Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
756.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marea'nın mükemmel bir araç olduğunu söylemek zor. İlk çıktığında belki iyi bir imaj yakaladı ama sonraki yıllarda kötü bir düşüşe geçti. Başka markalar yeni kasalarını çıkardıkça, marea bunlar karşısında değişikliğe gidip piyasaya ayak uyduramadı. linea ismi ise bence geç gelen bir çalışmanın ürünü olduğundan yeni bir isimle çıkmak ihtiyacı kaçınılmaz oldu.
    Fena bir isim değil ama tam olarak tipini yansıtmıyor daha çarpıcı bir isim olabilirdi.
    Linea ayrıca Toyota'nın en düşük donanımlı versiyonlarına verdiği isimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 23 Şubat 2007; 12:00:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

marea'nın mükemmel bir araç olduğunu söylemek zor. İlk çıktığında belki iyi bir imaj yakaladı ama sonraki yıllarda kötü bir düşüşe geçti. Başka markalar yeni kasalarını çıkardıkça, marea bunlar karşısında değişikliğe gidip piyasaya ayak uyduramadı. linea ismi ise bence geç gelen bir çalışmanın ürünü olduğundan yeni bir isimle çıkmak ihtiyacı kaçınılmaz oldu.
    Fena bir isim değil ama tam olarak tipini yansıtmıyor daha çarpıcı bir isim olabilirdi.
    Linea ayrıca Toyota'nın en düşük donanımlı versiyonlarına verdiği isimdir.

marka ve isimleri kullanmak telif gerektiriyor..toyota grup(tip) adı olarak kullandı..fiat linea zaten fiat adına çok yıllar öncesinden tescillidir...sonuçta marka ve model çok önemli olsa da beğeni kazanması daha önemli...linea ismi kapsamlı bir araştırma sonunda belirlendi....hayırlı olsun....

• konu yine yerlerde sürünüyordu. güncel kalması için bir kaç foto....

genişlik: 1730 mm yükseklik : 1500mm
     YENİ FİAT LİNEA

uzunluk: 4560 mm aks mesafesi: 2600mm
     YENİ FİAT LİNEA

baraj hacmi: 500 lt
     YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 24 Şubat 2007; 14:29:42 >

• beyler bende de bi kaç haber var. bursada kankimin abisi linea projesinde çalışıyor. onun anlattıklarını sizinle paylaşıcağım ama dediğim gibi kendi gözlerimle gördüklerim değil. öncelikle bu araç ole okuduğum bi kaç yazı üstüne yazıyorum kesinlikle grande puntonun sedan kasası değil ve ole de bi düşünce olmamış. onun için kesinlikle kokpit faklı olacak. aracın fiyatı olarak birşey şimdilik belli değil. ama segmente göre 29-30dan aşağı vermezler dedi ki bu fiyat bile çok ucuz dedi. kokpit için çok laf almaya çalıştım ağzından ama pek bişey çıkmadı. ama tekrar söyleyeyim puntonunkinden faklı bu kesin.
  • 1,3 dizel olmazsa bu iş yatar. Yaptıkları yatırımı bile karşılamaz. O ağırlıkta 1,4 benzinli arabayı kimse almaz. Bir de 95 değil de 77 hp'lik olursa tam olur zaten.
    Ama zannetmiyorum. 1,6 benzinli motor kullanacaklarını açıkladılar zaten. Hazırda da 1,3 MultiJet de varken neden kullanmasınlar ki?
    Albea müşterilerini neden hedef seçsinler ki zaten. Bence en az 1 dizel ve 2 benzinli seçeneği olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

1,3 dizel olmazsa bu iş yatar. Yaptıkları yatırımı bile karşılamaz. O ağırlıkta 1,4 benzinli arabayı kimse almaz. Bir de 95 değil de 77 hp'lik olursa tam olur zaten.
    Ama zannetmiyorum. 1,6 benzinli motor kullanacaklarını açıkladılar zaten. Hazırda da 1,3 MultiJet de varken neden kullanmasınlar ki?
    Albea müşterilerini neden hedef seçsinler ki zaten. Bence en az 1 dizel ve 2 benzinli seçeneği olacak.

lineanın motorlarının çoğu hazır....1.4 benzinli 95hp,turbo beslemeli 120 ve 150 hp muhteşem motorlar var...sürpriz olacaktı ancak açıklanmasında mahsur görülmedi...1.8 benzinli motor da olacak dizellerde de sürpriz motorlar(bilinenlerin dışında) hazırlanıyor....vergi limitlerinden dolayı ülke içinde öncelikli 1.4 motorlar satılacak....1.4 ve 1.6 yeni tip multijet dizeller var...hybrit motor da geliştiriliyor.....
    hadi bakalım............

• Hocam varolmaya var tabi tüm motor gamı Linea nın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademy -- 5 Mart 2007; 17:14:55 >
  • arkadaşlar sizce lineanın en çok hangi motor tipi tutulur?
  • bence çok güzel arabanın içini bilmem ama dışı mükemmell
  • herkese selam
    ben bir marea sever ve marea kullanıcısı olarak linea nın dış görünüşünü çok beğendim
    ancak umarım içi, içini gösteren fotoğraflardaki gibi olmaz çünkü onları görünce biraz içim burkuldu
    en azından içi bravoya benzese yeter bence
    fiyatıda makul bir seviyede olursa tam süper olur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: avcihuan

herkese selam
    ben bir marea sever ve marea kullanıcısı olarak linea nın dış görünüşünü çok beğendim
    ancak umarım içi, içini gösteren fotoğraflardaki gibi olmaz çünkü onları görünce biraz içim burkuldu
    en azından içi bravoya benzese yeter bence
    fiyatıda makul bir seviyede olursa tam süper olur bence

Resimlerdeki prototip ve çekim kalitesi düşük.

seri üretim daha farklı.

bu ay herşey belli olucak.
  • umarım söylediğiniz gibi olur ve içi çok daha güzel olur
  • linea ile ilgili internette okuduğum bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim

Mayısta Türkiye"de piyasaya sunulacak

FIAT Linea, 2007 Mayıs ayında ilk olarak 15 bin Euro"dan (28 bin 500 YTL) başlayan fiyatla Türkiye"de satışa sunulacak. Uluslararası test sürüşünün de Türkiye"de yapılacağı Linea, Fiat ve Koç Holding ortaklığı olan Tofaş fabrikasında üretilecek. Türkiye ve Doğu Avrupa ülkeleri için yıllık 60 bin adet üretimi planlanan Linea"nın Batı Avrupa"ya satılmasıyla bu üretiminin artması gündemde.
  • 1.4 150 bg cıksın cekiyorum kapının önüne ....

ne gider o beeeaaaa , yanasacan cettanın cıvıkın korallanın okus pokusun arkasına 2 cat cat bi kucuk vites vıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn !

• cetta TSI ise sakata gelebilirsin ona dikkat et yeter
  • doğru söylüyorsun kardeş bu araba bencede o rakiplerine toz yutturacak araba harika bişey yav bence rakipler korksun
    quote:

Orjinalden alıntı: yat_uyu

1.4 150 bg cıksın cekiyorum kapının önüne ....

ne gider o beeeaaaa , yanasacan cettanın cıvıkın korallanın okus pokusun arkasına 2 cat cat bi kucuk vites vıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn !

• ARKADAŞLAR LİNEA 1,4 120HP MOTOR OLARAK EKİM AYINDA GELECEK.FOTOĞRAFTA İÇİ GÖRÜLEN ARAÇTAN ÇOK FARKLI BİR ARAÇ GELİYOR DIŞI AYNI İÇİ DEĞİŞİK OLACAK.ANINCL ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİAT SATIŞ

ARKADAŞLAR LİNEA 1,4 120HP MOTOR OLARAK EKİM AYINDA GELECEK.FOTOĞRAFTA İÇİ GÖRÜLEN ARAÇTAN ÇOK FARKLI BİR ARAÇ GELİYOR DIŞI AYNI İÇİ DEĞİŞİK OLACAK.ANINCL ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ

bir dakika ........nereden gelecek?...geleceği tek yer bursadır...ve şu anda bu aracın deneme üretimi devam etmektedir.....çok çok yakında seri üretim başlıyor..
  • o zaman harika linea hakikaten tutulur vergiside fazla olmaz
  • ne kadarda bişeler yazmasakta başından beri takip ediyorduk hadi bakalım devam yeni gelişmeler varmı??
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.