Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün itibariyle beni de kullanıcılar arasına alabilirsiniz. Kar beyazı 1.3 multijet 95 bg lounge duologic puntoyu teslim aldım. Şu anda izlenimlerim iyi fakat malesef dikiz aynası otomatik kararan takılmamış. Fiat yetkilileri fotoğraflarını çekip genel merkezlerine mail attılar. Ön cam aynayla birlikte komple değişecek sanırım . Başına aynısı gelen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperak

Arkadaşlar bugün itibariyle beni de kullanıcılar arasına alabilirsiniz. Kar beyazı 1.3 multijet 95 bg lounge duologic puntoyu teslim aldım. Şu anda izlenimlerim iyi fakat malesef dikiz aynası otomatik kararan takılmamış. Fiat yetkilileri fotoğraflarını çekip genel merkezlerine mail attılar. Ön cam aynayla birlikte komple değişecek sanırım . Başına aynısı gelen var mı acaba ?

benim aracimdada normal ayna vardi. itiraz edecektim, ancak donanim tablosuna baktim orada kararan dikiz aynasindan bahsedilmiyordu bende birsey sormadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

Arkadaşlar bugün itibariyle beni de kullanıcılar arasına alabilirsiniz. Kar beyazı 1.3 multijet 95 bg lounge duologic puntoyu teslim aldım. Şu anda izlenimlerim iyi fakat malesef dikiz aynası otomatik kararan takılmamış. Fiat yetkilileri fotoğraflarını çekip genel merkezlerine mail attılar. Ön cam aynayla birlikte komple değişecek sanırım . Başına aynısı gelen var mı acaba ?

benim aracimdada normal ayna vardi. itiraz edecektim, ancak donanim tablosuna baktim orada kararan dikiz aynasindan bahsedilmiyordu bende birsey sormadim

otomatik kararan dikiz aynası evo serisinde vardı bu seride yok. sadece türkiyeye gelen ilk 100 punto da konulmuş o kadar, onun dışında yok boşa zaman harcamayın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

quote:

otomatik kararan dikiz aynası evo serisinde vardı bu seride yok. sadece türkiyeye gelen ilk 100 punto da konulmuş o kadar, onun dışında yok boşa zaman harcamayın bence.

Ya ne büyük saçmalık bu ya ilk 100 punto arasına giremedik yani . Test aracındaki cam ile değişim mi talep etsem acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya ne büyük saçmalık bu ya ilk 100 punto arasına giremedik yani . Test aracındaki cam ile değişim mi talep etsem acaba ?

aynen zaten sanırım Fiat bayileri ilk 100 aracı almıştır ve test aracı yapmıştır. Onlar dışında bu dikiz aynasına sahip kimse yok sanırım. Ben en cok 1999 model yedek anahtarına iftir oluyorum nerden kırparız diye takla atmışlar resmen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen zaten sanırım Fiat bayileri ilk 100 aracı almıştır ve test aracı yapmıştır. Onlar dışında bu dikiz aynasına sahip kimse yok sanırım. Ben en cok 1999 model yedek anahtarına iftir oluyorum nerden kırparız diye takla atmışlar resmen

benim arabamda var valla ilk 100 dedinizde türkiyede puntoyu ilk alan biziz :D ayrıca yedek anahtar yüzünden çok dalga geçti kuzenler dediğiniz gibi çok eski dandik bişi kumandalı değil.

birde beyler valla basma imkanım pek olmadı ama babam ile 2-3 kere uzun yola gittik son gaz bastığını sölediği halde 155km hızı geçemedi.pek inanmıyorum son gaz bastığına ama öle gözüküyordu bizimki hızı hiç sevmez ısrarım üzerine denedi 2-3 kez işte 155 en fazla.Sizin gördüğünüz en yüksek hız nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeLiHBeY59 -- 29 Kasım 2012; 0:10:42 >

• bende bügün itibari ile fiat punto 1.3 dizel otomatik sahbi oldum. araçla ilgili paylaşımlarınız çok güzel grubunuza dahil olmak ve kendi deneyimlerimi de bende sizlerle paylaşmak isterim.
  • Arkadaşlar merhaba. Bende dizel+otomatik lounge puntoya bakıyorum bu aralar. aracı kullanan arkadaşlar yakıt tüketimi konusunda bilgi verebilir misiniz ve aracı tavsiye eder misiniz? Bir de aracın çarpışma testlerine baktım ama bulamadım. EuroNcap kaç yıldız aldı acaba?
    Son olarak lounge modeline 41.500 son fiyat aldım. Fiyat nasıldır. Daha indirme imkanım var mı? bana bu fiyat biraz fazla geldi.,
    Saygılarımla...
  • arkadaşlar kaskolarınızı nereye yaptırdınız. bugün fiyat aldım da en ucuz 1550 dediler. 1.4 multiair 105 bg için. liste fiyatı 40.000 görünüyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLiHBeY59

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim arabamda var valla ilk 100 dedinizde türkiyede puntoyu ilk alan biziz :D ayrıca yedek anahtar yüzünden çok dalga geçti kuzenler dediğiniz gibi çok eski dandik bişi kumandalı değil.

birde beyler valla basma imkanım pek olmadı ama babam ile 2-3 kere uzun yola gittik son gaz bastığını sölediği halde 155km hızı geçemedi.pek inanmıyorum son gaz bastığına ama öle gözüküyordu bizimki hızı hiç sevmez ısrarım üzerine denedi 2-3 kez işte 155 en fazla.Sizin gördüğünüz en yüksek hız nedir

170km gördüm düz bir yolda halada gidiyordu yeter bu kadar dedim. Dokuz aynasini bende fark etmiştim o evoda kaldi dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar daha dün 39000 TL ye (anahtar teslim+dosya masrafı+pul v.b.) bir Fiat Punto 1.4 Multiair Lounge+ESP paketi+Skydom+petrol yeşili araç aldım. Aracı daha önce test etme fırsatım olmuştu ve son hız olarak 185 yaptım (Daha motoru açılmamış araçtı). Aracın motor performansı gerçekten çok iyi hatta sınıfında kilerden en iyilerinden bir tanesi. Donanım özelliklerini anlatmama bile gerek yok sınıfındaki araçların hepsinden en az 1 gömlek üstün(Merc.BMW.Audi vb. hariç:) ). Kaskoyu merak eden arkadaşlar için Marfre Sigortaya 1235 TL karşılığında yaptırdım (Aracın 0 değeri 39000 TL gözüküyor). Almayı düşünen arkadaşlar varsa hiç tereddüt etmelerine gerek yok. Fiyatları da çok uygun. Yalnız benim araç Yurt içinde kalan son araçmış (Vala ben satıcının yalancısıyım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesheshak

Arkadaşlar daha dün 39000 TL ye (anahtar teslim+dosya masrafı+pul v.b.) bir Fiat Punto 1.4 Multiair Lounge+ESP paketi+Skydom+petrol yeşili araç aldım. Aracı daha önce test etme fırsatım olmuştu ve son hız olarak 185 yaptım (Daha motoru açılmamış araçtı). Aracın motor performansı gerçekten çok iyi hatta sınıfında kilerden en iyilerinden bir tanesi. Donanım özelliklerini anlatmama bile gerek yok sınıfındaki araçların hepsinden en az 1 gömlek üstün(Merc.BMW.Audi vb. hariç:) ). Kaskoyu merak eden arkadaşlar için Marfre Sigortaya 1235 TL karşılığında yaptırdım (Aracın 0 değeri 39000 TL gözüküyor). Almayı düşünen arkadaşlar varsa hiç tereddüt etmelerine gerek yok. Fiyatları da çok uygun. Yalnız benim araç Yurt içinde kalan son araçmış (Vala ben satıcının yalancısıyım)

hayırlı uğurlu olsun güle güle binin. bana da 10 güne kadar teslim alabileceğimiz söylediler. kar beyazı 1.4 multiar 105bg esp li. multiair motor biraz kafamı kurcalıyor ama umarım pişman olmayız

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_007

quote:

Arkadaşlar daha dün 39000 TL ye (anahtar teslim+dosya masrafı+pul v.b.) bir Fiat Punto 1.4 Multiair Lounge+ESP paketi+Skydom+petrol yeşili araç aldım. Aracı daha önce test etme fırsatım olmuştu ve son hız olarak 185 yaptım (Daha motoru açılmamış araçtı). Aracın motor performansı gerçekten çok iyi hatta sınıfında kilerden en iyilerinden bir tanesi. Donanım özelliklerini anlatmama bile gerek yok sınıfındaki araçların hepsinden en az 1 gömlek üstün(Merc.BMW.Audi vb. hariç:) ). Kaskoyu merak eden arkadaşlar için Marfre Sigortaya 1235 TL karşılığında yaptırdım (Aracın 0 değeri 39000 TL gözüküyor). Almayı düşünen arkadaşlar varsa hiç tereddüt etmelerine gerek yok. Fiyatları da çok uygun. Yalnız benim araç Yurt içinde kalan son araçmış (Vala ben satıcının yalancısıyım)

hayırlı uğurlu olsun güle güle binin. bana da 10 güne kadar teslim alabileceğimiz söylediler. kar beyazı 1.4 multiar 105bg esp li. multiair motor biraz kafamı kurcalıyor ama umarım pişman olmayız

Öncelikle teşekkür ederim fakat siz aracı kullanmadınız mı hiç? bence en son takılacağınız nokta motoru olmalı, o konuda içiniz rahat olsun motor hakkını veriyor, hele sesi muhteşem

• Bugün itibariyle ARMA FIAT Bayisinden bir Lounge 1.4 multiair aldım.. SKY DOME + SPORTKIT+ESP vs. ekli halde.... Anlaştığım fiyat 39750TL içine sadece kasko ekli değil. Dosya masrafına kadar ekli halde... 36 aylık da kredi.... Fiyat bana uygun geldi TR genelinde tek bu araç vardı bu donanımda 2012 için... Aranıza katıldığıma seviniyorum. İnşallah hayırlısı olur. Aralık 25 gibi teslim alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknpal

Bugün itibariyle ARMA FIAT Bayisinden bir Lounge 1.4 multiair aldım.. SKY DOME + SPORTKIT+ESP vs. ekli halde.... Anlaştığım fiyat 39750TL içine sadece kasko ekli değil. Dosya masrafına kadar ekli halde... 36 aylık da kredi.... Fiyat bana uygun geldi TR genelinde tek bu araç vardı bu donanımda 2012 için... Aranıza katıldığıma seviniyorum. İnşallah hayırlısı olur. Aralık 25 gibi teslim alacağım.

ya arkadaslar bu ESP zaten longe pakette standart değil mi ? sitesinden kontrol ettim de standart görünüyor ama gözden kaçırdığım bi nokta mı var ?
  • DUALOGIC seçenek motor tiplerinde standart, 1.4 Multiair ve 1.3 Multijet te 1000 TL fark ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknpal -- 30 Kasım 2012; 22:16:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_007

arkadaşlar kaskolarınızı nereye yaptırdınız. bugün fiyat aldım da en ucuz 1550 dediler. 1.4 multiair 105 bg için. liste fiyatı 40.000 görünüyormuş.

ben bugün tabi %50 hasarsızlık indirimimle birlikte 700 liraya sampojapan aracı kaskolattım. aracın kasko bedelide 47000 lira idi.bana hasarsızlık indiriminiz olmasa idi 1250 falan olurdu dediler. ama sen gene de farklı sigortalarda bi fiyat araştırması yap. belki daha uygun fiyatlarda bulabilirsin....
  • quote:

hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Burock26

Arkadaşlar b sınıfı bir dizel araç düşünüyorum düz vites. Hemen hemen tüm b sınıfı araçlara baktım, polo'nun donanımsız ve pahalı oluşu clio 4'ün eski serisinden bana göre dış tasarım hariç bir farkı olmayışı beni punto bakmaya itti. Ancak aracı tanımıyorum, donanım olarak esp lounge vers. da varmıdır? 42bin max bütçe ile siz olsanız hangi aracı tercih edersiniz ? Sağda solda hala fiat'ı şahin doğan kartal'dan ibaret sayıp teneke vs. yorumları da insanın aklını karıştırıp sinir etmiyor değil. Şu ön yargılarımızı kırmak atomu parçalamaktan zor.

Kısacası full donanım punto lounge için özellikle kullanıanlardan tüketim performans kullanım rahatlığı yol tutuş vs. gibi konularda yorum bekliyorum.

bence punto alabilirsin ben 6 aydır araştırdım test sürüşü exel tablosu servis bakım fiyatları kalite ikinci el hepsinin masaya yatırdımcuma günü punto 1.3 lounge de karar kıldım incelediğim araçlar polo 1.2 tdi, clio 4, corsa 1.3 cdti, hyuandai i20 , citroen c3 ve C elyse, peugeot 301 208 , yaris hepsini inceledim

• Sizce benim aldığım fiyat nasıl?
    1.4 Lounge Multiair +SKY DOME + SPORTKIT +ESP PAKET ... Kredili dosya masrafı içinde her şey dahil (tabi kasko hariç) 39.750TL
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.