Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChonDanger

Hakkını verememek tam olarak nasıl oluyor? 1.3 motorda ne gibi eksiklik oluyorda hakkını veremiyor?

1,3 motorlar dualogic vites ile tam randımanlı olarak çalışmıyor demek. Motor hacmi küçük olduğundan istenilen tepkiler hemen alınamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur81

quote:

Hakkını verememek tam olarak nasıl oluyor? 1.3 motorda ne gibi eksiklik oluyorda hakkını veremiyor?

1,3 motorlar dualogic vites ile tam randımanlı olarak çalışmıyor demek. Motor hacmi küçük olduğundan istenilen tepkiler hemen alınamıyor.

eğer dediğiniz gibi, motorun küçük olmasından dolayı tepki gecikmesi sorunu ise bence çokta önemli değil.. sonuçta 1,3 motordan bekletimiz de elbette 1,6 motor gibi olmayacaktır... malum istanbulda yaşıyor yoğun trafikte araba kullanıyoruz, bizi yolda bırakmasında gerisi önemli değil

• quote:

quote:

quote:

eğer dediğiniz gibi, motorun küçük olmasından dolayı tepki gecikmesi sorunu ise bence çokta önemli değil.. sonuçta 1,3 motordan bekletimiz de elbette 1,6 motor gibi olmayacaktır... malum istanbulda yaşıyor yoğun trafikte araba kullanıyoruz, bizi yolda bırakmasında gerisi önemli değil

Bence de yeterli ama şikayetler fazla olunca firma böyle bir karar almış. İlk gün gittiğimde bunu özellikle sordum çünkü.
    Ama yakın zamanda dualogic i daha da geliştirip küçük hacimli motorolara tekrar koymak gibi bir düşünceleri de var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence de yeterli ama şikayetler fazla olunca firma böyle bir karar almış. İlk gün gittiğimde bunu özellikle sordum çünkü.
    Ama yakın zamanda dualogic i daha da geliştirip küçük hacimli motorolara tekrar koymak gibi bir düşünceleri de var.

duologic punto daha gelmeyecek dendiğinde bende bir bayiye sormuştum bunun sebebi nedir sorunmu yaşanıyorda artık getirtmeyeceksiniz demiştim... görevli kişi, sorun olmadığını ancak maliyetlerin yüksek olduğunu duologic li puntonun maliyetli bir araba olduğunu söylemişti bende o zaman herhalde kar marjları çok düşük o yüzden bu modelle uğraşmak istemiyorlar gibi bir düşünce ye kapılmıştım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

duologic punto daha gelmeyecek dendiğinde bende bir bayiye sormuştum bunun sebebi nedir sorunmu yaşanıyorda artık getirtmeyeceksiniz demiştim... görevli kişi, sorun olmadığını ancak maliyetlerin yüksek olduğunu duologic li puntonun maliyetli bir araba olduğunu söylemişti bende o zaman herhalde kar marjları çok düşük o yüzden bu modelle uğraşmak istemiyorlar gibi bir düşünce ye kapılmıştım..

Bayinin dediği gibi olsa dualogic diğer 1,3 lerde devam ederdi.

• bugün itibariyle 1.3 lounge multijet 95HP Dualogic S&S cam tavan, kar beyazı renkli punto için işlemlere başladık kredi, ötv ve kdv halloldu yarın plaka ruhsat işlemleri olacak... bari benide 16. üye olarak kaydedin
  • Arkadaşlar arabayla ilgili bir konu dikkatimi çekti sizde de paylaşmak istiyorum, acaba benden başka bu problemi yaşayan var mı diye?

Ben Karadenizde yaşıyorum ve doğal olarak yağışlı havalarda araç kullanmak zorunda kalıyoruz. Mesela bugün , dışarda yağmur yağarken ön camın buğusunu açmak için doğal olarak havalandırmayı ön ızgaraya verdim. Hem çok geç çözüldü hem de camın orta kısmının ki çözülmedi. Sıcak ve soğuk havayı da denedim ikisinde de buğu gitmedi. Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum yoksa bir arıza durumu söz konusu olabilir mi ?

teşekkür ediyorum şmdiden cevap verenlere ;)
  • quote:

bugün itibariyle 1.3 lounge multijet 95HP Dualogic S&S cam tavan, kar beyazı renkli punto için işlemlere başladık kredi, ötv ve kdv halloldu yarın plaka ruhsat işlemleri olacak... bari benide 16. üye olarak kaydedin

hayırlı olsun .. hoşgeldiniz aramıza... kazasız belasız sürüşler. . .
    araç hakkında görüşlerinizi paylaşırsınız ilerki günlerde .. aracınızı teslim alınca.. .
    güzel bi makine cam tavan falan süper hala aklım onlarda ama param yetmemişti :D

• beyler istanbulda malum havalar soğuk piknik olmuyor artık ..
    nereye gidebiliriz fazla pahalı olmayan pazar günleri falan acaba arabayla
    avrupa yakasında olmak şartıyla ?
  • arkadaşlar ben de kar beyazı 1.4 lounge 105 bg esp li paket punto aldım sipariş vereli 21 gün oldu kaç güne elimde olur sizce. listeye beni de ekleyebilirsiniz. aracı teslim alırken neler verebiliyorlar nelere dikkat edelim. yukarda bi arkadaş daha sormuştu ama gerçekten araç teslim alacak arkadaşlar için önemli bir konu. trafik seti yangın tüpü paspas boya koruma alanlar var benzin isteyenler var koltuk koruma alanlar var. var da var :))
  • trafik seti standart sanırım. onun dışınsa paspas, koruma cesitleri, yangın tüpü vs hep yapacagınız pazarlıga baglı. sonuna kadar deneyin sansınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_007

arkadaşlar ben de kar beyazı 1.4 lounge 105 bg esp li paket punto aldım sipariş vereli 21 gün oldu kaç güne elimde olur sizce. listeye beni de ekleyebilirsiniz. aracı teslim alırken neler verebiliyorlar nelere dikkat edelim. yukarda bi arkadaş daha sormuştu ama gerçekten araç teslim alacak arkadaşlar için önemli bir konu. trafik seti yangın tüpü paspas boya koruma alanlar var benzin isteyenler var koltuk koruma alanlar var. var da var :))

Fiyat olarak ne kadara anlaştınız, kredi filan kullandınızmı, aracın size anahtar teslim, sigorta filan dahil maliyeti nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

quote:

arkadaşlar ben de kar beyazı 1.4 lounge 105 bg esp li paket punto aldım sipariş vereli 21 gün oldu kaç güne elimde olur sizce. listeye beni de ekleyebilirsiniz. aracı teslim alırken neler verebiliyorlar nelere dikkat edelim. yukarda bi arkadaş daha sormuştu ama gerçekten araç teslim alacak arkadaşlar için önemli bir konu. trafik seti yangın tüpü paspas boya koruma alanlar var benzin isteyenler var koltuk koruma alanlar var. var da var :))

Fiyat olarak ne kadara anlaştınız, kredi filan kullandınızmı, aracın size anahtar teslim, sigorta filan dahil maliyeti nedir acaba

bende aynı arabayı alma arifesindeyim (Ankara).

kar beyazı 1.4 lounge 105 bg esp fiyat olarak 34500 verdiler. (PEŞİN)

fiyatları burada veya PM ile paylaşabilirseniz memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayyarex -- 12 Kasım 2012; 11:03:06 >

• Arkadaşlar ben de 1.3 multijet 95 bg lounge dualogic kar beyazı siparişini verdim. Son 70 adet kalmış bu arada tüm Türkiye'de ve petrol yeşili kalmadığı için malesef beyaz sipariş ettim. Kredili ve skydome dahil fiyat 43000 TL arkadaşlar. Aksesuar olarak ne isteyebilirim en faydalı olacak ve kabul edilebilir elbette ?
    Bir arkadaş paspas yazmış araç içerisindekinden farklı bir paspas mı ? Bir de ses izolasyonu yaptırabilir miyim acaba ? veya park sensörüne ekran taktırabilir miyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 12 Kasım 2012; 17:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyarex

quote:

quote:

bende aynı arabayı alma arifesindeyim (Ankara).

kar beyazı 1.4 lounge 105 bg esp fiyat olarak 34500 verdiler. (PEŞİN)

fiyatları burada veya PM ile paylaşabilirseniz memnun olurum

ben kredi kullanıyorum 550 dosya masrafı alıyorlar, 20 bin i 24 e böldüler kalanı da peşin vericem ancak bana bu ayın ortasında tekrar indirim geleceği söylendi o indirimden de faydalanabilecekmişim. indirimi bekliyorum bu hafta sonu sonuna doğru tekrar arayıp öğreneceğim. o zaman kesin maaliyeti söylerim. şimdilik 36.300 anahtar teslim trafik sigorta bedeli dahil. sizce nasıl

• quote:

quote:

ben kredi kullanıyorum 550 dosya masrafı alıyorlar, 20 bin i 24 e böldüler kalanı da peşin vericem ancak bana bu ayın ortasında tekrar indirim geleceği söylendi o indirimden de faydalanabilecekmişim. indirimi bekliyorum bu hafta sonu sonuna doğru tekrar arayıp öğreneceğim. o zaman kesin maaliyeti söylerim. şimdilik 36.300 anahtar teslim trafik sigorta bedeli dahil.

• selam benimde 95 beygirlik otomatik versiyonu hoşuma gitti ama daha teste gidemedim
    ama şunu merak ettim bu aravın bağajı yokmu :) hiçbir yerde fotoğrafını göremedim. kimsede resim koymamış
    bavul falan sığarmı?
    çocuklu biri olarak nasıl kullanışlı mı?

teşekkürler
  • beni de puntocular listesine ekleyebilir misiniz? Ekim ayında aldım aracımı şu an 1500 km lerde falan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

beni de puntocular listesine ekleyebilir misiniz? Ekim ayında aldım aracımı şu an 1500 km lerde falan :D

aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın, aracınızın özellikleri ve kullanımıyla ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum... saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbenli87

Arkadaşlar arabayla ilgili bir konu dikkatimi çekti sizde de paylaşmak istiyorum, acaba benden başka bu problemi yaşayan var mı diye?

Ben Karadenizde yaşıyorum ve doğal olarak yağışlı havalarda araç kullanmak zorunda kalıyoruz. Mesela bugün , dışarda yağmur yağarken ön camın buğusunu açmak için doğal olarak havalandırmayı ön ızgaraya verdim. Hem çok geç çözüldü hem de camın orta kısmının ki çözülmedi. Sıcak ve soğuk havayı da denedim ikisinde de buğu gitmedi. Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum yoksa bir arıza durumu söz konusu olabilir mi ?

teşekkür ediyorum şmdiden cevap verenlere ;)

Kardeş merhaba ben de karadenizdeyim (fatsa) aynı sorun sabah erken işe giderken bende de oluyor ancak araç biraz ısınınca hemen açılıyor o bahsettiğin buğu.buarada paket halinde yağmur kaydırıcı ve buğu önleyici kimyasallar satılıyor mesela giresun tekzen'de vardı.
    Birde benim yaşadığım yer biraz engebeli ne zaman eve tırmanıp insem ort. yakıt tüketimim 6.5-7 lt'leri buluyor şehir içi.
    Ancak araşla biraz düz yol yapsam devrinde düz yolda hemen 4 lt'lerin altına iniyor.Bu karadenizde yakıt tasarrufu zor şehir içinde çok engebeliyse...:(

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.