Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bi sorum olacak arkadaşlar bu yeni aldığım punto da göğüsün sol köşesinde küçük üçgen camın önünde gps anten yazan bişey var bu ne işe yarar anlamadım,aracın tavanında anten var zaten bu alet ne işe yaraıyor acaba bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Bugün 2012 easy 1.4 77hp gri araba aldım ilk sahibinden. 22000km dd. Değilen boya hiçbir şey yok. 27500 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merto

Bugün 2012 easy 1.4 77hp gri araba aldım ilk sahibinden. 22000km dd. Değilen boya hiçbir şey yok. 27500 tl.

Hayırlı olsun, Güle güle kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: aokara

benim bi sorum olacak arkadaşlar bu yeni aldığım punto da göğüsün sol köşesinde küçük üçgen camın önünde gps anten yazan bişey var bu ne işe yarar anlamadım,aracın tavanında anten var zaten bu alet ne işe yaraıyor acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

Eğer aracı ikinci el aldıysanız, önceki sahibi tarafından takılan araç takip sistemine ait bir parça olabilir.. çünkü sıfır puntolarda böyle bir parça yok..

• engingulcan E kullanıcısına yanıt
    Selamlar foruma yeni bakabildim biraz geç oldu.
    İstanbul maslak Akpınar otoda yaptırdım.
  • 1.2 Motor şehir içi yakıt tüketimi nasıl.

Motorun araca yetmediğini düşünüyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

1.2 Motor şehir içi yakıt tüketimi nasıl.

Motorun araca yetmediğini düşünüyormusunuz?

Bence şehiriçi için ideal araç.Şu sıralar 2013 modelinde premium paket hediyeli ve bu paket geyet iyi donanımları sunuyor.
    Şimdi bir de millet motor küçük az yakar sanıyor ancak küçük motor araç yüklüyken zorlanacağından daha fazla yakar.Tam olarak ne yakar bilmiyorum ama 1.4 fire civarı yakar herhalde.
    Bir de uzun yolda bu hacimde araçla sollama ve hızlanma sıkıntı olacaktır.
  • teacherofenglish T kullanıcısına yanıt
    Bir araça tam yüklü kim biniyor ki.Bir yada iki kişi genellikle.Uzun yol için motor hacmi küçük araç hiç alınmaz.

İtalyan sitesinde baya meşur gibi bu 1.2 8v motor.

Şehir içinde 8V motor kullanmak her zaman iyidir.

Çünki devir boşluğu oluşmaz her devirde rahatça hızlanır ama dezavantajı hız yapmaz.

Soluğu yüksek hızlarda hemen kesilir...

bir dizelin tadını asla veremez..
  • demirlero D kullanıcısına yanıt
    Slm

Şehir içi yakıt tüketiminizi litre olarak takip ediyormusunuz?
  • Şehir içi yakıt tüketimi nedir acaba.
  • Arkadaşlar ilandaki araç hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilirmiyim.

Punto hiç aklımda yoktu ama bu araç hoşuma gitti.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-boyasiz.2012.cam.tavan.otomatik.vites.1.4.dynamic.full-plusfull-160813513/detay
  • Murat006 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı aracın gri renk olanı ve servis çıkışlı LPG olanı var. eğer beğendiyseniz alın derim araç temize benziyor. tabi alırken ekspertiz yaptırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

Bende aynı aracın gri renk olanı ve servis çıkışlı LPG olanı var. eğer beğendiyseniz alın derim araç temize benziyor. tabi alırken ekspertiz yaptırın.

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Sizi bulmuşken sorayım.
    1.4 77hp fire motor var sanırım bu araçta.
    Motordan memnun olmadığınız bi nokta varmı? Ayrıca dualogic ten memnunmusunuz.
  • Murat006 kullanıcısına yanıt
    motor ve dualogicden memnunum bu güne kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 1.4 77hp motor ekonomi motorudur bunu bilerek alın. aza usturuplu basınca çok az yakar. ama ben çok performanslı araba sürerim ışıklarda milletle yarış ederim derseniz o zaman başka araçlara bakın derim
  • Herkese Merhaba 2013 FIAT PUNTO EASY 1.4 FİRE S&S DUALOGİC aracıma Lpg taktırmayı düşünüyorum,aracım şu anda 10.500 km'de. Yıllık ortala 12.000 km yapıyorum memleket Ordu olunca yılda 3-4 kez gidip geliyorum. Sizce taktırmalımıyım değer mi ?Bu aracı Lpg li kullanan arkadaşlar memunlar mı? cevap yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Yurtdışına uzun süreli çıkacağım için aracımı satıyorum.(2012 Punto 1.4 77HP Lounge S&S)
    Sahibinden linki aşağıdadır.İlgilenenler olursa lütfen iletişim bilgilerimden irtibata geçsinler.
    Fiyatta az da olsa pazarlık payı vardır.
    İyi akşamlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-kazasiz-11000-km-de-2012-punto-lounge-ss-plus-cam-tavan-161032127/detay
  • quote:

Herkese Merhaba 2013 FIAT PUNTO EASY 1.4 FİRE S&S DUALOGİC aracıma Lpg taktırmayı düşünüyorum,aracım şu anda 10.500 km'de. Yıllık ortala 12.000 km yapıyorum memleket Ordu olunca yılda 3-4 kez gidip geliyorum. Sizce taktırmalımıyım değer mi ?Bu aracı Lpg li kullanan arkadaşlar memunlar mı? cevap yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

yok mu cevap yazacak arkadaşlar??
  • aokara kullanıcısına yanıt
    garanti bozulmadan taktıracaksanız 1800+200 masrafı olacak. eger aracı uzun süre kullanırım diyorsanız elbette taktırın. cok cok dikkat etmeden ( ama tabi normal kullanıma göre daha sakin ve dikkatli kullanımda ) 2,71 tl lik lpg fiyatına ramen şehirler arası 20 kuruş, şehir içi 24 kuruş civarı yakıyorum. daha az yakan arkadaslar da var.

sonuç: hesabınızı yapın ama bence taktırmak uzun vadede iyidir. seneye satarım diyosanız gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

garanti bozulmadan taktıracaksanız 1800+200 masrafı olacak. eger aracı uzun süre kullanırım diyorsanız elbette taktırın. cok cok dikkat etmeden ( ama tabi normal kullanıma göre daha sakin ve dikkatli kullanımda ) 2,71 tl lik lpg fiyatına ramen şehirler arası 20 kuruş, şehir içi 24 kuruş civarı yakıyorum. daha az yakan arkadaslar da var.

sonuç: hesabınızı yapın ama bence taktırmak uzun vadede iyidir. seneye satarım diyosanız gerek yok

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.Ankara da çoğu yerde gaz 2.45 tl civarında oldukça fark ediyor , aklıma yatıyor aslında.ben taktırırım lpg ye zam gelir kesin bi de garanti kapsamında taktırsam ama hemen işletmesem muayeneye daha çok var muayene zamanı gelince işletsem olur mu acaba .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.Ankara da çoğu yerde gaz 2.45 tl civarında oldukça fark ediyor , aklıma yatıyor aslında.ben taktırırım lpg ye zam gelir kesin bi de garanti kapsamında taktırsam ama hemen işletmesem muayeneye daha çok var muayene zamanı gelince işletsem olur mu acaba .

hocam işletme dediğin 200 tl masrafı var. polis kontrolünde yakalanırsanız daha cok sıkıntı yaşarsınız. bence taktıracaksanız ruhsata işletin.

ve bence taktırın rahat edersiniz

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.