Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salagil

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

bugun balikesirden dizel icin 41300, benzinli icin 34500 fiyat aldim. beyaz, otomatik, lounge paket en iyi fiyati bunlar verdi. pesin fiyatlar.

dizeli bilmiyorum ama benzinli için güzel fiyat bence. aynı aracın skydome lisine 37500 verdim ben. skydome 2500 liste fiyatı var. yani 35000 yapıyor bu hesapla ki siz 500 tl daha iyi fiyat almışsınız.. yani bence fiyat güzel ama biraz daha sıkıştırın, sene sonu politikaları gereği bence daha düşerler. hiç indiremezseniz depoyu doldurtun, yani en azından teklif edin

sehirici yakit durumunuz nedir?

ben aldıktan hemen sonra lpg taktırdım ( ki hata yaptım keske direk taktırtıp alsakdım, sırf bu yüzden 300 tl fazladan para harcamıs oldum. bu sebeple lpg niyetiniz varsa aracı teslim almadan FİAT bayisine taktırtın ve fiyata ekletin )

lpg yakıt tuketimine gelince 2,67 TL litre fiyatı ile aldığım lpg de 22,5 kuruş yakıyor araç şehir içi-dışı karışık kullanımda.

• quote:

bugun balikesirden dizel icin 41300, benzinli icin 34500 fiyat aldim. beyaz, otomatik, lounge paket en iyi fiyati bunlar verdi. pesin fiyatlar.

hocam ben kasım sonunda ankaradan beyaz, oto, benzinli için kasko haricinde herşey dahil için peşin 34000 liraya aldım aracımı.belki zorlasam (bayii müdürü vb.) biraz daha inebilirlerdi ama bence güzele yakın fiyat verdiler.

araç 33000 lira gözüküyo (plaka + mtv + sicil 1000 lira), ekstradan sadece yangın tüpü +paspas+sağlık kiti verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyarex

quote:

hocam ben kasım sonunda ankaradan beyaz, oto, benzinli için kasko haricinde herşey dahil için peşin 34000 liraya aldım aracımı.belki zorlasam (bayii müdürü vb.) biraz daha inebilirlerdi ama bence güzele yakın fiyat verdiler.

araç 33000 lira gözüküyo (plaka + mtv + sicil 1000 lira), ekstradan sadece yangın tüpü +paspas+sağlık kiti verdiler.

hangi bayiiden ve temsilciden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

Orijinalden alıntı: agroculturist

1.3 lounge 37.500 e aldım kredisiz beyaz renk
    bu arada ses yalıtımı yaptıran varmı ?

Ben ses yalitimi yaptirdim. 1.3 longe 75bg punto benimkisi.

bende yaptırdım artık hayırlısı eski durmunu bilmediğimden sesizleştimi bilmiyorum eski kasa focustan sesiz yeni kasadan gürültülü geldi bana daha önce c3 70 de kullanmıştım ondan çok güçlü gibi yolda
  • Arkadaşlar 1.3 Mjet Lounge S&S Duallogic 95 BG modeli üretiliyor mu hala ?
  • arkadaşlar beni de listeye ekleyin 20 üye olarak
    Punto 5K Lounge 1.3 Multijet 95Hp Dualogic Kar Beyazı
  • 1.4 fireActıve S&S Duallogic 34.250 kredi fiyat. fiyat nasıl arkadaşlar ?
  • Şuan ki punto pert oldugu için yeni punto almak istiyoruz.Araba fiyatının 3te 1ini peşin vereceğiz gerisi kredili olcak koç fiattan,size sorum. Fiatın sitesinde yazan; Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı,Tavsiye Edilen Kredili Anahtar Teslim Fiyatı,Tavsiye Edilen Peşin indirimli Teslim Fiyatı bunlardan hangisi bizimkisi olcak ?

Teşekkürler..
  • 1.3 dizel 75 hp lounge punto, kredili 39.250,00 TL(dosya masarafı hariç, tüm masraflar dahil) fiyat aldım. Almış olduğum fiyat uygun mudur?
    Düşüncesini açıklayacak ve görüş bildirecek arkadaşlra teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MA11

Şuan ki punto pert oldugu için yeni punto almak istiyoruz.Araba fiyatının 3te 1ini peşin vereceğiz gerisi kredili olcak koç fiattan,size sorum. Fiatın sitesinde yazan; Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı,Tavsiye Edilen Kredili Anahtar Teslim Fiyatı,Tavsiye Edilen Peşin indirimli Teslim Fiyatı bunlardan hangisi bizimkisi olcak ?

Teşekkürler..

cevap hicbiri... pazarlik edip dusurebildiginiz kadar dip fiyata almaya bakin sakin listede yazan fiyatlara bakmayin... ben 1.3 m.jet duologic+skydomu krdeli 43.750 ye almistim 1.5 ay once... listedeki kredili fiyat ise 47 küsürlerdeydi .... birkac bayiden fiyat alın sıkı pazarlık yapın..
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

Şuan ki punto pert oldugu için yeni punto almak istiyoruz.Araba fiyatının 3te 1ini peşin vereceğiz gerisi kredili olcak koç fiattan,size sorum. Fiatın sitesinde yazan; Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı,Tavsiye Edilen Kredili Anahtar Teslim Fiyatı,Tavsiye Edilen Peşin indirimli Teslim Fiyatı bunlardan hangisi bizimkisi olcak ?

Teşekkürler..

cevap hicbiri... pazarlik edip dusurebildiginiz kadar dip fiyata almaya bakin sakin listede yazan fiyatlara bakmayin... ben 1.3 m.jet duologic+skydomu krdeli 43.750 ye almistim 1.5 ay once... listedeki kredili fiyat ise 47 küsürlerdeydi .... birkac bayiden fiyat alın sıkı pazarlık yapın..
    .

Anladım tavsiyeniz için teşekkürler. Bizde 1.4 lounge 105 hep multiar olandan almayı düşünüyoruz+skydom. Yarın gidip pazarlık yapcaz düşürebildiğim kadar düşürüp ucuza alcaz.

• quote:

quote:

Teşekkürler..

.

Selamlar. Ulasabileceginiz bütün bayileri arayin. Fiyatlarini tokusturun birbirine. Yani fiyat kirdirmaya calisin. En uygununu bulacaksiniz emin olun. Simdiden hayirli olsun.

• herkese selamlar arkadaşlar,
    geçen hafta grande puntomu takasa vererek yeni punto 1.3 manuel lounge kar beyazı aracımı 37.500tl fiyata almış bulunuyorum.
    Öncelikle şunu söyleyim, araç alacak arkadaşlar bu ay almaya çalışsınlar. Kasım ayında aynı araç için 39.000 tl üzerinde fiyat
    vermişlerdi. Aralık ayında puntoda ciddi bir indirime gitmişler. Tahmin ediyorum ocak ayında punto fiyatları artacaktır. Şu ara çok
    uygun fiyata alınabiliyor.
  • Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız tadını çkara çıkara keyifle sürersin inşallah. 37.500- TL peşin mi aldın, bana kredili 39,250- TL dediler aynı araç için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank82

Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız tadını çkara çıkara keyifle sürersin inşallah. 37.500- TL peşin mi aldın, bana kredili 39,250- TL dediler aynı araç için

teşekür ederim iyi dilekleriniz için.
    eski aracımı takasa verdim, üzerini nakit tamamladım. Aracı ankara konya yolu kartaştan aldım
  • Araçlarına yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin diyorum. Araçları teslim almadan aksesuar taktıran veya yakışacağını düşündüğünüz ilaveler varmı acaba. Bende geçen hafta Punto 5K Lounge 1.3 Multijet 95Hp Dualogic Kar Beyazı araç aldım. Teslimi 3-4 ocak gibi olacak.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler..

.

Anladım tavsiyeniz için teşekkürler. Bizde 1.4 lounge 105 hep multiar olandan almayı düşünüyoruz+skydom. Yarın gidip pazarlık yapcaz düşürebildiğim kadar düşürüp ucuza alcaz.

Hocam bir arkadaş hiçbiri değil demiş ama bence sizin muhattap olacağınız fiyat "Tavsiye edilen Kredili Anahtar Teslim Fiyatı"dır, bilginize..

Peşin indirimli dediği Kredi kullanmadan almış olduğunuz fiyattır.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kar-lastikli-punto-evo-asist-kitli-en-dolusu-109198566/detay/?favorite=1

Bu ilanı yakından takip ediyorum bu Galerici milletinden uzak durun diye de buraya yazıyorum .

Bu araç Önce Kütahya dan satılık olarak yayınlandı aradım 36.900 fiyat verdi 1 hafta sonra ilanı 36.000 yaptı .1 hafta sonra aracın plakası değişti .1 hafta sonra ilan eskişehirden satılık olarak yayınlandı plaka kendi plakası oldu sonra aynı araçtan 3 ilan girişi yapıldı hepsi kaldırıldı şimdi de bu fiyat ile eskişehir ilinden satılık .Ben galericilerden nefret etmekle çok ama çok haklıyım !

• 1.4 105hp lounge yoksa 1.4 easy 77hp olan mı arkadaşlar ? 105 beygir olana tüp takılmıyor bilginize ama turbolu kararsz kaldık ?

Edit: Aracı sert kullanan biriyim yakıtta önemli bizim iççin dizel düşündük ama 1.3 ve ömrü kısa olur dusuncesiyle vazgectik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MA11 -- 24 Aralık 2012; 21:55:14 >
  • quote:

1.4 105hp lounge yoksa 1.4 easy 77hp olan mı arkadaşlar ? 105 beygir olana tüp takılmıyor bilginize ama turbolu kararsz kaldık ?

Edit: Aracı sert kullanan biriyim yakıtta önemli bizim iççin dizel düşündük ama 1.3 ve ömrü kısa olur dusuncesiyle vazgectik

1.4 multiair turbo motor değildir , tüp konusunda emin değilim takılıyor olmalı.. multijetlerin ömrü konusunda supheniz olmasın..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.