Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DjLeTHaL

Arkadaşlar Merhaba,

Yurtdışına uzun süreli çıkacağım için aracımı satıyorum.(2012 Punto 1.4 77HP Lounge S&S)
    Sahibinden linki aşağıdadır.İlgilenenler olursa lütfen iletişim bilgilerimden irtibata geçsinler.
    Fiyatta az da olsa pazarlık payı vardır.
    İyi akşamlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-kazasiz-11000-km-de-2012-punto-lounge-ss-plus-cam-tavan-161032127/detay

Merhabalar. şimdiden hayırlısı olsun satış. Fiatın sitesine baktım biraz önce aynı aaraçmı 2013 modeline 44.300tl bu aracın aynısımı.

• Tekrar teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz. Ankara Oto Fiat yetkili servisinde 2.150 fiat verdiler Landirenzo'ya ,biraz daha araştırıp taktırcam artık.
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Yurtdışına uzun süreli çıkacağım için aracımı satıyorum.(2012 Punto 1.4 77HP Lounge S&S)
    Sahibinden linki aşağıdadır.İlgilenenler olursa lütfen iletişim bilgilerimden irtibata geçsinler.
    İyi akşamlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-kazasiz-11000-km-de-2012-punto-lounge-ss-plus-cam-tavan-161032127/detay

fiyatı oldukça yüksek değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

İyi akşamlar...

Merhabalar. şimdiden hayırlısı olsun satış. Fiatın sitesine baktım biraz önce aynı aaraçmı 2013 modeline 44.300tl bu aracın aynısımı.

2013 fiyatı peşin 44.350 TLdir doğru.
    O fiyata SKYDOME,Metalik boya eklenirse aracın fiyatı 48bin TL oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: davidas38

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

İyi akşamlar...

Selamlar,

Aracın 2014 muadili yok;sıfır 2013 model ile değerlendirirsek SKYDOME ve metalik boya ile aracın sıfır fiyatı peşin 48bin TLdir.
    Benim kafamdaki fiyat 40500 TL.İlanda bin TLlik bir pazarlık payı bıraktım.
    Sizce fiyatı ne olmalıdır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: davidas38

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

İyi akşamlar...

Selamlar,

Aracın 2014 muadili yok;sıfır 2013 model ile değerlendirirsek SKYDOME ve metalik boya ile aracın sıfır fiyatı peşin 48bin TLdir.
    Benim kafamdaki fiyat 40500 TL.İlanda bin TLlik bir pazarlık payı bıraktım.
    Sizce fiyatı ne olmalıdır?

öncelikle hayırlısı olsun
    Benim aklımda bir fiyat var ama sizin belirlemiş olduğunuz fiyata oldukça uzak olduğu için hiç dile getirmeyim. Araya bir husumet, tatsızlık falan girmesin.
    Hocam ben alıcı değilim ve satan tarafta sizsiniz. Araçta sizin aracınız ve aracın fiyatını da siz belirleyeceksiniz. Hayırlısıyla Güle-güle satın.
    Yalnız ben şunu sormak istiyorum: Acaba bu aracı ne kadara aldınız?
    SAYGILAR...

• 2012 dizel 280000km de 32000tl ye punto almak üzereyim ama POP versiyonu eski tip konsola sahip az daha zorlayıp bir üst versiyonu mu alsam kararsız kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok fazla pop için, o fiyata yakın punto evo alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Fiyat çok fazla pop için, o fiyata yakın punto evo alabilirsiniz.

öncelikle cevap için teşekkürler ama araba fiyatları acayip yüksek punto 1.3 pop sıfırı şu anda 47 bin lira zaten benim arabam 13-14 bandındayken 16 bin takas fiyatı veriliyor. çok zor bu arabada karar verme işleri
  • Geçen yılki 60 Punto luk harika Abant buluşmasından sonra bu yıl daha çok katılımcı ile Sapanca da buluşuyoruz. Şu ana kadar 83 Punto kullanıcısı adını listeye ekledi. Bu sayının 100 e ulaşmasını bekliyoruz . Bu keyifli ve bol sohbetli organizasyonda sizleri de aramızda görmek isteriz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın:

http://www.puntoturkiye.com/showthread.php?3919-Geleneksel-2-Punto-T%C3%BCrkiye-B%C3%BCy%C3%BCk-Bulu%C5%9Fmas%C4%B1-%28-Resim-%C4%B0%C3%A7erir-%21-%29

• PUNTO TÜRKİYE 1. yıl dönümünü kutladı

• 2013 model 1.3 multijet 75 beygir pop versiyon aracı bu ay nisan kampanyasından aldım.40 bin tl'ye maloldu.Almadan önce b segmenti tüm araçları inceledim ve izlenimlerimiz sizlerle paylaşıyorum.
    Sınıfının en iyi aracı punto bana göre.Corsa ikinci elde değer kaybetmiyor gibi gözüküyor ama alırken zaten daha pahalı alıyorsun.Ayrıca corsanın eksikleri var yol bilgisayarı bile yok baz donanımlarında punto daha konforlu geldi bana.1.3 dizel motorlar aynı deniliyor ama aslında aynı değillermiş multijet motorun kalitesi ve ömrü opelinkiyle bir tutulamaz.Bakımlarını tam yaparsan 700-800 bin km ömrü var ve dünyada aşınma oranı en az 2. motor seçilmiş. Opel servisine adım atmaya korkarsın ne parçası bulunuyor ne fiyatı uygun.Yetmez gibi kronik sorunları da bitmiyor. Clio da donanım var doğru, dış tasarımı al beni diyor ama içine oturunca oğlum kalk git diyor.Çok dar bi kabini var.İç malzeme kalitesi zaten berbat.Motora hiç girmiyorum. Polonun bomboşline benzinlisi puntonun dizeline tekabül ediyor.Sırf vw logosuna para veririm diyenler alabilirler.Puntonun eksikleri pop versiyonda bagaj lambası ve dış sıcaklık sensörü yok onun dışında sınıfının en mantıklı alınabilecek arabası.İkinci eli de iyi uzun yıllar binilebilecek bir araba.Vites seçimine yardımcı shift uyarısı,direksiyon city modu,pedallarının hafifliği ve kullanım kolaylığı konforunuza konfor katıyor.

Siz benim bu tercihim konusunda ne düşünüyorsunuz yorum ve fikirlerinizi bekliyorum?

• otomatik vites lpg li punto evo düşünüyorum. acemiyim ehliyetimi yeni aldım ve puntoda tam otomatik vites olmadığı için dualogic evo alsam zorlanır mıyım arkadaşlar.

bir de dualogic vitesin kronik sorunu var mıdır ?
  • Arkadaşlar, dün itibariyle ben de aranıza katıldım. 2012 model, makyajlı kasa 1.3 mjet Punto aldım.

İnşallah hayırlısı olur.

Yeri gelmişken merhaba'm ile birlikte regaip kandiliniz mübarek olsun.

Ayrıca tüm emekçi arkadaşlarımın da bayramını kutluyorum.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaforce

2013 model 1.3 multijet 75 beygir pop versiyon aracı bu ay nisan kampanyasından aldım.40 bin tl'ye maloldu.Almadan önce b segmenti tüm araçları inceledim ve izlenimlerimiz sizlerle paylaşıyorum.
    Sınıfının en iyi aracı punto bana göre.Corsa ikinci elde değer kaybetmiyor gibi gözüküyor ama alırken zaten daha pahalı alıyorsun.Ayrıca corsanın eksikleri var yol bilgisayarı bile yok baz donanımlarında punto daha konforlu geldi bana.1.3 dizel motorlar aynı deniliyor ama aslında aynı değillermiş multijet motorun kalitesi ve ömrü opelinkiyle bir tutulamaz.Bakımlarını tam yaparsan 700-800 bin km ömrü var ve dünyada aşınma oranı en az 2. motor seçilmiş. Opel servisine adım atmaya korkarsın ne parçası bulunuyor ne fiyatı uygun.Yetmez gibi kronik sorunları da bitmiyor. Clio da donanım var doğru, dış tasarımı al beni diyor ama içine oturunca oğlum kalk git diyor.Çok dar bi kabini var.İç malzeme kalitesi zaten berbat.Motora hiç girmiyorum. Polonun bomboşline benzinlisi puntonun dizeline tekabül ediyor.Sırf vw logosuna para veririm diyenler alabilirler.Puntonun eksikleri pop versiyonda bagaj lambası ve dış sıcaklık sensörü yok onun dışında sınıfının en mantıklı alınabilecek arabası.İkinci eli de iyi uzun yıllar binilebilecek bir araba.Vites seçimine yardımcı shift uyarısı,direksiyon city modu,pedallarının hafifliği ve kullanım kolaylığı konforunuza konfor katıyor.

Siz benim bu tercihim konusunda ne düşünüyorsunuz yorum ve fikirlerinizi bekliyorum?

haklısınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Arkadaşlar, dün itibariyle ben de aranıza katıldım. 2012 model, makyajlı kasa 1.3 mjet Punto aldım.

İnşallah hayırlısı olur.

Selamlar.

Hayırlı olsun. Hangi donanımı aldınız kaça aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Arkadaşlar, dün itibariyle ben de aranıza katıldım. 2012 model, makyajlı kasa 1.3 mjet Punto aldım.

İnşallah hayırlısı olur.

Selamlar.

Hayırlı olsun. Hangi donanımı aldınız kaça aldınız?

Teşekkürler. Araç POP donanımlı ama orjinal park sensörü eklenmiş.

31500 liraya aldım. 25000 kilometrede, maşallah full orjinal araç.
  • arkadaşlar bu araçın çok çeşidi var ve aklımız karşık..arkadaş araba alacaktı focus,leonigolf baktık ama 30 bine denk gelmedi temiz hiç,sonrada daha düşük fiyata puntoda bakalım dedik ama hangisini tercih etmeliyiz.punto en az 2010 model olmalı ve az yakmalı,benzin+lpg mi dizelmi bilemedik max bütçe 26 bin civarı
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.