Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iPhone kullanıp puntonun blue&me sistemine bağlanan varmı ? Apple biraz cins olduğu için belki baglanmayabilir. Yapan oldumu aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror_0_6

Arkadaslar iPhone kullanıp puntonun blue&me sistemine bağlanan varmı ? Apple biraz cins olduğu için belki baglanmayabilir. Yapan oldumu aranızda?

mesaj okutamadım sadece onun dışında cok net calışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

Orijinalden alıntı: conqueror_0_6

Arkadaslar iPhone kullanıp puntonun blue&me sistemine bağlanan varmı ? Apple biraz cins olduğu için belki baglanmayabilir. Yapan oldumu aranızda?

mesaj okutamadım sadece onun dışında cok net calışıyor

Mesajı android telefondada okuyamadım, yapabilende yok galiba.

• Benim motorola android okuyor mesaji. Sadece sesle aramada beni anlamadigini söylüyor.

• punto 1.3 multijet eas dualogic aracımı aldığımdan beri daha 500km anca yapabildim sürüşünü çok keyifli buldum.yakıtı-performansı gayet iyi. Eco sistemi ,city mod direksiyon bence bir harika start-stop sistemi bizim memlekette pek kullanışlı değil.ama buğün servis ve bayiden öğrendiğim yarım dakika veya daha fazla süre durduğun ışıklarda %10-%15 arası yakıt tasarrufu sağlıyormuş. bi de benim aracımda farkettiğim bir sorun var. 120 km ve üstüne çıkıldığında , arabanın içinde bir rüzgar sesi duyulmaya başlıyor ve daha da süratlendikçe sesin şiddeti hızla orantılı olarak git-gide artıyor. bilmiyorum acaba buna benzer bir sıkıntısı olan oldu mu?
  • Dün bana gelen bir misafirimin aracını ben park ettim. Araç toyota auris yalanım yok, abartmıyorum benim puntodan sonra direksiyon kamyon gibi sert geldi. puntonun city direksiyon bir harika.
  • S.a bu ay sıfır araç almak istiyorum 3 kişilik küçük bir aileyiz

aklımdaki araçlar :
    linea 4K POP 1.3 MULTIJET 95 37500tl fiyat verdiler HP veya
    punto 5K LOUNGE 1.4 MULTIAIR 105 HP S&S 36000 tl fiyat verdiler.

sizce hangisini tercih etmeliyim dizel lineayı mı ki araç özellik olarak boş model yoksa benzinli puntoyu mu ki bu araçta full versiyon ve fiyatı uygun lakin yakıttan kaybedeceğiz multiair motora lpg takılıyor mu ilerde taktırabilir miyiz randıman alırmıyız?

başka marka araç düşünemem ltfn başka araç önermeyin 30 ay sıfır faiz bütçeme uygun başka firmaların kampanyaları malesef beni aşıyor...
  • punto derim. Çünkü Linea Bursa yapımı ve iç kalite hala koç grubunun biz Türklere yakıştıramadığı kalitede. Punto İtalya dan gelmekte ve şehiriçi kullanımı oldukça rahat. Keza ben de sizin gibi linea mı punto mu gibi arada kaldım ama şimdi çok doğru karar verdiğimi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır aracımı kullanıyorum. (petrol yeşili -hill holder-skydome- lounge 75bg- dizel) İzlenimlerimi belirtmek istiyorum,
    -araç muadillerine göre çok sessiz (hyundai accenyblue-getz-corsa-aveo-206+)
    -arka koltuklar gayet rahat(skydome ile arka kısım daha bir ferah ve geniş gösteriyor)
    -skydome araba görüntüsünü çok etkiliyor (içi dahil) ve üzeri kapalıyken yüksek hızlarda en ufak ses geçirmiyor.
    -ön görünüşü evo lardan daha gösterişli bence. Özellikle arka stop lambalar çok canlı.(belki yeni olmasından kaynaklanıyor ama eski modellerinde 3 bölmeli olanlar çok vasat görünüyor)
    -gündüz farı ve dönüş yönüne göre sis farı açılması (çok faydalı) gibi özellikler arabayı muadilleri arasında öne çıkartıyor. kime söylediysem çok şaşırıyor.
    -ön panel tasarımı ve ışıklı görüntüsünü beğenmeyen yok
    -yakıt olarak şehir içi (daha motor ısınmadan işe gidip geliyorum) 6.6-lt/100km ortalama sarfiyat. Biraz iş-ev arası mesafe olsa 5.5 lt şehiriçi olur diyebilirim.
    -hill holder gayet başarılı. en ufak geri kaçırmada tereddüt yaşatmıyor.
    -denge konusunda da virajlara hızlı girmeme rağmen hafif yan yatıramadım diyebilirim
    -bagaj kapağının uzaktan açılması gayet iyi bir düşünce
    -kapı açma tuşuna uzun süre basılı tutunca 4 camı da açabiliyorsunuz. Veya kapı kapama tuşuna basılı tutunca 4 cam kapanıyor..Süper.
    -koltukların üzerine çikolata dökülmüş, ertesi gün sildik hiçbir iz kalmadı...içine geçirmemesi çocuklu bir aile için çok faydalı

olumsuz gördüklerim;
    -hızlı kalkışlarda, özellikle yokuşta zorlanıyor
    -hill holder a alışmakta zorlandım diyebilirim
    -kol dayama yeri biraz geniş olabilirmiş diyeceğim ama koltuklar ufalacak bu sefer. Neredeyse tek kişilik kol dayama yeri yapmışlar diyeceğim
    -koltuk başlıkları tek mesafelik. Ya yukarı kaldırıyorsun veya dibe kadar indiriyorsun. Arası yok. Ayrıca öne-arkaya hareket etmiyor.
    -mazot deposunun içeriden açılamaması da çok pratik değil
    -güneşlikleri indirken murat 131 lerdeki gibi tek tarafından her defasında çıkıyor ve takmak durumunda kalıyorsunuz. Yolcu tarafında makyaj lambası bile olmaması hala koç zihniyetinin devamını simgeliyor.
    -Emniyet kemeri yükseklik ayarından da kar sağlayalım demişler...full modele bile koymamışlar ve olmamış.

genel değerlendirmem ise sınıfına göre geniş, kredi avantajlı fiyatı, servis ücreti ve parça fiyatlarının uygun olması ile fiyat-performansı gayet başarılı...hiç pişman olmayacağınız bir araba diyebilirim.

• 12 ekimde sipariş ettiğim araçtan hala ses seda yok. şu aracı hayırlısıyla bir alayımda bir daha fiat mı aslaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_007

12 ekimde sipariş ettiğim araçtan hala ses seda yok. şu aracı hayırlısıyla bir alayımda bir daha fiat mı aslaaaaa

hangi donanım paketinden sipariş ettiniz? 1,3 multijet lounge duologıc sipariş ettiyseniz ve hala gelmediyse ortada ilginç bir durum var demektir, 10 gün önce bir akrabam için sorduğumda, bayi elinde olmadığını merkezi arayıp bilgi vereceğini söylemişti... sonra beni arayıp bursada sadece 3 adet kaldığını onlarda da cam tavan olmadığını söyledi... o arabalarda muhtemelen satılmıştır. eğer siparişiniz duologic lounge ise ve araç şu ana kadar gelmediyse sanırım daha da gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

12 ekimde sipariş ettiğim araçtan hala ses seda yok. şu aracı hayırlısıyla bir alayımda bir daha fiat mı aslaaaaa

hangi donanım paketinden sipariş ettiniz? 1,3 multijet lounge duologıc sipariş ettiyseniz ve hala gelmediyse ortada ilginç bir durum var demektir, 10 gün önce bir akrabam için sorduğumda, bayi elinde olmadığını merkezi arayıp bilgi vereceğini söylemişti... sonra beni arayıp bursada sadece 3 adet kaldığını onlarda da cam tavan olmadığını söyledi... o arabalarda muhtemelen satılmıştır. eğer siparişiniz duologic lounge ise ve araç şu ana kadar gelmediyse sanırım daha da gelmez

1.4 multiar lounge 105 bg sadece ek olarak esp paketi istedim o kadar. başka araçlara bakmaya başladım artık. yeni astra 40.000 yeni clio hb 35.000 ;)

• quote:

quote:

quote:

1.4 multiar lounge 105 bg sadece ek olarak esp paketi istedim o kadar. başka araçlara bakmaya başladım artık. yeni astra 40.000 yeni clio hb 35.000 ;)

benzinli Araç düşünüyorsanız, alternatifiniz oldukça fazla... şahsen ben dizel otomatik düşündüğüm için puntoya yöneldim fiyat donanım olarak ta en iyi seçenek lounge duolugic ti aldığımada çok memnun oldum... şu ana kadar da çok memnunum

• quote:

quote:

quote:

quote:

benzinli Araç düşünüyorsanız, alternatifiniz oldukça fazla... şahsen ben dizel otomatik düşündüğüm için puntoya yöneldim fiyat donanım olarak ta en iyi seçenek lounge duolugic ti aldığımada çok memnun oldum... şu ana kadar da çok memnunum

lounge gerçekten süper bir araba hayırlı uğurlu olsun sizede kazasız belasız binersiniz inşallah. beni de bugün arayıp bilgi verdiler merkez tofaştan ocağın ortasında gelecekmiş aracım yardımcı da oldular sağolsunlar. bekleyeceğiz artık. bu özelliklerde bi araç 45-50 den aşağı değil. umarım motorundan memnun kalırım multiair hiç kullanmadım şimdiye kadar duymadım da. ancak forumda alan arkadaşlar son derece memnun olduklarını söylediler umarım durum öyledir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lounge gerçekten süper bir araba hayırlı uğurlu olsun sizede kazasız belasız binersiniz inşallah. beni de bugün arayıp bilgi verdiler merkez tofaştan ocağın ortasında gelecekmiş aracım yardımcı da oldular sağolsunlar. bekleyeceğiz artık. bu özelliklerde bi araç 45-50 den aşağı değil. umarım motorundan memnun kalırım multiair hiç kullanmadım şimdiye kadar duymadım da. ancak forumda alan arkadaşlar son derece memnun olduklarını söylediler umarım durum öyledir.

teşekkür ederim sizde hayırlısıyla bir anönce aracınıza kavuşursunuz inşallah... peki aracın gelişi ocak ayının ortasına varacaksa, fiyat konusunu kesinleştirin bari, çünkü fiat yılbaşındna sonra ötv farkını yansıtacak daha sonra sürpsiz bir fiytatla karşılaşmayın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim sizde hayırlısıyla bir anönce aracınıza kavuşursunuz inşallah... peki aracın gelişi ocak ayının ortasına varacaksa, fiyat konusunu kesinleştirin bari, çünkü fiat yılbaşındna sonra ötv farkını yansıtacak daha sonra sürpsiz bir fiytatla karşılaşmayın..

para işini hallettik

• Ocakta almaniz iyi olacak. Puntonuz 2013 model olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

Ocakta almaniz iyi olacak. Puntonuz 2013 model olacak.

ocak ortasında gelecek aracın 2013 model olması çok zor.. 1 ocaktan itibaren üretilecek araçlar 2013 model olacak! 15 gün içerisinde üretilip italyadan türkiyeye gelmesi biraz zor bence.. avantaj, ocak mtv nin bayi tarafından ödenmesi olacak..
  • Hakli olabilirsiniz. Cokta emin değilim ama yeni kanuna göre 1ocaktan itibaren trafige cikanlar 2013 olacak diye duymustum, yinede sormak lazim. Yeni alacak arkadaslar bu konuda bilgi sahibi olan olursa bizide bilgilendirirseniz sevoniriz. Saygilar

• Hakli olabilirsiniz. Cokta emin değilim ama yeni kanuna göre 1ocaktan itibaren trafige cikanlar 2013 olacak diye duymustum, yinede sormak lazim. Yeni alacak arkadaslar bu konuda bilgi sahibi olan olursa bizide bilgilendirirseniz sevoniriz. Saygilar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.