Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de yaklaşık 2 hafta önce 1.3 Mjet 75hp Lounge ile aranıza katıldım. izlenimlerim, sorularım ve yorumlarımla yeniden burada olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: srtkse

merhaba arkadaşlar,

Ben de yaklaşık 2 hafta önce 1.3 Mjet 75hp Lounge ile aranıza katıldım. izlenimlerim, sorularım ve yorumlarımla yeniden burada olacağım

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 30 Nisan 2013; 16:00:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba arkadaşlar,

Hayırlı olsun.
    Arkadaşlar;
    Ana bayii personeliyim. Ama kardeşim ve arkadaşlarımda dahil olmak üzere tanıdığım herese tavsiye edip aldırmaya çalıştım. Sınıfına göre oldukça kaliteli, yaygın servis ağı ve yedek parça desteği ile oldukça da ekonomik bir araç.

Sahip olan ve sahip olmayı planlayan herkese hayırlı olması dileğiyle.

Bu arada hatırlatmak isterim Punto araçlar için yeni seri orjinal body kitler servislere dağıtılmaya başlandı. Uygun fiyatlı bu ürünler puntoları çok daha sportif bir görünüme kavuşturuyor.
    İlgilenenler özel mesaj atabilir.

• Merhaba;
    Araçlarınıza uygun orjinal yedekparça , aksesuar ve bakım kitleri için uygun fiyat ve ödeme şartları ile yardımcı olabiliriö.

http:\\www.orjinalparcam.com

Saygılarımla.
  • quote:

merhaba arkadaşlar,

Hayirli olsun bende ayni araçtan kullaniyorum. Gülerek kullanin.

• Taze bilgi olarak kaça aldiniz acaba.

• 0 km Fiat Punto 2013 model 1.3 Multijet 95 Hp S&S + Esp hillholder paket ve beyaz renk Lounge versiyon ( plaka masrafları sigorta mtv hariç fatura fiyatı) 39.500 TL fiyat aldım sizce nasıl.Ayrıca plakayı ruhsatı onlar mı yapsa iyi ben mi :) kolay gelsin.
  • an itibari ile 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S EASY + konfor paketi ile aranızdayım :)
    km 44 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinguren

0 km Fiat Punto 2013 model 1.3 Multijet 95 Hp S&S + Esp hillholder paket ve beyaz renk Lounge versiyon ( plaka masrafları sigorta mtv hariç fatura fiyatı) 39.500 TL fiyat aldım sizce nasıl.Ayrıca plakayı ruhsatı onlar mı yapsa iyi ben mi :) kolay gelsin.

peşin fiyat mı bu?
  • Evet Peşin fiyat
  • biraz geç bakabildim. ama 18.000 TL sıfır faiz kampanyasıyla sigorta ve ruhsat masrafları dahil 39.500 TL'ye aldım.

İlk izlenimlere gelecek olursak. 1.3 diesel olmasından dolayı tabi ki çok çabuk vites değişimi istiyor. zaten akresif süren bir insan da olmadığımdan açıkcası çok fazla rahatsız etmiyor. ilk depo ile yaklaşık 700 km yol yaptım ki daha menzil kısmında 50 km civarı yazıyordu ki bu da kilometrede yakıt tüketimi yaklaşık 0.25 TL civarı oluyor ki gayet iyi bir rakam.

aracın içi oldukça konforlu. çift bölmeli klima olayı çok hoş. hız sabitleyici uzun yolda çok işe yarıyor.

kısacası oldukça memnunum araçtan
  • quote:

biraz geç bakabildim. ama 18.000 TL sıfır faiz kampanyasıyla sigorta ve ruhsat masrafları dahil 39.500 TL'ye aldım.

İlk izlenimlere gelecek olursak. 1.3 diesel olmasından dolayı tabi ki çok çabuk vites değişimi istiyor. zaten akresif süren bir insan da olmadığımdan açıkcası çok fazla rahatsız etmiyor. ilk depo ile yaklaşık 700 km yol yaptım ki daha menzil kısmında 50 km civarı yazıyordu ki bu da kilometrede yakıt tüketimi yaklaşık 0.25 TL civarı oluyor ki gayet iyi bir rakam.

aracın içi oldukça konforlu. çift bölmeli klima olayı çok hoş. hız sabitleyici uzun yolda çok işe yarıyor.

kısacası oldukça memnunum araçtan

sizin aracın liste fiyatı 42.500+ sigorta desek siz çok ucuz almışsınız hayırlı olsun.bende kredili 37.000 tl'ye sıfır 2012 1.3 easy modelini aldım iyi pazarlık yapamıyorum herhalde.ama bu saçmalık, liste fiyatı denen şey ne işe yarıyor müşteri kazıklamaya mı

• Merhabalar millet bu yaz almayı planladığım araç oluyor kendisi.2011 model Punto Evo. Full Full 31-33 arası rakamlara satılıyor.Çıkabileceğim rakamlar bunlar.

Sizlere sormak istediğim bir kaç bişi var.

1)Aracın ses yalıtımı nasıl?
    2)Malzeme kalitesi?
    3)Evo model sanırım artık yol test sürüşü için Lounge model mi test etmem lazım?
    4)Dynmic,My life modelleri arasında fark var mı?
    5)En çok aradığım özellik yokuş kalkış desteği ve CC.

Cevaplarınız,için teşekkür ediyorum şimdiden

• Punto evo topluluguna sorsaniz daha iyi olurdu.

• arkadaslar ya moralim bozuldu bugun. Sag ön koltuk sıkışmış bugun fark ettim ileri geri oynamıyor hiç ne llmuşsa önceden oynuyordu sorun yoktu biraz zorladım ama kıpırdamıyor altındaki mandalı çekiyorum bi sorunu yok ama koltuk kıpırdamıyor nasıl düzeltebilirim acaba bilen varmı ?

• arkadaşlar bende yeni ikinci el olarak 1.3 dizel pop aldım, 7.000 km'de pop kullanıcısı varmı aranızda ?
  • Aracım punto 1.3 multijet easy dualogic ve şuan için daha 6500 km de...
    bu hafta sonu memleketten ankaraya gittim geldim.
    Giderken aracı iyi zorladım, yani baya hızlı gittim. Yakıt tüketimim oralama 5.5 lt idi
    Gelirken de oldukça sakin kullandım ortalama 4.1 lt yakıt tüketimi gerçekleşti. Ortalama hızımda gelirken 87km/saat idi.
    Sakin kullanımdaki yakıt tüketiminden oldukça memnun kaldım. Sonraki uzun yolumda 4.1 i daha da aşağı çekmeye çalışacağım.
  • arkadaslar tüketim değerlerinizi yazabilirmisiniz?

izmirden bandırma oradan canakkale ve oradan izmire şekllide haftasonu aracla gittim.

göstergedeki ortama veri ( tabi benzine göre hesap yapıyor ama benim arac LPG li ) 7,2 ( genelde 110-120 arası hızlarla gittim )

Dolum sonrası yaptığım hesapla ortamala LPG tüketimim 8,4 gibi bir şey çıktı. TL hesabını yapınca da 0,19 TL civarı cıkıyor.

sizin verileriniz nasıl?

ayrıca LPG tankı boşaldıktan sonra fulleyince 25 litre aldı, bu normalmıdır?
  • ee fikri olan yokmu _?
  • arkadaşlar şu liste fiyatı konusunda yardım edecek kimse yokmu aracını liste fiyatından alan tek benmiyim acaba herkes üç dört bin lira aşağı mı almış, arabamdan soğudum zararına satmak ve unutmak istiyorum çok moralim bozuldu.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.