Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: davidas38

quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

Hey 2013 Punto Novo mı olucak .Buna benzer bişiler okudum ! Sahibinden .com da incelediğim araçlardan çoğu Sunroof+Assist kit+Spk dizel 2011 2012 model 30-35 arası fiyatlarda .Bu rakam benim için çok ama çok iyi bir rakam .Benim sadece FİKİRLERİNİZLE bu araca ısınmam lazım .Ve test sürüşüne yazıldım bile .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-plusevo-garantili-plusacilir-tavan-plusfull-plusstartstop-plusnavigasyon-101795175/detay/

Bu ilanda ki araç ve özellikler için çok ama çok iyi bir araç . İnanın Puntoyu inceledim ve eşime dedim ki .55 bin çöpe atmayalım alalım PUNTO gitsin !

Sizlere sorum şu olucak .

Grande Evo arasında ne fark var şu an listelenen Lounge Pop easy mi en son halleri bunların .SS ile işim yok .1.3 Mjet 75 Hp işimi görücek olmassa olmaz Sunroof Hız sabitleyici dijital klima ile arkama bakmam HI-FI ses sistemi tatmin edicimi ? USB ve ya AUX giriş Standart mı ekleniyor mu ?.O beyaz aracı öyle bir yaparım ki .Bakan dönüp bir daha bakar .

grande punto ,punto evo nun yeni puntolardan ne farkı veya ne FAZLASI var bilmiyorum. ama senin istediğin yeni puntolardan lounge donanım+ skydome'a uyuyor. ses sistemi de gayet iyi diyebilirim.

Teşekkür ederim Bro Cevap için .Siz sevgili Punto severler sizden istediğim performnansı neden alamıyorum ben ? Bişiler soruyorum istekli heves dolu cevaplayıverin ya :)

• yaklaşık 2 ay önce LOUNGE 1.4 MULTIAIR 105 HP S&S u krediyle 34bin TL ye almıştım üstelik hediye paketleri ve yarım depo benzin ile.. şimdi görüyrm ki fiyatı biraz artmış : ) ilk etapda aracın yakıtı fazla geldi bende lpg i taktırdım şimdi o konuda rahatım çok şükür. araçda tek hoşuma gitmeyen husus camlarından gelen rüzgar sesi.. gerçi ufak bir araştırmadan sonra tüm fiatlarda aynı sıkıntı oldğunu öğrendim ama genede insan uyuz oluyo sesi duydukca : )
  • aracın kullanma kılavuzunu her okumamda birşeyler öğreniyorum. En son hıza göre müzik sisteminin sesinin otomatik artıp azaldığını öğrendim. Fiat a bu özelliğinin koyulduğunu duysa vehbi koç mezarından zıplardı herhalde
  • son günlerde LOUNGE 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC fiyatı alan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apt55

yaklaşık 2 ay önce LOUNGE 1.4 MULTIAIR 105 HP S&S u krediyle 34bin TL ye almıştım üstelik hediye paketleri ve yarım depo benzin ile.. şimdi görüyrm ki fiyatı biraz artmış : ) ilk etapda aracın yakıtı fazla geldi bende lpg i taktırdım şimdi o konuda rahatım çok şükür. araçda tek hoşuma gitmeyen husus camlarından gelen rüzgar sesi.. gerçi ufak bir araştırmadan sonra tüm fiatlarda aynı sıkıntı oldğunu öğrendim ama genede insan uyuz oluyo sesi duydukca : )

hayrlı olsun hocam güle güle kullanın. bende aynı araçtan sipariş ettim ocağın ortasında gelecek. tüp taktırma konusunda biraz kararsızım. multiaire nerde taktırdınız stop start tüptede işe yarıyor mu hangi marka taktırdınız nereye taktırdınız garantiyi bozdumu biraz anlatırmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: dendesox

son günlerde LOUNGE 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC fiyatı alan oldu mu?

15gun once sordugumda bayi stogunda olmadigini bursada tofasin elinde sadece 3 tane kaldigini soylemisti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

15gun once sordugumda bayi stogunda olmadigini bursada tofasin elinde sadece 3 tane kaldigini soylemisti...

bugun ankaradan 42.200 teklif aldim ama elinde yoktu. daha gelmeyecegini soyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: neron_asi

### Yeni Fiat Punto 2012  topluluğu .. ^#### +19 üye

arkadaslar uploadını umarım dogru yapmısımdır. bu araba için (1.4 77 easy) 33000lira fiyat cektiler. liste fiyatı su an zaten 33390. yani sağa sola alanlara sordugumda yaklasık 1200 1500 arası bi indirim yaptırmışlar yahut ekstra paketler hediye almışlar.
    şimdi ben bayiye acıkca "kardeşim ya bi hediye ver yada güzel bi indirim yap" mı diyeyim. yoksa numaramı aldılar. aralıgın son haftasına kadar bana telefonla donup "beyfendi noldu kararınız vs." demelerini mi bekleyeyim.
    ilk arabam olacak. acıkcası ne koparabilirsem koparmak istiyorum :(

26 Kasımda Kocaelinden aldık. 20 yaşındayım bizimde ilk aracımız şuan biraz fazla yakıyor ama gerçekten güzel bir araç.
    Fiyat konusunda 33.000 liraya anlaştık. (550tl dosya masrafı + 13.000 peşin.) (20.000 tl kredili aldık.) haricinde sadece 1.500 TL'ye kasko yaptırdık Güneş Sigortadan.
    Ek olarak mesafe göstergeli park sensörü ve zorunlu trafik sigortasını fiyata dahil ettirdik o kadar.
    Acemiyim ilk araç öğrenmelik 2.el olsun dedik aylarca araç aradım ist. kocaeli alt üst ettim ama temiz içime sinen araç bulamadım. Bulduklarımda fiyatı yüksek geldi en iyisi o kadar parayı 2.ele vermekdense sıfır almak bence kaçırmayın alın :)

• herkese selamlar.. 5K POP 1.3 MULTIJET 75HP'ye sitesinde 36.070 Tl yazdığı halde, bu 20.000TL'ye 30 ay sıfır faiz olursa fiyatı 37.000 olur dediler. Bana olmaması gerek gibi geldi ama yardımcı olursanız sevinirim. hoşçakalın...
  • Beyler Skydome kullanışlığı nasıl ? Sorun yaratıyor mu hiç duymadım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 15 Aralık 2012; 22:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

quote:

quote:

bugun ankaradan 42.200 teklif aldim ama elinde yoktu. daha gelmeyecegini soyledi.

bayinin, elinde olmayan hemde daha gelmeyecek bir araca fiyat vermesi bana biraz garip geldi! olmayan birseye neye gore fiyat verdi anlamadim..

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

Beyler Skydome kullanışlığı nasıl ? Sorun yaratıyor mu hiç duymadım ama

benim aracimda skydome var.. henuz acik vaziyette kullanmadim ama kapali hali bile aracin icine oldukca ferah bir hava katiyor.. onceki aracimdada (kia sportage) cam tavan vardi, kitapcikta saatte 50km uzerinde hizlarda kesinlikle sanrufu acmayiniz yaziyordu, puntoda boyle bir uyari yok ama bazi forumlarda puntolarin sanrufu icin halat probleminden bahsediyorlar, bence bu sorun yuksek hizda sanruf acik vaziyette kullanimdan kaynaklaniyor olabilir..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bayinin, elinde olmayan hemde daha gelmeyecek bir araca fiyat vermesi bana biraz garip geldi! olmayan birseye neye gore fiyat verdi anlamadim..

elimde yok ama diger bayileri arayip bulmaya calisirim dedi. bir kac tanede rezerve eden varmis, onlari da arayip vazgecen varmi diye sorarim dedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

elimde yok ama diger bayileri arayip bulmaya calisirim dedi. bir kac tanede rezerve eden varmis, onlari da arayip vazgecen varmi diye sorarim dedi.

eger bayi arac bulursa sakin kacirmayin derim... ben 1aydir kullaniyorum son derece memnunum. aldiginiza asla pisman olmassiniz.. bayinin soyledigi fiyat kredili ise fiyatta guzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah.41

quote:

Orijinalden alıntı: neron_asi

### Yeni Fiat Punto 2012  topluluğu .. ^#### +19 üye

arkadaslar uploadını umarım dogru yapmısımdır. bu araba için (1.4 77 easy) 33000lira fiyat cektiler. liste fiyatı su an zaten 33390. yani sağa sola alanlara sordugumda yaklasık 1200 1500 arası bi indirim yaptırmışlar yahut ekstra paketler hediye almışlar.
    şimdi ben bayiye acıkca "kardeşim ya bi hediye ver yada güzel bi indirim yap" mı diyeyim. yoksa numaramı aldılar. aralıgın son haftasına kadar bana telefonla donup "beyfendi noldu kararınız vs." demelerini mi bekleyeyim.
    ilk arabam olacak. acıkcası ne koparabilirsem koparmak istiyorum :(

26 Kasımda Kocaelinden aldık. 20 yaşındayım bizimde ilk aracımız şuan biraz fazla yakıyor ama gerçekten güzel bir araç.
    Fiyat konusunda 33.000 liraya anlaştık. (550tl dosya masrafı + 13.000 peşin.) (20.000 tl kredili aldık.) haricinde sadece 1.500 TL'ye kasko yaptırdık Güneş Sigortadan.
    Ek olarak mesafe göstergeli park sensörü ve zorunlu trafik sigortasını fiyata dahil ettirdik o kadar.
    Acemiyim ilk araç öğrenmelik 2.el olsun dedik aylarca araç aradım ist. kocaeli alt üst ettim ama temiz içime sinen araç bulamadım. Bulduklarımda fiyatı yüksek geldi en iyisi o kadar parayı 2.ele vermekdense sıfır almak bence kaçırmayın alın :)

hocam ozaman ayarında bi teklif almışız anlaşılan. aracınız easy paket ise esp nin olup olmadıgını söyleyebilirmisiniz? teknik özelliklerde easy paket için esp ye tik koymuslar ama yanında 1022tl yazıyor.
    eger dahil degilse yüzsüzlük edip park sensörü trafik sigortası ve esp paketi isteyecem.
    artık kaderde varsa Allah nasip ederse kaporayı verip beklemeye geceriz. yok imkanı yok derlerse de vardır bi hayır deyip çekilecem kenarı.
    herkese iyi forumlar.
    burdaki paylaşımların yeni araç alacaklar için ne kadar faydalı oldugunu gordum. paylasan cvp yazan herkesin ellerine agızlarına saglık

• kredili 44300 dedi. 550tl de kredi masrafi varmis.

• quote:

kredili 44300 dedi. 550tl de kredi masrafi varmis.

skydome varsa genede alinir... ben skydom la beraber kredili 43750 ye almistim

• Arkadaşlar sıfır faizli, 5K POP 1.3 MULTIJET 75HP fiyatı alan varmı?
  • quote:

quote:

kredili 44300 dedi. 550tl de kredi masrafi varmis.

skydome varsa genede alinir... ben skydom la beraber kredili 43750 ye almistim

skydom yok. sigorta, plaka vs masraflar dahil fiyat bu. siz vergi oncesi mi aldiniz?

• merhaba sayın 2012 punto gönüllüleri, 1.3 multijet, 75 hp lounge, sıfır kredili 39.250,00 TL( trafik sigortası ve tüm masraflar dahil, kredi dosya masrafı hariç) fiyat aldım sizce fiyat ygun mudur?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.