Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.3 Mjet 95 Bg Lounge S&S Dualogic petrol yeşili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

Benide listeye ekleyebilirsiniz.

Hayırlı olsun, güzel renk.. Henüz almadıysanız skydome ekleyin derim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

Benide listeye ekleyebilirsiniz.

Hayırlı olsun, güzel renk.. Henüz almadıysanız skydome ekleyin derim..

Hocam full+full herşey var yani.
  • bugün puntoma 4 tane pirelli snowcontrol series3 kış lastiği aldım, adet fiyatı 165 tl.. 4 ay ertelemeli ondan sonra 6 ay taksitli... piyasa da anormal derecede kış lastiği karaborsası var, adını ilk kez duyduğum ne olduğu belli olmayan markaların tanesine 200 tl istiyorlar, başka marka yokmu dediğimde aldığım cevap çok komik "bunu bulduğunuza şükredin öpünde başınıza koyun" ... sanki dağ başında yaşıyoruz başka bayi yok.. kış lastiği alacaklara yetkili servislere sormalarını öneririm.. ben birmot beylikdüzünden aldım... en azından adamlar o kadar da fırsatçılık yapmıyorlar, kar yağmadan önce neyse şimdide fiyatlar aynı dedi.. satış görevlisi. yanlız günde 1 kamyon lastik satıyormuşlar... birde paylaşmak istediğim bir konu var belki de sizlerin başına gelmiştir bilginiz olsun... son 1 haftadır her gaza basmamda her direksiyonu sağa sola çevirmemde, sanki direksiyonla gösterge paneli arasından bir yerden kapı gıcırtısı gibi bir ses geliyordu önceden yavaş yavaş başladı son günlerde (belkide iyice takmaya başladığımdan) epeyce arttı... bugün serviste lastikler değişirken bunu da sordum, görevli kişi hemen anladı, "abi punto ve fiorinolarda kronik bir durum, çözümü çok basit" dedi... motorun arkasında kalorifer boruları bir birine sürtünüyormuş ve ses oradan geliyormuş... usta geldi motorun arkasına elini soktu bişeyler yaptı, direksiyona geçti sağa sola çevirdi, arabayı 3-5 defa çalıştırıp stop ettirdi ... tamam dedi teste çıktık sorun yok... bugün işe gidip geldim sesten eser kalmamış... benzer sorun olan arkadaşlar servisten yardım alabilirler 5 dk lık işi var...

• quote:

Orijinalden alıntı: MA11

1.4 105hp lounge yoksa 1.4 easy 77hp olan mı arkadaşlar ? 105 beygir olana tüp takılmıyor bilginize ama turbolu kararsz kaldık ?

Edit: Aracı sert kullanan biriyim yakıtta önemli bizim iççin dizel düşündük ama 1.3 ve ömrü kısa olur dusuncesiyle vazgectik

1.3 ömrü kisami olur. Bütün taksiciler bu motoru kullaniyor. 500bin km yapiyorlar motor biraz eskisi diyorlar. Bir yalnislik olmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

bugün puntoma 4 tane pirelli snowcontrol series3 kış lastiği aldım, adet fiyatı 165 tl.. 4 ay ertelemeli ondan sonra 6 ay taksitli... piyasa da anormal derecede kış lastiği karaborsası var, adını ilk kez duyduğum ne olduğu belli olmayan markaların tanesine 200 tl istiyorlar, başka marka yokmu dediğimde aldığım cevap çok komik "bunu bulduğunuza şükredin öpünde başınıza koyun" ... sanki dağ başında yaşıyoruz başka bayi yok.. kış lastiği alacaklara yetkili servislere sormalarını öneririm.. ben birmot beylikdüzünden aldım... en azından adamlar o kadar da fırsatçılık yapmıyorlar, kar yağmadan önce neyse şimdide fiyatlar aynı dedi.. satış görevlisi. yanlız günde 1 kamyon lastik satıyormuşlar... birde paylaşmak istediğim bir konu var belki de sizlerin başına gelmiştir bilginiz olsun... son 1 haftadır her gaza basmamda her direksiyonu sağa sola çevirmemde, sanki direksiyonla gösterge paneli arasından bir yerden kapı gıcırtısı gibi bir ses geliyordu önceden yavaş yavaş başladı son günlerde (belkide iyice takmaya başladığımdan) epeyce arttı... bugün serviste lastikler değişirken bunu da sordum, görevli kişi hemen anladı, "abi punto ve fiorinolarda kronik bir durum, çözümü çok basit" dedi... motorun arkasında kalorifer boruları bir birine sürtünüyormuş ve ses oradan geliyormuş... usta geldi motorun arkasına elini soktu bişeyler yaptı, direksiyona geçti sağa sola çevirdi, arabayı 3-5 defa çalıştırıp stop ettirdi ... tamam dedi teste çıktık sorun yok... bugün işe gidip geldim sesten eser kalmamış... benzer sorun olan arkadaşlar servisten yardım alabilirler 5 dk lık işi var...

Ayni ses bemdede oldu hortum dediler hallettiler. Dediginiz gibi birdahada ses olmadi masallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

Orijinalden alıntı: MA11

1.4 105hp lounge yoksa 1.4 easy 77hp olan mı arkadaşlar ? 105 beygir olana tüp takılmıyor bilginize ama turbolu kararsz kaldık ?

Edit: Aracı sert kullanan biriyim yakıtta önemli bizim iççin dizel düşündük ama 1.3 ve ömrü kısa olur dusuncesiyle vazgectik

1.3 ömrü kisami olur. Bütün taksiciler bu motoru kullaniyor. 500bin km yapiyorlar motor biraz eskisi diyorlar. Bir yalnislik olmasin.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kar-lastikli-punto-evo-asist-kitli-en-dolusu-109198566/detay/?favorite=1

Bu ilanı yakından takip ediyorum bu Galerici milletinden uzak durun diye de buraya yazıyorum .

Bu araç Önce Kütahya dan satılık olarak yayınlandı aradım 36.900 fiyat verdi 1 hafta sonra ilanı 36.000 yaptı .1 hafta sonra aracın plakası değişti .1 hafta sonra ilan eskişehirden satılık olarak yayınlandı plaka kendi plakası oldu sonra aynı araçtan 3 ilan girişi yapıldı hepsi kaldırıldı şimdi de bu fiyat ile eskişehir ilinden satılık .Ben galericilerden nefret etmekle çok ama çok haklıyım !

Halen takip ediyorum aracı araç şu anda düzce ilinden satılık olarak yayınlandı fiyat düştü

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kar-lastikli-punto-evo-asist-kitli-en-dolusu-109498991/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 26 Aralık 2012; 11:08:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bbenli87

Arkadaşlar bu arada aracım hala satılık bilginize...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yeni-punto-plus-hicbir-yerde-bulunmayan-sport-kit-sifirdan-farksiz-106967630/detay/

sayın benli müsadenle bir eleştiri yapmak istiyorum... öncelikle aracın çok güzel maşallah inşallah dilediğin şekilde satarsın... ancak bir durum dikkatimi çekti içinde sigara bile içmedim yazmışssın ancak fotoğrafın birinde yanılmıyorsam winston light kutusu vites kolunun önünde duruyor, elbette kutunun orda durması aracın içinde sigara içildiği anlamına gelmez ama ilana bakan alıcılarda negatif bir algılama oluşturabilir... dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

Orijinalden alıntı: bbenli87

Arkadaşlar bu arada aracım hala satılık bilginize...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yeni-punto-plus-hicbir-yerde-bulunmayan-sport-kit-sifirdan-farksiz-106967630/detay/

sayın benli müsadenle bir eleştiri yapmak istiyorum... öncelikle aracın çok güzel maşallah inşallah dilediğin şekilde satarsın... ancak bir durum dikkatimi çekti içinde sigara bile içmedim yazmışssın ancak fotoğrafın birinde yanılmıyorsam winston light kutusu vites kolunun önünde duruyor, elbette kutunun orda durması aracın içinde sigara içildiği anlamına gelmez ama ilana bakan alıcılarda negatif bir algılama oluşturabilir... dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim saygılar..

Eleştirini saygıyla karşılıyorum ..

Yalnız fotoğraf yazın çekildi ve tişört pantolon ile gezerken sigarayı oraya koyarım ben ;) Hatta telefonla beraber koyarım normalde de telefonla foto.yu çekiyorum diye yalnız sigara kalmış orda :)

• punto sahibi arkadaşlar, 1.3 multijet dizel dualogic vites sahiplerinin içinde bulunduğumuz kış aylarında şehirçi tüketimleri ortalama ne kadardır acaba? bu modelden düşünüyorum da fiat ın katalogda belirttiği değerlerle örtüşüyor mu tüketimleri merak ediyorum, saygılar
  • Benimki 1.3 75bg istanbul köprü trafigi, sürekli Maslak besiktas bölgesi. Sabah aksam trafik. Hic uzun yol yapmadan. 0 derece sogukta dikkat ettim 6.7 lt veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artpoint -- 27 Aralık 2012; 10:16:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samarchand

punto sahibi arkadaşlar, 1.3 multijet dizel dualogic vites sahiplerinin içinde bulunduğumuz kış aylarında şehirçi tüketimleri ortalama ne kadardır acaba? bu modelden düşünüyorum da fiat ın katalogda belirttiği değerlerle örtüşüyor mu tüketimleri merak ediyorum, saygılar

benim arabam 1,3 mjet duoloogic... arabamı alalı 1,5 ay oldu, sürekli beylikdüzü halkalı arası evden işe işten eve kullanıyorum, ambarlı k.çekmece arası her zaman yoğundur, buna rağmen aracımı ilk aldığım haftalarda 5,2-5,5 arası bir ortalama tüketim vardı, son 10 gündür bu değer arttı... şu aralar 5,8-6,0 civarında yakıt tüketiyor, sebebi nedir bilmiyorum belki havaların soğuması belkide araca 4 adet kış lastiği taktırdım onun etkisi.... yanlız geçenlerde ilginç bir durum yaşadım, aracımın ortalama tüketimi hızlı bir şekilde yükselmeye başladı 5,6 yı asla geçmediği bölgede 7,4 e kadar yükseldi, daha sonra değer düştü, gerçi yoğun trafik vardı ama herzamankinden de daha yoğun değildi... bu durum sadece 1 kere başıma geldi... ismini yanlış hatırlıyor olabilirim ama DTFM temizliği diye bir olay var diye biliyorum, motor bazı zamanlarda filtre temizliği yapmak için bu uygulamayı çalıştırıyormuş ve bu uygulama çalıştığı zaman yaktık tüketim değerinde hızlı bir artış gözleniyormuş, konu hakkında kapsamlı bilgisi olan arkadaşımız varsa paylaşırsa sevinirim..

• merhaba ardaşlar bende 15 gün önce punto 1.4 esy benzinli modelini kredili 34.000 tl ye aldım şehir dışı yapmadım şehir içi kısa mesafe ev iş arası toplamda 550 km yol ypatım suanda 100km de 8.4 litre yakıt tuketıyor benzinli bir motor ve sıfır daha açılmamıs bır motor için tüketim nasıl varmı benzinli 1.4 punto alan ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: samarchand

punto sahibi arkadaşlar, 1.3 multijet dizel dualogic vites sahiplerinin içinde bulunduğumuz kış aylarında şehirçi tüketimleri ortalama ne kadardır acaba? bu modelden düşünüyorum da fiat ın katalogda belirttiği değerlerle örtüşüyor mu tüketimleri merak ediyorum, saygılar

1.3 multijet easy dualogic sahibiyim aracım şuan 1100 km de kışın yakıt tüketimi %10 gibi artış gösteriyor. havalar soğumadan önce 6.3 yakarken şuan benim araç 6.8 ortalama yakıyo gösteriyor. daha iyi tüketim yakalayan mutlaka olmuştur.benim ki biraz fazla çünkü tamamen şehir içi sürdüm ve aşağı-yukarı her direksiyona geçtiğimde sürüş mesafem ortalama 6-7 km gibiydi yani motor daha yeni ısınmışken gideceğim yere varmış oluyordum araç bence mtv yönünden, kullanım kolaylığı ve masraf yönünden ve ayrıca yakıt yönündende ( ben içinde bulunduğum şartlardan dolayı yararlanamasamda ) gayet keseye uygun diyebilirim.

• 1.3 Easy Multijet 95HP Dualogic S&S, kar beyazı aracımı 30000 tl 36 ay kredi ve 10000 nakit ile Ankara Kartaş'tan aldım . 30 kasımdan beri şehiriçi 1500 km yaptım ve şu ana kadar içime sinmeyen hiçbir şey olmadı. Beni de listeye eklerseniz dilim döndüğünce, puntom ile ilgili her türlü bilgiyi aramıza yeni katılanlarla paylaşmaya ve yardımcı olmaya çalışırım.

• Bu arada motorlu taşıtlar vergilerine bu yıl gelen zamlardan sonra ödeyeceğim miktarı merak ediyordum. Biraz önce sorguladım, sizin de ilginizi çekebilir diye paylaşmak istedim. 1.3 puntonun 2012 yılında 480 lira olan vergisi bu yıl 517 liraya çıkmış.

• süper bence sıfır bı arba ıcın..
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-s.i.f.i.r-....punto-evo-asist-kitli-en-dolusu-110128570/detay/

şimdide aracın km sıfır olarak değiştirildi.Bu galericilerden daha sahtekar kimse olamaz bu dünyada !
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.