Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: artpoint

Benim multijet karda kiş da dahi 6.7lt gecmedi. Ev is arasi 9 km kadar. Aşırı istanbul trafiginde üstelik.

birşey sorabilirmiyim? Bu ortalamayı yakaladığınız ortalama hızınız nedir acaba ? Ayrıca yakıt olarak ne kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: galip45

quote:

Benim multijet karda kiş da dahi 6.7lt gecmedi. Ev is arasi 9 km kadar. Aşırı istanbul trafiginde üstelik.

birşey sorabilirmiyim? Bu ortalamayı yakaladığınız ortalama hızınız nedir acaba ? Ayrıca yakıt olarak ne kullanıyorsunuz

İstanbulu bilirmisiniz. Her sabah 8de caglayandan. Cikip e5 köprü yolundan balmumcuya kizimi okula birakiyorum. Oradan durmadan zincirlikuyu levent uzzerinden Maslak yapiyorum. Tam sabah trafigi aksamda ayni guzergahtan devam edip eve donus gerceklestiriyorum. Mazotu özellikle Maslak opet ten aliyorum. Daha opet harici hiç mazotr almadim. Hizim ise 10 km ile 60 km arazi degisiyor agirlikli dur kalk yapiyorum. Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz önce ort deger 6.6 lt veryordu. Fotografinida cektim yuklemeyi becerebilirsem yukleyecegim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galip45

quote:

İstanbulu bilirmisiniz. Her sabah 8de caglayandan. Cikip e5 köprü yolundan balmumcuya kizimi okula birakiyorum. Oradan durmadan zincirlikuyu levent uzzerinden Maslak yapiyorum. Tam sabah trafigi aksamda ayni guzergahtan devam edip eve donus gerceklestiriyorum. Mazotu özellikle Maslak opet ten aliyorum. Daha opet harici hiç mazotr almadim. Hizim ise 10 km ile 60 km arazi degisiyor agirlikli dur kalk yapiyorum. Saygilar

öncelikle ilginiz ve cevapladığınız için teşekkür ederim.
    hayır ben manisalıyım ve istanbulu çok iyi bilmiyorum. mesala benimde şuanda şehir içindeki ortalamam 8.0 lt ama ortalama hızım malesefki 16 km/saat . gerçi arabam çok yeni sadece siz ortalama 6.7 lt yakaladığınız yolculuğunuzun hız ortalamasını sordum. kıyaslama yapmak için.

• Ben su anda 8000kmye yaklastim. Sizinkide dusecektir.

• benim 6.9 a kadar çıktı daha da çıkmıyor. Ama iş-ev arası 3km ve 2 tane dik yokuş çıkıyorum. Ayrıca 1000km daha yeni oldu. Yani bir arabanın çok yakabileceği tüm şartlar mevcut. O sebepten bence gayet başarılı. Yazın, uzun süreli kullanım ve düz yolda 5.5 kesin görür diye düşünüyorum.
    Birşey sormak istiyorum sizlere, şu yakıt tasarruf cihazlarından taktıran varmı?
    ionizer felan bişeyleri harekete geçirtip yakıt avantajı ve performans sağlıyormuş.
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum 0 km punto easy yada pop modellerinde blue&me varmı yoksa sadece lounge modelinde mi bu donanım sunuluyor . sadece lounge da varsa 37000 tl vermeye değermi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 12 Ocak 2013; 23:46:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: estimates29

arkadaşlar birşey sormak istiyorum 0 km punto easy yada pop modellerinde blue&me varmı yoksa sadece lounge modelinde mi bu donanım sunuluyor . sadece lounge da varsa 37000 tl vermeye değermi .

lounge modelinde var sadece
  • bende 1 veya 2 kez start-stop aktif haldeyken hiç bir şey yapmadan kendi kendini kapattı. Arkadaşlar buna benzer sorunu olan hiç oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: estimates29

arkadaşlar birşey sormak istiyorum 0 km punto easy yada pop modellerinde blue&me varmı yoksa sadece lounge modelinde mi bu donanım sunuluyor . sadece lounge da varsa 37000 tl vermeye değermi .

Lounge modelinde daha başka özelliklerde mevcut. 37000 sadece blue me ye vermiyorsunuz.

• dün akşam metrobüsle yolculuk yaptım, tesadüf şoförün yanında durdum gözüm metrobüsün göstergelerine takıldı , ağzım açık kaldı resmen ... metrobüsün ortalama tüketimi 50,9 L/km ... anlık tüketimde çılgın gibi! araç hareket edip 40-45 km hıza ulaşana kadar 99,9 anlık ortalama gösteriyordu...
  • evo ve puntoya uyumlu multi medya sistemler göründü yakında sudan ucuza dökülür...

• oo baya güzelmiş, güzelmiş ama tomtom navi sisteme 1250 isteyen zihniyet buna 2500den az istemez. deli bu adamlar valla
  • iide bu 3thpart, orijinal derken yani hususi evo için yapılmış, fiatın orijinal ürünü değil. italya fiyatı 850 dolar. ama çin menşeili yani Türkiye'ye düşer yakında 800 900 tlye window sişletim sistemli :)

http://www.ebay.com/itm/1-Din-NEW-FIAT-PUNTO-AND-EVO-DVD-GPS-Player-BLUE-ME-DVB-T-ALL-INCLUSIVE-/170953892348

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 14 Ocak 2013; 23:43:17 >
  • Yeni fiyat listesi açıklanmış 2012 modellerin fiyatı düşmüş ;http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/punto.aspx

2013 puntolar hangi ay satışa çıkar + özelliklerle mi gelir ?
  • bizim 1,3m.jet 95ps duologiçler 2013 listesinden çıkmış artık... punto da dizel otomatik olayını bitirmiş, fiyat donanım ve performans olarak, piyasada alınabilecek en güzel arabaydı bence... dizel otomatik olarak son araçlardan birini almıştım...
  • 2012 fiyatları daha makul seviyelere gelmiş. hoş hala benim aldığım fiyatın üzerinde. ama pazarlıkla çok kolay kapatılacak bi fark ( 1000 tl )
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnTEC

evo ve puntoya uyumlu multi medya sistemler göründü yakında sudan ucuza dökülür...

nasıl temin edebilriiz cok hosuma gıttı

• Multimedia için punto forumundan takip edebilirsiniz, şu an için seri üretimde değilmiş cihaz. Kısa süre içinde gelecekmiş ve toplu alım için fiyat verecekler..

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.