Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. 2013 sonu dizel 13000'de lounge paket.boyasız 39650ye aldım. daha önce 2008 model dizel astram vardı.dün yeni aracımla 450 km yol yaptım. ortalama yakıt 4.2 gibiydi.uzun yolda tabiki astra yol tutuşu, konforu ve 6. vitesiyle daha iyi. Ancak ben daha çok şehir içinde kıvrak bir araç istiyordum çünkü astranın şehir içinde biraz yorucu ve fazla yaktığını düşünüyordum. bugün şehir içinde kullandım ve oldukça memnun kaldım.ayrıca aracın yalıtımı hoşuma gitti. motor sesi içeriye astradan daha az geliyor.donanım olarak da astradan daha iyi. ama uzun yolda opeli aradığımı söyleyebilirim.
  • Ayrıca daha önce 7 ay benzinli punto kullandım. performansından hiç memnun değildim.dizel aracı her zaman tercih ederim. yakıtını gözardı etsek bile benim için dizel araç her zaman daha keyiflidir.
  • araşlar acele yardım lütfen
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-renault-yetkili-bayisinden-fiat-punto-easy-ss-171734428/detay birazdan gidip bunu alacağız otomatik olması önemli benim için çok pratiğim yok çünkü. fiyat ve özellik olarak uygun mudur? bilen arkadaşlar bir el atıverse
  • quote:

Orijinalden alıntı: betushm

araşlar acele yardım lütfen
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-renault-yetkili-bayisinden-fiat-punto-easy-ss-171734428/detay birazdan gidip bunu alacağız otomatik olması önemli benim için çok pratiğim yok çünkü. fiyat ve özellik olarak uygun mudur? bilen arkadaşlar bir el atıverse

Araç alınabilir, temiz bir araca benziyor. 30.500 e çekmeye çalışın. 1.4 77 bg yakıt konusunda sizi biraz üzebilir. Bir süre sonra lpg için araştırma yapmaya başlarsınız. Tabi yıllık yaptığınız km de önemli. Ayrıca daha donanımlı bir punto almadığınız için umarım pişman olmazsınız. Ben olsam lounge paket tercih ederdim. Hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

quote:

Orijinalden alıntı: betushm

araşlar acele yardım lütfen

Araç alınabilir, temiz bir araca benziyor. 30.500 e çekmeye çalışın. 1.4 77 bg yakıt konusunda sizi biraz üzebilir. Bir süre sonra lpg için araştırma yapmaya başlarsınız. Tabi yıllık yaptığınız km de önemli. Ayrıca daha donanımlı bir punto almadığınız için umarım pişman olmazsınız. Ben olsam lounge paket tercih ederdim. Hayırlısı olsun.

tesekkur ederim bilgi icin.dun almaya gittik aracta kaputta ve tavanda dolu izi varmis.kaputtaki cok derin degil ama tavandaki belli.fiyati en son 31.250 indiler. simdilik almadik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende aranıza katıldım 2013 model 2014 3. ay trafiğe çıkışlı sadece 84 km yapmış Puntom ile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmAySiks -- 16 Temmuz 2014; 8:24:07 >
  • Beyler bugün arabayi muayeneye götürdük sorunsuz geçti fakat dönerken birşey fark ettim direksiyon sertlesti eskiden pamuk gibi olan direksiyon biraz sertleşti neden acaba. City modunu devre dişi birakinca tas gibi oluyor hepten direksiyon city aktif edince yumusuyor ama eskisi gibi kadar yumasamiyor öyle parmakla çevrilecek gibi değil biraz daha sert
    Acaba neden öyle oldu ama araba daha 5000 km de ve hiç bakima götürmedik şimdi garanti ile ilgili sorun yasarmiyiz yada bu sorunun çözümü varmi .moralim bozuldu muayeneden geçtik diye sevinirken tam bu olay cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 26 Temmuz 2014; 19:32:08 >
  • simdi şunu sormak istiyorum bizim araba 5000 bin km de 2012 yılı mayıs ayında trafiğe çıkışlı ..
    arabada sorunlar var ..
    aldığımn gunden beri bu hep vardı .vitesi geriye takarken garc gurc diye ses yapıyor dişli zorlanıyor galiba..
    arabayı yıkarken arka stop lamnbaları terliyor ..
    arabanın kapılarını açarken kapılar gıcırdıyor..
    dreksiyon city modu açıkken pamuk gibiydi önceden şiimdi %25 falan daha sert parmakla dönmez cinsten .. city modu kataınca bildiğin taş gibi ..

arbayı hiç garantiye götürmedik .. şimdi bunlardan dolayı götürsek garanti dışı derlermi .. 5000 km de bakım komik olmazmı birde
    me kadar tutar bakım .. ama özellikle şu geri vites ve dreskiyon sertleşmesi canımı sıktı daha fazla kullanmadık bile aracı zaman olmadı iş güç derken .. keyfe kedir kullanıyoruz diyebilirim . arka kapıda ufak bi ezik var motosiklet çarpmış gece arka tamponuda ben sürttüm o kadar sıkıntı yaratırlarmı garantiden. birde arabayı aldığım fiat bayi yerine başka fiat bayisinde bakım yaptırabilirmiyim orası biraz sıkıntılı gibi kullanıcı hatasına sokarlar gibi geliyor bana . başka fiat bayisinden yaparsak olurmu bu iş garanti vs bozulmaz dimi ?

• Arka kapı gıcırtısı için linea yayları taktılar bana ücretsiz garantiden, kocaeli beykarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

simdi şunu sormak istiyorum bizim araba 5000 bin km de 2012 yılı mayıs ayında trafiğe çıkışlı ..
    arabada sorunlar var ..
    aldığımn gunden beri bu hep vardı .vitesi geriye takarken garc gurc diye ses yapıyor dişli zorlanıyor galiba..
    dreksiyon city modu açıkken pamuk gibiydi önceden şiimdi %25 falan daha sert parmakla dönmez cinsten .. city modu kataınca bildiğin taş gibi ..

arbayı hiç garantiye götürmedik .. şimdi bunlardan dolayı götürsek garanti dışı derlermi .. 5000 km de bakım komik olmazmı birde
    me kadar tutar bakım .. ama özellikle şu geri vites ve dreskiyon sertleşmesi canımı sıktı daha fazla kullanmadık bile aracı zaman olmadı iş güç derken .. keyfe kedir kullanıyoruz diyebilirim . arka kapıda ufak bi ezik var motosiklet çarpmış gece arka tamponuda ben sürttüm o kadar sıkıntı yaratırlarmı garantiden. birde arabayı aldığım fiat bayi yerine başka fiat bayisinde bakım yaptırabilirmiyim orası biraz sıkıntılı gibi kullanıcı hatasına sokarlar gibi geliyor bana . başka fiat bayisinden yaparsak olurmu bu iş garanti vs bozulmaz dimi ?

Geri vitese takarken 1-2 saniye bekleyin çarklar yerine otursun öyle takın. (Bazen yoğun trafikte acele ederken bana da oluyor o ses)
    Arka stop buğulanması grande puntodan beri var herhalde, sorun bile etmiyorum bunu artık.Kendikendine buharlaşıyor.
    Arka kapı gergilerinden benimkinden de ses geliyor. Ancak ben değiştirmedim, zaten çok sık açıp kapatmıyorum arka kapıları.Ama serviste ücretsiz değiştiriyorlar.
    Direksiyon sertleşmesine gelirsek en tehlikelisi (Başıma henüz gelmedi) 2006 ve sonrası grandelerde bu sorun kronikti.Ancak yeni 2012'lerde hiç duymadım.
    Birde aracım sizinkiyle aynı bakımları için farklı servisler gittim ben.Kars bayiinden alıp 10bin 20 bin Samsun Birmot 30bin içinde Trabzon'a gittim. Sizde istediğinize gidebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacherofenglish -- 1 Ağustos 2014; 8:53:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teacherofenglish

quote:

simdi şunu sormak istiyorum bizim araba 5000 bin km de 2012 yılı mayıs ayında trafiğe çıkışlı ..
    arabada sorunlar var ..

Geri vitese takarken 1-2 saniye bekleyin çarklar yerine otursun öyle takın. (Bazen yoğun trafikte acele ederken bana da oluyor o ses)
    Arka stop buğulanması grande puntodan beri var herhalde, sorun bile etmiyorum bunu artık.Kendikendine buharlaşıyor.
    Arka kapı gergilerinden benimkinden de ses geliyor. Ancak ben değiştirmedim, zaten çok sık açıp kapatmıyorum arka kapıları.Ama serviste ücretsiz değiştiriyorlar.
    Direksiyon sertleşmesine gelirsek en tehlikelisi (Başıma henüz gelmedi) 2006 ve sonrası grandelerde bu sorun kronikti.Ancak yeni 2012'lerde hiç duymadım.
    Birde aracım sizinkiyle aynı bakımları için farklı servisler gittim ben.Kars bayiinden alıp 10bin 20 bin Samsun Birmot 30bin içinde Trabzon'a gittim. Sizde istediğinize gidebilirsiniz.

Dreksiyonda bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım hocam peki ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teacherofenglish

quote:

arabada sorunlar var ..

Dreksiyonda bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım hocam peki ?

Aracınızda direksiyonla ilgili bir problem varsa zaten arıza ışığı yakacaktır. Onun haricinde sertleşme falan hissederseniz servise gösterebilirsiniz.

• arkadaşlar 1.3 dizel otomatik punto için 20000 bakımına servis 550 tl dedi. Bana biraz fazla gibi geldi. Yakın zamanda 20000 bakımı yaptıran var mı arkadaşlar? ve kaç lira tuttuğunu bizlerle de paylaşabilir misiniz?
    herkese saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidas38

arkadaşlar 1.3 dizel otomatik punto için 20000 bakımına servis 550 tl dedi. Bana biraz fazla gibi geldi. Yakın zamanda 20000 bakımı yaptıran var mı arkadaşlar? ve kaç lira tuttuğunu bizlerle de paylaşabilir misiniz?
    herkese saygılar

sitesinde
    "*Bakım Bedeli: 390.4 TL + KDV
    *Bakım tutarı, tavsiye edilen bakım fiyatı olup; serviste yapılacak kontroller,aracınızın donanım seviyesi, model yılı bilgilerine göre değişkenlik gösterebilir."
    olarak gözüküyor.
  • arkadaşlar merhaba. yakın zamanda otomatik vites bir otomobil almayı düşünüyorum. son zamanlarda hyındai i20'ye odaklanmıştım. ancak bugün bir gp evo 1.4 fire dynamic dualogic ilanı görünce kafamda bir soru işareti oluşturdu. aslında tam otomatik bir araç bakıyorum (ayıptır söylemesi trafikte yeniyim). sizden bu modelin vitesiyle ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. sanırım dualogic viteslerde yokuş kalkış desteği standart. onun dışında vitesten kaynaklanabilecek bir sorun var mı kronik sayabileceğimiz? şimdiden teşekkür ederim..
  • 2012 kasım ayında aldığım, 1.3 mjet S&S 95ps skydome dulogic punto aracımı satmış bulunmaktayım.. yaklaşık 2 yıl boyunca büyük bir keyif ve memnuniyetle kullandığım aracımı, pırıl pırıl ve hatasız bir şekilde yeni sahibine teslim ettim.. yeni sahibinin de aracını aynı duygularla kullanmasını dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

2012 kasım ayında aldığım, 1.3 mjet S&S 95ps skydome dulogic punto aracımı satmış bulunmaktayım.. yaklaşık 2 yıl boyunca büyük bir keyif ve memnuniyetle kullandığım aracımı, pırıl pırıl ve hatasız bir şekilde yeni sahibine teslim ettim.. yeni sahibinin de aracını aynı duygularla kullanmasını dilerim..

bir sakıncası yoksa ne kadara sattınız hocam?
  • serkaN S kullanıcısına yanıt
    42.000 tl

• Oncelıkle herkese selamalr...
    Bızde 2014 model 0 km punto 1.4 fire start stop lu urban donanımlı ve premıum paketlı bı arac almayı dusunuyoruz.toplam 43 bın oluyor sıte fıyqtı ıle.acaba bayı bunu 40 a cekermı ya da ne kadar ındırır bırde.77 bg araba performans konusunda nasıldır.
    not: su an 92 model stw toros kullanıyorum toros 75 bu 77 bg :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

42.000 tl

Piyasalar yüksek iken çok iyi satmışsınız.Hatta kar etmişsiniz herhalde. Şimdi ne almayı düşünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.