Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GothikA13

arkadaşlar 2014 model punto için yeni kasa gibi bir muhabbet var mı??

2016 yılına kadar planlanan yenilenme listesi:

- 2014 ilk yarısı YENİ PUNTO
    - 2014 ikinci yarısı YENİ LİNEA
    - 2014,2015 arası PUNTO SPECİAL EDİTİON
    - 2015 ortası LİNEA SPECİAL EDİTİON
    - 2016 içinde YENİ PUNTO , YENİ LİNEA , LİNEA CLASSİC yenileme (güncelleme)

puntoturkiye . com dan alıntıdır.

### Yeni Fiat Punto 2012  topluluğu .. ^#### +19 üye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 7 Haziran 2013; 13:49:00 >

• 2013 başında punto için model year refreshes yazıyor mesela.. bu yılın basında ne değişiklik olduki punto da .. bahsi gecen değişimin ne boyutta olduğunu anlayabilmek adına soruyorum bunu

@connectpeople
  • 2012 model 20binde 1.3 multijet otomatik cam tavanlı punto için 38.000 fiyat nasıl sizce? (petrol yeşili)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drms2

quote:

Orijinalden alıntı: srtkse

biraz geç bakabildim. ama 18.000 TL sıfır faiz kampanyasıyla sigorta ve ruhsat masrafları dahil 39.500 TL'ye aldım.

İlk izlenimlere gelecek olursak. 1.3 diesel olmasından dolayı tabi ki çok çabuk vites değişimi istiyor. zaten akresif süren bir insan da olmadığımdan açıkcası çok fazla rahatsız etmiyor. ilk depo ile yaklaşık 700 km yol yaptım ki daha menzil kısmında 50 km civarı yazıyordu ki bu da kilometrede yakıt tüketimi yaklaşık 0.25 TL civarı oluyor ki gayet iyi bir rakam.

aracın içi oldukça konforlu. çift bölmeli klima olayı çok hoş. hız sabitleyici uzun yolda çok işe yarıyor.

kısacası oldukça memnunum araçtan

sizin aracın liste fiyatı 42.500+ sigorta desek siz çok ucuz almışsınız hayırlı olsun.bende kredili 37.000 tl'ye sıfır 2012 1.3 easy modelini aldım iyi pazarlık yapamıyorum herhalde.ama bu saçmalık, liste fiyatı denen şey ne işe yarıyor müşteri kazıklamaya mı

selamlar dostum,

foruma çok sık giremiyorum işlerimden dolayı. geç cevabım için kusura bakma, yukarıya da yazmıştım ben 2012 model aldım. yani 2013 liste fiyatları dediğin ölçüde ve maksimum 1000-1500 lira indirim yapıyorlar. yani için rahat olsun :)

Bu arada ilk uzun yolumu yaptım. sakin bir sürüşle genellikle cruise control kullanarak kilometrede yaklaşık 0.19 TL yaktım. oldukça iyi, daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassablanca

2012 model 20binde 1.3 multijet otomatik cam tavanlı punto için 38.000 fiyat nasıl sizce? (petrol yeşili)

Hangi paket? Lounge ve orjinalse gayet iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

2012 model 20binde 1.3 multijet otomatik cam tavanlı punto için 38.000 fiyat nasıl sizce? (petrol yeşili)

evet lounge paket kaza bela olmadığını söyledi sahibi. 5664ten de araştırdık bir sıkıntısı gözükmüyor.
  • Hepinize merhaba. 2008 GP 1.3 Mj kullanıcısıyım 25bin km'dir. Aranıza yeni katıldım herkese iyi akşamlar dilerim :)
  • quote:

quote:

quote:

evet lounge paket kaza bela olmadığını söyledi sahibi. 5664ten de araştırdık bir sıkıntısı gözükmüyor.

malum Bu modelin sıfırı artık gelmiyor, şu anda lounge manuel paket peşin liste fiyatı 41,750 eğer otomatik vites gelmiş olsaydı + 2,550 tl cam tavan + 3,000 tl duologiç vites = 47,300 tl ... biraz pazarlık yapılsa 46,000 e alınır gibi... bu açıdan da bakarsak arda 8,000 tl var! bence 8,000 tl iyi para... bende aynı araç var satacak olsam 41-42 den aşaya vermem, kaldıki oldukça memnunum satmayıda düşünmüyorum... bu aracın Türkiyeye neden getirilmediğini bayiye sorduğumda üretim maliyetlerinin yüksek olduğunu, araçta herhangi bir sorun olmadığını söylemişti.. üretim maliyetinin yüksek oluşu üretici için karlılığı azaltıyormuş...

• Ani bir kararla başka alternatiflere bakma ihtiyacı hissetmeden 1.4 lounge dualogic beyaz renk aracı 39000 liraya (kredili) aldım. Araçla ilgili bilmem gereken nüanslar var mıdır? Bu arada 10 yıldır Fiat dışında araç almadım, beni üzmedi o nedenle keşke şunu alsaydın bunu alsaydın tarzı yorumları dikkate dahi almıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2007

Ani bir kararla başka alternatiflere bakma ihtiyacı hissetmeden 1.4 lounge dualogic beyaz renk aracı 39000 liraya (kredili) aldım. Araçla ilgili bilmem gereken nüanslar var mıdır? Bu arada 10 yıldır Fiat dışında araç almadım, beni üzmedi o nedenle keşke şunu alsaydın bunu alsaydın tarzı yorumları dikkate dahi almıyorum

aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın... 39,000 tl ye aldığınızı söylemişsiniz, fiatın internet sitesinde 38,600 tl kredili satış fiyatı!.. aksesuar felanmı eklettiniz ?
  • ChonDanger kullanıcısına yanıt
    kredi masrafı 600 lira, o eklendi, ayrıca temmuz teslim olacak ve bandrol dahil olacak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

malum Bu modelin sıfırı artık gelmiyor, şu anda lounge manuel paket peşin liste fiyatı 41,750 eğer otomatik vites gelmiş olsaydı + 2,550 tl cam tavan + 3,000 tl duologiç vites = 47,300 tl ... biraz pazarlık yapılsa 46,000 e alınır gibi... bu açıdan da bakarsak arda 8,000 tl var! bence 8,000 tl iyi para... bende aynı araç var satacak olsam 41-42 den aşaya vermem, kaldıki oldukça memnunum satmayıda düşünmüyorum... bu aracın Türkiyeye neden getirilmediğini bayiye sorduğumda üretim maliyetlerinin yüksek olduğunu, araçta herhangi bir sorun olmadığını söylemişti.. üretim maliyetinin yüksek oluşu üretici için karlılığı azaltıyormuş...

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. yarın arabaya bakacağız test sürüşü sonrası memnun kalırsak alıyoruz büyük ihtimalle

• quote:

Ani bir kararla başka alternatiflere bakma ihtiyacı hissetmeden 1.4 lounge dualogic beyaz renk aracı 39000 liraya (kredili) aldım. Araçla ilgili bilmem gereken nüanslar var mıdır? Bu arada 10 yıldır Fiat dışında araç almadım, beni üzmedi o nedenle keşke şunu alsaydın bunu alsaydın tarzı yorumları dikkate dahi almıyorum

Hayirli olsun bende 7 yildir Fiat kullaniyorum. Meraktan nissan aldim 3 ay dayanabildim. Simdi puntodan memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

Hayirli olsun bende 7 yildir Fiat kullaniyorum. Meraktan nissan aldim 3 ay dayanabildim. Simdi puntodan memnunum.

teşekkürler, bu arada ödeme şekli değişti tüketici kredisine döndüm aracı da 36000 liraya alıyorum.

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler, bu arada ödeme şekli değişti tüketici kredisine döndüm aracı da 36000 liraya alıyorum.

Hocam bugün Fiat bayii uğradım ve resmi Gazetede yeni bir mevzuat yayınlandığı ve üretimle alakali otv değişikliği olduğu ve araçların fiyatlarında belirgin artış olacağını söylediler. Merkezden gelen dosyayı inceledim plazada, evet "fiyatları revize ediniz" şeklinde 14 haziranda uygulanması söylenen değişiklik var ve "araç kaporasi yatıran üç müşterim iptal ettiler" dedi. 1000 tlye yakın lounge 1.3 için fiyat değişikliği olacakmis. Sizi arayan, bişey diyen oldu mu?

• feyzson kullanıcısına yanıt
    bir aksilik çıkmazsa benim aracın fatura 25 haziranda kesilecek şu anda arayan soran yok hocam
  • quote:

bir aksilik çıkmazsa benim aracın fatura 25 haziranda kesilecek şu anda arayan soran yok hocam

Anladım. Bana söylenen o ki bugünden itibaren kesilecek tüm yeni faturalara fiyat farkı yansıyacakmis. Üç kişinin de hepsini fatura keselim bugün yoksa zam geliyor diye aramış satıcı, üçü de zam geldiği an kapora iptal ederiz demiş. Bayagi kafalar bozuktu plazada. İnşallah sizde bi kötü sürpriz çıkmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altanalansu

Merhaba arkadaşlar,
    Bende bugün itibariyle Beyaz Punto Lounge 1.4Fire Dualogic siparişimi vermiş bulunuyorum. Aracım en geç 15 gün içinde teslim olacakmış. 35.400 tl'ye aldım.
    Sabırsızlıkla bekliyorum. Bu kadar donanıma gayet uygun bir araç bence. İlk iş app plaka, hafif koyu camlar..

Hayirli olsun.

Liste fiyatı 36.850. 2 Fiat bayine de gittim peşin bile verilse 1 lira düşmeyeceklerini söyledi.. Forumda ben de görüyorum herkes indirim yapiyor catir catir. Ya ben bu işi bilmiyorum ya da yanlış bayilere gidiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altanalansu

Merhaba arkadaşlar,
    Bende bugün itibariyle Beyaz Punto Lounge 1.4Fire Dualogic siparişimi vermiş bulunuyorum. Aracım en geç 15 gün içinde teslim olacakmış. 35.400 tl'ye aldım.
    Sabırsızlıkla bekliyorum. Bu kadar donanıma gayet uygun bir araç bence. İlk iş app plaka, hafif koyu camlar..

Hayirli olsun.

Liste fiyatı 36.850. 2 Fiat bayine de gittim peşin bile verilse 1 lira düşmeyeceklerini söyledi.. Forumda ben de görüyorum herkes indirim yapiyor catir catir. Ya ben bu işi bilmiyorum ya da yanlış bayilere gidiyorum :)

bayiye kadar gitmenize gerek yok, bulunduğunuz il ve civar illerdeki bütün fiyat bayileri telefonla arayıp fiyat isteyin, emin olun düşecektir fiyat. Hatta abartın civar illerden en iyi teklifi alırsanız " yol gelip gidecem, bu yüzden depomu da doldurun" diyin. isteyenin bir yüzü kara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.