Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkozgen

hayırlı olsun aynı aracın 1.4 fire motorlusunu aldım ben de 2-3 ay kadar önce. Çok zevk alacağınızı düşünüyorum aractan. her gördüğümde biraz daha seviyorum arabamı

Teşekkür ederim sizin aracınızda hayırlı olsun, dediğiniz gibi güzel bir araç gayet memnunum, yakıt tüketimi oldukça iyi şu an itibariyle yakıt ortalamam 5,5 ... ortalama böyle olunca memnuniyetim daha da artıyor... ayrıca şu an için piyasada fiyat / donanım ve satın alma kolaylığı ( faizsiz kredi) olarak bundan daha iyi bir araç yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

hayırlı olsun aynı aracın 1.4 fire motorlusunu aldım ben de 2-3 ay kadar önce. Çok zevk alacağınızı düşünüyorum aractan. her gördüğümde biraz daha seviyorum arabamı

Teşekkür ederim sizin aracınızda hayırlı olsun, dediğiniz gibi güzel bir araç gayet memnunum, yakıt tüketimi oldukça iyi şu an itibariyle yakıt ortalamam 5,5 ... ortalama böyle olunca memnuniyetim daha da artıyor... ayrıca şu an için piyasada fiyat / donanım ve satın alma kolaylığı ( faizsiz kredi) olarak bundan daha iyi bir araç yok...

bendeki benzinli olduğundan sizin kadar memnun olmayacağım öngörüsü ile yetkili serviste garantisini bozmadan LPG taktırdım. su an 9,14 LT/100km ölçtüm en son. sizin dizele TL bazında yakın baya. 5000 tl fark verip dizel almak yerine 2000verip lpg taktırdım, umarım doğrusunu yapmışımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

Orijinalden alıntı: alperak

Arkadaşlar ben de 1.3 multijet 95 bg lounge dualogic kar beyazı siparişini verdim. Son 70 adet kalmış bu arada tüm Türkiye'de ve petrol yeşili kalmadığı için malesef beyaz sipariş ettim. Kredili ve skydome dahil fiyat 43000 TL arkadaşlar. Aksesuar olarak ne isteyebilirim en faydalı olacak ve kabul edilebilir elbette ?
    Bir arkadaş paspas yazmış araç içerisindekinden farklı bir paspas mı ? Bir de ses izolasyonu yaptırabilir miyim acaba ? veya park sensörüne ekran taktırabilir miyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Ben ses izolasyonu yaptirdim. Ama öyle daglar kadar kadar fark olmadi. Zaten yeterince sessiz diyebilirim.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

quote:

Arkadaslar yardima ihtiyacim var 2012 punto dizel dusunuyorum 20 bin tl kampanyasini kullanicagim kalani pesin verecegim

Dizel pop olanda ön konsol eski versionmus sacmalik onu kafadan eledik Easy de ise bana 20 tl taksit 18.500+550 kredi kullanim masrafi 19050 toplamda 39 bin dediler tabi bu bana biraz fazla geldi ustelik bu arac teshirde showroomdaki araci rengi visne kirmizisi guzel

en dusuk bu kosullarla kaca alabilirim Kafamda 15 pesin 20 taksit var Yakin zamanda alanlardan fiyat bilgisi olanladan iyi fiyat icin ne rakam almam lazim

Son duscekleri fiyat nedir bunda 20 taksit gerisi pesinde ?

Beyaz dizel easy version 37500+550 kredi masrafi buldum + park sensoru hediye dahada dusuk bulurum diye tahmin ediyorum birde

2013 te alsam fiyatlar yilbasindan sonra zamlanirmi ? Ayni olursa bi model dusuk olacak 2012 aldigim arac ayni fiyat olursa beklerim arkadas ,
    Baslik acmissini iyi guzel hos ya uyeler geyik oda guzel isim yazilan yere arkadaslar kaca hangi kosullarda aldigini yazarsa bizim icinde cok yararli olur bu bilgiler

37.350 tl + 550 kredi masraf i son aldigim rakam fiyat

Birde kasim 2012 de aldigim arac ruhsatta 2013 modem mi gorunmuktedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar yardima ihtiyacim var 2012 punto dizel dusunuyorum 20 bin tl kampanyasini kullanicagim kalani pesin verecegim

Dizel pop olanda ön konsol eski versionmus sacmalik onu kafadan eledik Easy de ise bana 20 tl taksit 18.500+550 kredi kullanim masrafi 19050 toplamda 39 bin dediler tabi bu bana biraz fazla geldi ustelik bu arac teshirde showroomdaki araci rengi visne kirmizisi guzel

en dusuk bu kosullarla kaca alabilirim Kafamda 15 pesin 20 taksit var Yakin zamanda alanlardan fiyat bilgisi olanladan iyi fiyat icin ne rakam almam lazim

Beyaz dizel easy version 37500+550 kredi masrafi buldum + park sensoru hediye dahada dusuk bulurum diye tahmin ediyorum birde

2013 te alsam fiyatlar yilbasindan sonra zamlanirmi ? Ayni olursa bi model dusuk olacak 2012 aldigim arac ayni fiyat olursa beklerim arkadas ,
    Baslik acmissini iyi guzel hos ya uyeler geyik oda guzel isim yazilan yere arkadaslar kaca hangi kosullarda aldigini yazarsa bizim icinde cok yararli olur bu bilgiler

arkadaş son gittiğim yer 37.300 +park sensörü+ iç dış sonax boya koruma verdi..

bunları birnirine kırdırnmak baya güzel oluyor

en son müdür verdi bu rakamı bilmiyorum aman yandık vs diyerek bu fiatı verdiler nedir bilgisi olan varsa ? fiyat iyimidir

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaş son gittiğim yer 37.300 +park sensörü+ iç dış sonax boya koruma verdi..

bunları birnirine kırdırnmak baya güzel oluyor

en son müdür verdi bu rakamı bilmiyorum aman yandık vs diyerek bu fiatı verdiler nedir bilgisi olan varsa ? fiyat iyimidir

Tek basima takiliyorum baslikta en son aldigim rakam 37.300 metalik gri olani
    Dizel easy paket bunda renk ust mesajdKinden farkli +500 avantajli beyazdan sonra en iyi fiyat

• Su anda fiyatlar hakkinda bir bilgim yok. Fakat haziran ayinda lounge modelini 36750 ye aldim. 37500de fiyat veren vardi. Birde aralik sonuma kadar alinan araçlar 2012 model oarak cikikar. Bence araligi bekleyin daha iyi fiyatlar olabilir. Ama yinede karar sizin.

• alınacak aracın özellikleri de önemli, ben dizel+otomatik alacağım için yıl sonunu beklemedim çünkü dizel otomatik araç daha gelmeyeceği söylendi.... hatta yukarıda bir arkadaş dizel + otomatik için son 70 araç diye bir mesaj yazmıştı.. aralığı beklesem araç kalmayabilir düşüncesiyle 8 kasımda aracımı aldım... birde aracında blumee özelliğini kullanan arkadaşlar varsa bir şey sormak istiyorum benim telefonum samsung S3 telefonu arabaya tanıttım... sanki bazı özellikler çalışmıyor.. örneğim SMS geldimi sesli okuma yok, sesli komutla arama yapmak istediğimde yapmıyor, numaraları tek tek söylediğimde arıyor... arama yapabiliyor çağrı cevaplayabiliyorum, telefon rehberim araca kopyalanıyor.... dediğim gibi bazı özellikler çalışmıyor.. bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yarıdmcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChonDanger -- 22 Kasım 2012; 13:32:53 >
  • @hayalet_007
    @Anakhaa
    @q-x-treme

beyler araçlarınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Allah kazadan beladan korusun .
    Bizim puntişe sürtmüşler marketin orada arka sağ tampon biraz çizilmiş resimlerinide ekliyecem .. bakalım düzelirmi ..
    arabanın kaskosunu karıştırmaya gerek varmı yokmu karar veremedim tampon için arkadaş dedi kaskonu deldirme diye
    neyse resimleri yarın eklerim ozaman sizde fikrinizi söylersiniz
  • quote:

Su anda fiyatlar hakkinda bir bilgim yok. Fakat haziran ayinda lounge modelini 36750 ye aldim. 37500de fiyat veren vardi. Birde aralik sonuma kadar alinan araçlar 2012 model oarak cikikar. Bence araligi bekleyin daha iyi fiyatlar olabilir. Ama yinede karar sizin.

Benim verdigim rakam kredili hali sizin rakam pesiinmidir ?

Artik bayilerde uyandi fiyatlar sismis durumda aldigim fiyat haziran fiyati seviyesinde yada dah yuksek 1 yasinda arac almaya degecek rakam ddgil Aralik ayini bende beklemeye karar verdim

Buarada clio yeni kasayi inceleme firsatim oldu arac cok guzel ic dis iyi yapmislar .
    Aklimi celiyor aralikta kampanya yaparsa kacirmam

Araligi bekleyecegim umarim kampanya olur yoksa pisman olurmuyum bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

@hayalet_007
    @Anakhaa
    @q-x-treme

beyler araçlarınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Allah kazadan beladan korusun .
    Bizim puntişe sürtmüşler marketin orada arka sağ tampon biraz çizilmiş resimlerinide ekliyecem .. bakalım düzelirmi ..
    arabanın kaskosunu karıştırmaya gerek varmı yokmu karar veremedim tampon için arkadaş dedi kaskonu deldirme diye

kasko acentenizle görüşün; tamponda parça kopması hariç mini onarımla çözebilirsin belki. yani benim kasko o şekilde en azından. şansınızı deneyin.

ama şahse benim aracı haysiyetsizin biri çizmiş, hem de astara kadar inmiş çizik, mini onarıma götürdüm, oradaki arkadas hiç gerek yok yapmana dedi. zaten benim de niyetin yoktu acıkcası, yani ben astar değil de metale kadar indiğini zannediyordum o yüzden götürmüştüm. metal olmadığını öğrenince yaptırmadım öyle duruyor. yani tavsiyem şudur ki; eğer görüntü sizi çok rahatsız etmiyorsa yaptırmayın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

@hayalet_007
    @Anakhaa
    @q-x-treme

kasko acentenizle görüşün; tamponda parça kopması hariç mini onarımla çözebilirsin belki. yani benim kasko o şekilde en azından. şansınızı deneyin.

ama şahse benim aracı haysiyetsizin biri çizmiş, hem de astara kadar inmiş çizik, mini onarıma götürdüm, oradaki arkadas hiç gerek yok yapmana dedi. zaten benim de niyetin yoktu acıkcası, yani ben astar değil de metale kadar indiğini zannediyordum o yüzden götürmüştüm. metal olmadığını öğrenince yaptırmadım öyle duruyor. yani tavsiyem şudur ki; eğer görüntü sizi çok rahatsız etmiyorsa yaptırmayın

teşekkürler hayırlısıyla bir de bineydik. bugün itibariyle 45 gün oldu sipariş vereli.

• Benide ekleyebilirsiniz 3-4 ay oluyor alalı. 1.4 Easy modelini kasko+sigorta 32ye aldık şuan araçtan inanılmaz memnunuz çok iyi bi araba.
  • Arkadaşlar b sınıfı bir dizel araç düşünüyorum düz vites. Hemen hemen tüm b sınıfı araçlara baktım, polo'nun donanımsız ve pahalı oluşu clio 4'ün eski serisinden bana göre dış tasarım hariç bir farkı olmayışı beni punto bakmaya itti. Ancak aracı tanımıyorum, donanım olarak esp lounge vers. da varmıdır? 42bin max bütçe ile siz olsanız hangi aracı tercih edersiniz ? Sağda solda hala fiat'ı şahin doğan kartal'dan ibaret sayıp teneke vs. yorumları da insanın aklını karıştırıp sinir etmiyor değil. Şu ön yargılarımızı kırmak atomu parçalamaktan zor.

Kısacası full donanım punto lounge için özellikle kullanıanlardan tüketim performans kullanım rahatlığı yol tutuş vs. gibi konularda yorum bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burock26

Arkadaşlar b sınıfı bir dizel araç düşünüyorum düz vites. Hemen hemen tüm b sınıfı araçlara baktım, polo'nun donanımsız ve pahalı oluşu clio 4'ün eski serisinden bana göre dış tasarım hariç bir farkı olmayışı beni punto bakmaya itti. Ancak aracı tanımıyorum, donanım olarak esp lounge vers. da varmıdır? 42bin max bütçe ile siz olsanız hangi aracı tercih edersiniz ? Sağda solda hala fiat'ı şahin doğan kartal'dan ibaret sayıp teneke vs. yorumları da insanın aklını karıştırıp sinir etmiyor değil. Şu ön yargılarımızı kırmak atomu parçalamaktan zor.

Kısacası full donanım punto lounge için özellikle kullanıanlardan tüketim performans kullanım rahatlığı yol tutuş vs. gibi konularda yorum bekliyorum.

42BİNTL max bir bütçe varsa Clio'yu ele. Punto'yuda ele. Lounge versiyonunda ESP standart değil. ESP + Skydoom +2500TL fiyat söylediler bana. zaten ondan baska fulu de yok :) Yeni Citroen C4'e bak derim. Golf 5 veya 6'ya bakabilirsin. İlla sıfır olsun istiyorsan bir tane vardı kampanyada su an tek araba kalmıs sanırım. Beyaz 1.4 VTI Citroen C4 var. Ya da istediğin veya düşündüğün bir tarz arac var mıdır? Hb, Sedan,Sw vs.. Sıfır, ikinci el gibi. Biraz daha acıklarsan sana fikir verebilirim :) Bu arada Volkswogen fiyatları biraz düşürdü. 1.4 Comfortline 32.800TL şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: siLver sTarr

42BİNTL max bir bütçe varsa Clio'yu ele. Punto'yuda ele. Lounge versiyonunda ESP standart değil. ESP + Skydoom +2500TL fiyat söylediler bana. zaten ondan baska fulu de yok :) Yeni Citroen C4'e bak derim. Golf 5 veya 6'ya bakabilirsin. İlla sıfır olsun istiyorsan bir tane vardı kampanyada su an tek araba kalmıs sanırım. Beyaz 1.4 VTI Citroen C4 var. Ya da istediğin veya düşündüğün bir tarz arac var mıdır? Hb, Sedan,Sw vs.. Sıfır, ikinci el gibi. Biraz daha acıklarsan sana fikir verebilirim :) Bu arada Volkswogen fiyatları biraz düşürdü. 1.4 Comfortline 32.800TL şu an.

Araç sıfır olsun ilk şartımız, uzun yıllar binmeyi düşünüyorum. Bagaj ihtiyacım olmadığı için HB olmalı, bir de dediğim gibi dizel olmalı. Elimdeki bütçeye göre sıfır donanımlı dizel ancak B sınıfında var. Fransız araçlar hariç hepsi olur, daha yeni clio sattığım için farklı bir menşei olsun istiyorum. Yoksa bende isterim C sınıfı dizel olsun bir üst sınıfa terfi edeyim ama malesef şartlar buna imkan vermiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siLver sTarr

Araç sıfır olsun ilk şartımız, uzun yıllar binmeyi düşünüyorum. Bagaj ihtiyacım olmadığı için HB olmalı, bir de dediğim gibi dizel olmalı. Elimdeki bütçeye göre sıfır donanımlı dizel ancak B sınıfında var. Fransız araçlar hariç hepsi olur, daha yeni clio sattığım için farklı bir menşei olsun istiyorum. Yoksa bende isterim C sınıfı dizel olsun bir üst sınıfa terfi edeyim ama malesef şartlar buna imkan vermiyor.

puntoyu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim, aracımı alalı yaklaşık 15 gün oldu 1,3 multijet dizel+otomatik+cam tavan+ esp+asr+s&s + birkaç bişey daha vardı hatırlamıyorum şimdi, lounge versiyon... istanbul trafiğinde kullanıyorum yakıt ortalamam 5,5, kullanım anında motor sessiz, normal modda gaza tepki vermesi gayet güzel... alırsanız pişman olmassınız... şunuda eklemek isterim fiat puntonun 3 yıl yada 150,000 km garantisi var... birçok üst düzey marka bu garantiyi vermiyor genelde 2 yıl yada 60,000 km garantisi veriyorlar... bu bile puntoyla, şahin doğan tayfasını ayırmaya yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger
    puntoyu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim, aracımı alalı yaklaşık 15 gün oldu 1,3 multijet dizel+otomatik+cam tavan+ esp+asr+s&s + birkaç bişey daha vardı hatırlamıyorum şimdi, lounge versiyon... istanbul trafiğinde kullanıyorum yakıt ortalamam 5,5, kullanım anında motor sessiz, normal modda gaza tepki vermesi gayet güzel... alırsanız pişman olmassınız... şunuda eklemek isterim fiat puntonun 3 yıl yada 150,000 km garantisi var... birçok üst düzey marka bu garantiyi vermiyor genelde 2 yıl yada 60,000 km garantisi veriyorlar... bu bile puntoyla, şahin doğan tayfasını ayırmaya yeterli

Aracınız hayırlı olsun, ben düz tercih edeceğim için s&s olmayacak sanırım. Lounge donanıma ek olarak Sport Kit Ve Esp düşünüyorum. Eğer iyi bir fiyat alabilirsem araya cam tavanı sıkıştırabilirim. Bilmiyorum punto'nun şu son serisinde hoşuma giden bişeyler var, detaylı bir inceleme ve test sonrası kesin kararımı vereceğim.

• quote:

quote:

Su anda fiyatlar hakkinda bir bilgim yok. Fakat haziran ayinda lounge modelini 36750 ye aldim. 37500de fiyat veren vardi. Birde aralik sonuma kadar alinan araçlar 2012 model oarak cikikar. Bence araligi bekleyin daha iyi fiyatlar olabilir. Ama yinede karar sizin.

Benim verdigim rakam kredili hali sizin rakam pesiinmidir ?

Artik bayilerde uyandi fiyatlar sismis durumda aldigim fiyat haziran fiyati seviyesinde yada dah yuksek 1 yasinda arac almaya degecek rakam ddgil Aralik ayini bende beklemeye karar verdim

Buarada clio yeni kasayi inceleme firsatim oldu arac cok guzel ic dis iyi yapmislar .
    Aklimi celiyor aralikta kampanya yaparsa kacirmam

Araligi bekleyecegim umarim kampanya olur yoksa pisman olurmuyum bilmiyorum

Pesin aldim ben. Pesine indirim her zaman yaparlar zaten. Hayirlisi olsun

• quote:

Arkadaşlar b sınıfı bir dizel araç düşünüyorum düz vites. Hemen hemen tüm b sınıfı araçlara baktım, polo'nun donanımsız ve pahalı oluşu clio 4'ün eski serisinden bana göre dış tasarım hariç bir farkı olmayışı beni punto bakmaya itti. Ancak aracı tanımıyorum, donanım olarak esp lounge vers. da varmıdır? 42bin max bütçe ile siz olsanız hangi aracı tercih edersiniz ? Sağda solda hala fiat'ı şahin doğan kartal'dan ibaret sayıp teneke vs. yorumları da insanın aklını karıştırıp sinir etmiyor değil. Şu ön yargılarımızı kırmak atomu parçalamaktan zor.

Selamlar. Louge modeline esp ekletebiliyorsunuz.
    Haziran ayindan beri 6000km yol yaptim. Benim puntoda lounge modeli. Bundan önce fiorino kullaniyordum. Degisiklik olsun diye nissan micra aldim. Almaz olaydim. Kuş derisi olan tofas larla italyan üretimi puntonun alakasi yok. Test sürüsü yapin göreceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.