Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salagil

quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

kredili 44300 dedi. 550tl de kredi masrafi varmis.

skydome varsa genede alinir... ben skydom la beraber kredili 43750 ye almistim

skydom yok. sigorta, plaka vs masraflar dahil fiyat bu. siz vergi oncesi mi aldiniz?

vergiden sonra aldim 12 kasimda... fiat vergi zammini yilbasindan sonra yansitacak yil sonu diye zam yapmiyorlar ama farkindaysaniz indirimde yapmiyorlar sace 24 ay olan faizsiz krediyi 30 aya cikardilar.. bence yilbasindan sonra en az 2.000 tl zam yaparlar o yuzden bulabilirseniz yilbasindan once almaya bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.3 lounge 37.500 e aldım kredisiz beyaz renk
    bu arada ses yalıtımı yaptıran varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_007

quote:

Orijinalden alıntı: apt55

yaklaşık 2 ay önce LOUNGE 1.4 MULTIAIR 105 HP S&S u krediyle 34bin TL ye almıştım üstelik hediye paketleri ve yarım depo benzin ile.. şimdi görüyrm ki fiyatı biraz artmış : ) ilk etapda aracın yakıtı fazla geldi bende lpg i taktırdım şimdi o konuda rahatım çok şükür. araçda tek hoşuma gitmeyen husus camlarından gelen rüzgar sesi.. gerçi ufak bir araştırmadan sonra tüm fiatlarda aynı sıkıntı oldğunu öğrendim ama genede insan uyuz oluyo sesi duydukca : )

hayrlı olsun hocam güle güle kullanın. bende aynı araçtan sipariş ettim ocağın ortasında gelecek. tüp taktırma konusunda biraz kararsızım. multiaire nerde taktırdınız stop start tüptede işe yarıyor mu hangi marka taktırdınız nereye taktırdınız garantiyi bozdumu biraz anlatırmısınız

sağolun.. samsunda bi firmada taktırdım brc marka. start stop a bi etkisi yok yani direk tüple çalışıyor araç. garanti konusuna gelince lpg sadece motor parçalarının garantsni bozuyor. e zaten sıfır aracın motorunda da herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorm. birde benim lpg kitinde belirli aralıklarla benzin püskürtme olayı var oda motorun ömrü açısından oldukca güzel bişey. size tavsiyem eğer yakıt sizin için önemliyse işini düzgün yapacak bi montajcı bulup aracın ruhsatı dahi çıkmadan lpg montajını yaptırın. ben öyle yapmadığım için pişman oldum kmde nerdeyse 45 krş yakıyodu benznde : )

• bugun telefonla beyaj mj duologic lounge skydom 44000 tl fiyat aldim.
    sizce nasil?

• peşin mi kredilimi peşinse fazla bence...
  • peşin istiyorlar. kafayi yedirtecekler, goya aralik indirimleri var. butun markalar sisirmis fiyatlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

dikkat edin ilana

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-evo-asist-kitli-en-dolusu-108451267/detay/

dolunun en dolusu dünyada yok !

el gazı nedir ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

dikkat edin ilana

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-evo-asist-kitli-en-dolusu-108451267/detay/

el gazı nedir ya ?

Cruise Control için el gazı da diyorlar .

• quote:

quote:

quote:

dikkat edin ilana

el gazı nedir ya ?

Cruise Control için el gazı da diyorlar .

daha neler ya :D abartacaklar ya ne yazcaklarını sasırıyorlar bazen.

• Klasik Galerici Lafları .Nasıl adam kazıklanır aynen böyle. Bak o aracın fiyatını 36.999yaptı ilk önce tokatlayamadı kimseyi 35.000 yaptı bugün .Millet salak olunca bunlarda otlanıyor yapıcak bişi yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: apt55

yaklaşık 2 ay önce LOUNGE 1.4 MULTIAIR 105 HP S&S u krediyle 34bin TL ye almıştım üstelik hediye paketleri ve yarım depo benzin ile.. şimdi görüyrm ki fiyatı biraz artmış : ) ilk etapda aracın yakıtı fazla geldi bende lpg i taktırdım şimdi o konuda rahatım çok şükür. araçda tek hoşuma gitmeyen husus camlarından gelen rüzgar sesi.. gerçi ufak bir araştırmadan sonra tüm fiatlarda aynı sıkıntı oldğunu öğrendim ama genede insan uyuz oluyo sesi duydukca : )

Selamlar bendede lounge 1.3 var benderuzgar sesi hiç olmuyor. Sasirdim bir ayarsizlik olmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: agroculturist

1.3 lounge 37.500 e aldım kredisiz beyaz renk
    bu arada ses yalıtımı yaptıran varmı ?

Ben ses yalitimi yaptirdim. 1.3 longe 75bg punto benimkisi.

• quote:

bugun telefonla beyaj mj duologic lounge skydom 44000 tl fiyat aldim.
    sizce nasil?

çok usta
  • quote:

sizce nasil?

normalde kydom la birlikt 45665tl yapıyor. size 1665tl indirim yapmışlar. peşinse biraz daha zorlayın. kredili ise iyi fiyat. bence saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

sizce nasil?

normalde kydom la birlikt 45665tl yapıyor. size 1665tl indirim yapmışlar. peşinse biraz daha zorlayın. kredili ise iyi fiyat. bence saygılar.

ben 1.4 fire lounge dualogic + skydome liste fiyatı 41000 gibi bişeydi. kredili olarak 37500 + 550 dosya masrafı olarak aldım. o yüzden bence daha düşürebilirsiniz fiyatı. telefonle fiyat alın yakın bütün illerden ve aldığınız en iyi fiyatı söyleyin ona göre fiyat versinler.
  • bugun balikesirden dizel icin 41300, benzinli icin 34500 fiyat aldim. beyaz, otomatik, lounge paket en iyi fiyati bunlar verdi. pesin fiyatlar.

• quote:

bugun balikesirden dizel icin 41300, benzinli icin 34500 fiyat aldim. beyaz, otomatik, lounge paket en iyi fiyati bunlar verdi. pesin fiyatlar.

dizeli bilmiyorum ama benzinli için güzel fiyat bence. aynı aracın skydome lisine 37500 verdim ben. skydome 2500 liste fiyatı var. yani 35000 yapıyor bu hesapla ki siz 500 tl daha iyi fiyat almışsınız.. yani bence fiyat güzel ama biraz daha sıkıştırın, sene sonu politikaları gereği bence daha düşerler. hiç indiremezseniz depoyu doldurtun, yani en azından teklif edin
  • adami sikistirdikca eskidendi o aralik indirimleri diyor. hatta aralikda 700lira zam gelmismis. satici aksam arayip alma fikrimi sordu, bende daha dusunemedim, yarin yaniniza ugrarim dedim. sizce 40500 istesem inebilirmi? sigorta yaptirmiyor bu arada. ankara fiyatlarinin altina inmesi garibime gitti. yarin biraz daha sikistiracagim.
    not: telefon klavyesinin azizligi icin kusura bakmayin.

• quote:

quote:

bugun balikesirden dizel icin 41300, benzinli icin 34500 fiyat aldim. beyaz, otomatik, lounge paket en iyi fiyati bunlar verdi. pesin fiyatlar.

dizeli bilmiyorum ama benzinli için güzel fiyat bence. aynı aracın skydome lisine 37500 verdim ben. skydome 2500 liste fiyatı var. yani 35000 yapıyor bu hesapla ki siz 500 tl daha iyi fiyat almışsınız.. yani bence fiyat güzel ama biraz daha sıkıştırın, sene sonu politikaları gereği bence daha düşerler. hiç indiremezseniz depoyu doldurtun, yani en azından teklif edin

sehirici yakit durumunuz nedir?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.