Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmazcann

### Yeni Fiat Punto 2012  topluluğu .. ^#### +19 üye

FIAT PUNTO LOUNGE 1.4 MULTIAIR 105 HP START STOP, 6 VİTES, SKYDOME (Elektrikli cam tavan)

Hayirli olsun. Bende 1.4 le 1.3 arasi karar verememistim. 1.3 75bg lounge aldim çarşamba teslim alacagim. Nasil memnunmusunuz. Kaça aldiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazcann

### Yeni Fiat Punto 2012  topluluğu .. ^#### +19 üye

FIAT PUNTO LOUNGE 1.4 MULTIAIR 105 HP START STOP 2012

İnşallah bu benzinli multiair lounge modeli ben de alacağım. Tamamı peşin ödemede 34 bine kadar pazarlık yapmak mümkün gibi görünüyor ancak peşin için bir kaç ay daha beklemem gerekiyor.
    Aslında 6 ay daha bekleyip 2013 model mi alsam acaba diye düşünüyorum.
    2013 modelde bir değişim, kasada farklılık, makyaj gibi bir şey olacak mı acaba ?
    şu aşağıdaki videoyu buldum ama 2012'den hiç bir farkını göremedim (sanki sadece jant değişik gibi)

• artpoint Merhaba, otomobil benim şahsi otomobilim değil, resimdeki test otomobilidir. Otomobiliniz hayırlı olsun
    iyi günlerde kullanın çok mantıklı bir marka'dan araç almışsınız eminim yıllarca sorunsuzca kullanacaksınız. şaşıracağınızı düşünüyorum
    çünkü gerçekten çok güzel.

Doktor.Z Merhaba, MultiAir otomobiliniz hayırlısı olsun, bence çok iyi seçim yapmışsınız yeni teknoloji dizel kafar az yakıt tüketiyor
    özellikle şehir içi tüketimi etkileyici, aracınızı teslim alıp kullanmaya başladığınızda hak vereceksiniz.

Saygılarımla.
  •  ### Yeni Fiat Punto 2012  topluluğu .. ^#### +19 üye

FIAT PUNTO SKYDOME (Elektrikli cam tavan)
  • bizim araçta geldi en sonunda araç gayet güzel .. ama önce gidip bir eğitim almam lazım trafiğe çıkmak için ..bende şunu soracam size beyler .. bu önde bir çıkıntı var yuvarlakımsı o nedir acaba ?
  • 1.4 77 aldım ama şimdi 105 alsaydım diyorum.Keşke satış temsilcisi o yönde yönlendirseydi..
  • Bu gün punto lounge 1.3 75bg aracimi teslim aldim
    Bir saat kadar kullandim. Çok begendim diyebilirim. Çok keyifli bir araç. Umarim böyle devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artpoint -- 26 Haziran 2012; 22:41:09 >
  • beyler araçlarınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanın ....
    ekliyorum sizide aramza hoş geldiniz ... .. hangi renk aldınız bu arada ?..

yaw bu arada bu kullanma klavuzu çok uzun oku oku bitmiyor .. :) 50 sayfaya kadar ancak gelebildim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 27 Haziran 2012; 0:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

beyler araçlarınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanın ....
    ekliyorum sizide aramza hoş geldiniz ... .. hangi renk aldınız bu arada ?..

yaw bu arada bu kullanma klavuzu çok uzun oku oku bitmiyor .. :) 50 sayfaya kadar ancak gelebildim ..

Teşekkürler ben petrol yeşili aldım çokta hoşuma gidiyor rengi.
    Puntoyu servise bıraktım bu sabah. Alarm, Plastik karter muhafaza birde altına komple pütürlü izolasyon zift gibi bie şey yaptırıyorum. :)))
    Bayi bana bir paspas hediye etti ama pek beğenmedim çok dandik. Puntoya göre iyi paspas nereden alablirim acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batgun

1.4 77 aldım ama şimdi 105 alsaydım diyorum.Keşke satış temsilcisi o yönde yönlendirseydi..

canınızı sıkmayın çokda hantal bir araç değil üstelik lpg ile canavar gibi uyumu var.şehiriçi aylık benizn sarfiyatınız dahil 22 kr yakarsınız şehrler arası 17-18 kuruşa düşer bu rakam
  • evet arkadaşlar bugun 80 90 km yol yaptım istanbul içinde ama 6.7 litre yakıyor ..
    arabanın çekişi güzel 1.3 multijet tam oturmuş punto için ideal bi uyumlu geldi bana ..
    daha ince linea da falan biraz hantal gelmişti bana bizim arkadaşın ..
    suspansiyonları yumuşak hoşuma gitti ..
    vites geçişlerinde uyarıyor yol bilgisayarından .. yalnız biraz çabuk vites istiyor .sanki .. ...vites aralıkları kısa ..
    en çok sevdiğim dreksiyonu oldu dreksiyon kendini hissetiriyor diğerlerine göre elektirkli olması harika diyebilirim
    city modunu kullanmadım gerek duymadım zaten yumuşak geldi bana park yaparken işi yarıyor ama hafifliyor baya
    koltukları rahat araba diğer b sınıfı araçlardan daha geniş biraz daha konforlu sanki ..
    gündüz sürüş farları yanıyor buda güzel karşıdan gelenin farketmesi için ..
    motor sesini içeriye gelmiyor fazla yalıtımı güzel geldi .
    emniyet kemerini takmazsanız kafanızı şişirir :D
    tek sıkıntı vites aralıkları biraz kısa gibi ...

birde sorum şu olacak .. klima kullanımı yakıt tüketimini % kaç artıırır ....

şimdilik bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

Merhabalar. lounge 1.3 75 bg petrol yeşili ne 36750tl fiyatlaldım ne dersininz fiyat uygunmu.
    Teşekkürler.

bence uygun aynı pakete telde birmot 39000tl dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerli79

quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

Merhabalar. lounge 1.3 75 bg petrol yeşili ne 36750tl fiyatlaldım ne dersininz fiyat uygunmu.
    Teşekkürler.

bence uygun aynı pakete telde birmot 39000tl dedi

Evet uygun oldu gerçekten. Aracdan çok memnunum.. istanbul içinde ilk depo daha bitmedi 6.8lt veriyor. Dahada dusecek . Çok iyi...

• Merhabalar ;

Punto 1.4 fire da triger kayış mı zincirli mi ?
  • birmot en pahalısı galiba.
    5K LOUNGE 1.3 MULTIJET 75HP için 38000 tl fiyat verdi.
    5K LOUNGE 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC S&S için de 41500 dedi.
  • bu fiyatlar peşin fiyatımı ?
  • 8000 i peşin verip 30000 tl'Lik kredi kullanırsan da cektiğin kredi 34000e geliyor.
    955 x 36 ay + 550 tl dosya masrafı
  • Punto 1.3 multijet dualogic beyaz 41.850 tlye anlaştım. 30.000 tlsine 0.79 faizle 36 ay kredi kullanma imkanı var. 550 tl dosya masrafı alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beren

Punto 1.3 multijet dualogic beyaz 41.850 tlye anlaştım. 30.000 tlsine 0.79 faizle 36 ay kredi kullanma imkanı var. 550 tl dosya masrafı alıyorlar.

Hayirli ugurlu olsun. 95 bg degilmi.

• Teşekkür ederim artpoint. Evet 95 bg olan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.