Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anda sıfır araç alma aşamasındayım.Özellikle bu 18 ay % 0 faiz kampanyasının da etkisiyle bugün bayiye gidip punto 1,4 77 hp aracı inceledim.
    Gayet hoşuma gitti.. Bayi fiyatı olarak 31.000 tl fiyat verdiler, + kasko,sigorta,kredi masrafı var..

1-Bayiden bayiye bu fiyat değişir mi? Farklı bir ilden fiyat alsam daha farklı bir sonuç alır mıyım?
    2-Ellerindeki araba kar beyazı idi. Metalik renk olursa 200 tl fark durumu var.Ben tamam metalik olsun desem Başka bir araba mı verecekler yoksa bu araba üzerinde boya işlemi mi yapacaklar?
    3-İnşallah pazartesi tekrar gideceğim ve arabayı alacağım,eğer alırsam yeni olduğu için belli bir hızdan fazla gitmemem gerekir mi? Yoksa normal bir araba gibi yola göre kullansam olur mu?

aklıma gelenler bunlar..ilginize şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByVely

Merhaba arkadaşlar..
    Şu anda sıfır araç alma aşamasındayım.Özellikle bu 18 ay % 0 faiz kampanyasının da etkisiyle bugün bayiye gidip punto 1,4 77 hp aracı inceledim.
    Gayet hoşuma gitti.. Bayi fiyatı olarak 31.000 tl fiyat verdiler, + kasko,sigorta,kredi masrafı var..

1-Bayiden bayiye bu fiyat değişir mi? Farklı bir ilden fiyat alsam daha farklı bir sonuç alır mıyım?
    2-Ellerindeki araba kar beyazı idi. Metalik renk olursa 200 tl fark durumu var.Ben tamam metalik olsun desem Başka bir araba mı verecekler yoksa bu araba üzerinde boya işlemi mi yapacaklar?
    3-İnşallah pazartesi tekrar gideceğim ve arabayı alacağım,eğer alırsam yeni olduğu için belli bir hızdan fazla gitmemem gerekir mi? Yoksa normal bir araba gibi yola göre kullansam olur mu?

aklıma gelenler bunlar..ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Selam bayiden bayiye fiyat degisir. Boya isi kesinlikle olmaz. Başka punto vereceklerdir. Abarti bagirtmadan normal bir şekilde kullanabilirsiniz.
    Punto çok doğru bir tercih birde meshur multijet dizel tercihini yaparsaniz tadindan yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ........
    1-Bu arabada start&stop özellliği var.Yolda giderken aracı boşa atmak istesem ne olur? Yoksa yeni araçlarda asla aracı boşa alıp ilerlemeyin mi dersiniz?
    2-Şu anda alacağım araç opak boya, metalik boya olmasa ne farkeder..bu çok önemli mi? görüntü olarak çok şey farkeder mi?
    3-Yakıt tüketimi gayet iyi görünüyor ama bazı kimseler orada yazdığından fazla yakar falan dediler..siz ne dersiniz.. ş.içi: 7,4 ş.dışı: 4,7 ort: 5,7
    4-Alırken park sensörü de taktırsam nasıl olur . 120 tl dediler.. yoksa daha sonra piyasadan daha ucuza mı alsam.. ?
    5-ESP/ASR/MSR/HBA/HİLHOLDER bunlar opsiyon olarak sunuluyor ve 1000 tl. Sizce bunlar da olmalı mı? Bİ kaç kişi onlar önemli değil dedi..?

Teşekkürler..
  • bvvely kardeşim her ilde farklıdır senin anlaşmana bağlı aracın fiyatı.
    Mesela şuanda fiatın kendi sitesinde 5K POP 1.4 FIRE 77 HP S&S 30.630.Bunu 30 liraya indirirsin + birde trafik sigortasını onlara yıkarsın.Sen sadece kasko + 550 tl fiat finans kredi ücreti var onu ödersin.
    Bir de benzinlilere göre 6 lt ortalama yakıt iyi olsada 4 lt ortalamalı dizel çok daha iyi seçim olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacherofenglish

bvvely kardeşim her ilde farklıdır senin anlaşmana bağlı aracın fiyatı.
    Mesela şuanda fiatın kendi sitesinde 5K POP 1.4 FIRE 77 HP S&S 30.630.Bunu 30 liraya indirirsin + birde trafik sigortasını onlara yıkarsın.Sen sadece kasko + 550 tl fiat finans kredi ücreti var onu ödersin.
    Bir de benzinlilere göre 6 lt ortalama yakıt iyi olsada 4 lt ortalamalı dizel çok daha iyi seçim olur bence.

illaki dizel daha iyi olur ama bizim yorgan biraz kısa..
  • Araba gelmiş arkadaşlar, yarın teslim alırım inşallah.
  • Arkadaşlar bugün peşinatımı verdim..arabayı aldım..cumaya falan gelmesini bekliyorum inşallah..
    vişne kırmızısı punto easy 1,4 77 hp.. rengi araba üzerinde görme şansım olmadı..yakında gören varsa yorum yaparsa sevinirim..
    Rabbim ihtiyacı olan herkese nasip etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByVely -- 30 Temmuz 2012; 23:42:03 >
  • quote:

Arkadaşlar bugün peşinatımı verdim..arabayı aldım..cumaya falan gelmesini bekliyorum inşallah..
    vişne kırmızısı punto easy 1,4 77 hp.. rengi araba üzerinde görme şansım olmadı..yakında gören varsa yorum yaparsa sevinirim..

bende evo var ufak tefek farklılıklar dışında aynı araç.ben aldığımda vişne kırmızısı yoktu olsa keisn onu alırdım.Çok yakışıyo bu renk. Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.bu arada muhakkak LPG taktırın böylece doya doya binersiniz
  • Sizlere renkle ilgili örnek olur. Ben çok memnun kaldım hem renginden hemde puntodan. Lounge 1.3 75bg benimki. Herkeze tavsiye ederim.

### Yeni Fiat Punto 2012  topluluğu .. ^#### +19 üye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artpoint -- 31 Temmuz 2012; 15:20:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

Arkadaşlar bugün peşinatımı verdim..arabayı aldım..cumaya falan gelmesini bekliyorum inşallah..

bende evo var ufak tefek farklılıklar dışında aynı araç.ben aldığımda vişne kırmızısı yoktu olsa keisn onu alırdım.Çok yakışıyo bu renk. Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.bu arada muhakkak LPG taktırın böylece doya doya binersiniz

LPG olayını düşünmüyor değilim ama bu arabanın bagajı küçük oraya tüp yerleştirilirse bagaj diye birşey kalmayacak nerdeyse.. Bi süre kullanıp tüketime göre karar vermeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz... şehir içi 7,4 şehir dışı 4,7 lt görünüyor teknik bilgilerde..bakacağız artık...İyi niyet temennileriniz için teşekkür ederim.Rabbim kiseye kaza bela vermesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

Sizlere renkle ilgili örnek olur. Ben çok memnun kaldım hem renginden hemde puntodan. Lounge 1.3 75bg benimki. Herkeze tavsiye ederim.

Bu renk de güzelmiş.. Benim koltuklar siyahlı kırmızılı olacağız için renkte kırmızı olursa daha uyumlu olur diye düşündüm ve vişne kırmızısını seçtim..Boğmaz inşallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

Sizlere renkle ilgili örnek olur. Ben çok memnun kaldım hem renginden hemde puntodan. Lounge 1.3 75bg benimki. Herkeze tavsiye ederim.

Maşallah cillop gibi rengide hoş güle güle binin
  • Hepimize hayirli olur insallah. Tesekkurler.

• Ben de aracımı dün teslim aldım.İç döşemesi bordo gri gerçekten hoş.Ben de vişne kırmızısı alıcaktım ancak yoktu beklemektense kar beyaz aldım.Bu arada bildiğiniz beyaz eşya beyazı değil daha çok kirli beyaz krem gibi yakışıyor arabaya.Siyahını almayında çizik vuruk ezik çok belli eder.
    dün karstan aldım aracı Iğdır'a kadar 140 küsür km geldim.Ortalama yakıt tüketimim gerçekten fabrika verilerine ulaştı.3.5 lt.Araçta 5 lt kadar mazot vardı.39 lt. mazot koydum 156 lraya doldurdum Opetten yakıt güvenceli paro kartımla birlikte.Bakalım ilk depo ne kadar gidecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: teacherofenglish

Ben de aracımı dün teslim aldım.İç döşemesi bordo gri gerçekten hoş.Ben de vişne kırmızısı alıcaktım ancak yoktu beklemektense kar beyaz aldım.Bu arada bildiğiniz beyaz eşya beyazı değil daha çok kirli beyaz krem gibi yakışıyor arabaya.Siyahını almayında çizik vuruk ezik çok belli eder.
    dün karstan aldım aracı Iğdır'a kadar 140 küsür km geldim.Ortalama yakıt tüketimim gerçekten fabrika verilerine ulaştı.3.5 lt.Araçta 5 lt kadar mazot vardı.39 lt. mazot koydum 156 lraya doldurdum Opetten yakıt güvenceli paro kartımla birlikte.Bakalım ilk depo ne kadar gidecek?

Masallah, hayirli olsun.

• Aracını yeni alan arkadaşlar. hepinizin aracı hayırlı uğurlu olsun. Rabbim İnşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin.

Bu arada bende teslim bekliyorum. Araçlarını bu aralar teslim alan arkadaşlar hangi ilde olduklarını yazarlarsa ona göre bayiyi tekrar sıkıştıracam. Ben Ankaradayım ve halen tırlar gelmedi diyorlar.

Not: benide listeye eklermisin Serkan kardeş.
    Punto Lounge 1.3 Multijet 16V 95 Hp Duologic Kar Beyazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanozel06 -- 2 Ağustos 2012; 11:12:15 >
  • 12 Ağustos pazar günü İstanbul Anadolu yakasında iftar buluşması etkinliğimiz olacaktır. Tüm FIAT kullanıcılarının katılımı ile gerçekleşecek bu iftar da siz Punto sahiplerini de görmek isteriz. Katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilirler.
  • Benim aracım yarın teslim edilecek inşallah.Plaka konusunda bir gecikme olmazsa tabi..Önümüzdeki günlerde aracımın resimlerini burada paylaşacağım merak edenler için..
    Bu arada beni de listeye ekleyin lütfen...

BİR DE SORUM VAR.. ARKADAŞLAR KASKOYU İSTEDİĞİM YERDEN YAPTIRABİLİR MİYİM? BAYİDEN YAPMAK ZORUNDA MIYIM? BU KONUDA BİR ZORLAMA OLURSA NE YAPMALIYIM..300 TL DAHA UCUZA FİYAT ALDIM KASKO İÇİN TANIDIĞIMDAN..ONDAN YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BİZ YAPTIK FALAN DERLER Mİ?
  • beyler araçlarınız hayırlı olsun Allah kaza bella vermeden bineriz hepimiz inş ...

ekliyorum sizleride ... hoşgeldiniz gurubumuza..
    aracınızla ile ilgili görüşlerinizi bekliyoruım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 3 Ağustos 2012; 1:57:24 >
  • Plaka işlemlerindeki uzama nedeniyle aracımı dün teslim alabildim. İstediğim seriden plaka buldular sağolsunlar. Benim araç 1.3 multijet lounge dualogic beyaz renk. Öncelikle iyiki beyaz almışım, renk çok yakıştı. İskenderun sıcağında da açık renk araç şart zaten. Ben aracı genel olarak çok beğendim. Motor güçlü ve seri, özellikle robotize şanzımanı çok beğendim, ilk günüm olmasına rağmen vites geçişlerini ayarlamak çok kolay, doğru sürüş tarzıyla geçişler çok az hissediliyor. Daha önceki aracım tam otomatikti, ben kesinlile bu şanzımanı çok beğendim. Tek eksi diyebileceğim yönü gaza 1 sn civarı gecikmeli tepki veriyor, ama motor güçlü ve seri olduğu için çok çabuk toparlıyor. Babamda Passat dsg araç var, rahtlıkla söyleyebilirim ki aralarında şanzıman olarak aman aman fark yok. (bu arada onun şanzımanı da robotizedir, dualogicle farkı çift kavrama olmasıdır. fiatınki tek kavramadır, zaten geç tepki vermesinin nedeni de budur. bu şanzımanların hepsi içten debriyajlıdır. tam otomatik şanzımanlar tork konvektörlüdür, vites geçişleri yağ basıncıyla olur, debryajla değil.)

Aracın diğer özelliklerini keşfetme aşamasındayım, ileriki zamanlarda yorumlarımı paylaşırım. Punto alan tüm arkadaşların araçları hayırlı olsun, ben şimdilik çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.

Bu arada bir arkadaş kaskoyu sormuş. Ben dışarıda yaptırdım. Yapman gereken şu; aracın faturasını sana email atsınlar, sen de sigortacına gönder, o kaskoyu yapınca poliçeyi aldığın bayiye ya fakslasın yada email ile göndersin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.