi varmı, 1,3 m jet motor bu arabaya küçük gelmezmi 1,6 dizel motor kullanılacağı söyleniyor bu doğrumu. benzinli motorlar konusunda bilgi varmı, özellikle fiat ın yeni geliştirdiği 1,4 120 ,150 HP benzinli motorlar bu araçta olacakmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi name159 -- 23 Şubat 2007; 11:30:32 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.