Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yetkili fiat servisinde hafif bakim ne kadar tutar. Motor yagi filtresi hava filitresi vs seklinde ne kadar tutar araba 6000 km de 2 senedir bakima girmedi hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180 - 200 tl tutacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

simdi şunu sormak istiyorum bizim araba 5000 bin km de 2012 yılı mayıs ayında trafiğe çıkışlı ..
    arabada sorunlar var ..
    aldığımn gunden beri bu hep vardı .vitesi geriye takarken garc gurc diye ses yapıyor dişli zorlanıyor galiba..
    arabayı yıkarken arka stop lamnbaları terliyor ..
    arabanın kapılarını açarken kapılar gıcırdıyor..
    dreksiyon city modu açıkken pamuk gibiydi önceden şiimdi %25 falan daha sert parmakla dönmez cinsten .. city modu kataınca bildiğin taş gibi ..

arbayı hiç garantiye götürmedik .. şimdi bunlardan dolayı götürsek garanti dışı derlermi .. 5000 km de bakım komik olmazmı birde
    me kadar tutar bakım .. ama özellikle şu geri vites ve dreskiyon sertleşmesi canımı sıktı daha fazla kullanmadık bile aracı zaman olmadı iş güç derken .. keyfe kedir kullanıyoruz diyebilirim . arka kapıda ufak bi ezik var motosiklet çarpmış gece arka tamponuda ben sürttüm o kadar sıkıntı yaratırlarmı garantiden. birde arabayı aldığım fiat bayi yerine başka fiat bayisinde bakım yaptırabilirmiyim orası biraz sıkıntılı gibi kullanıcı hatasına sokarlar gibi geliyor bana . başka fiat bayisinden yaparsak olurmu bu iş garanti vs bozulmaz dimi ?

eski bir mesajınız ama yinede cevaplamak istiyorum..

öncelikle aracı kilometresi dolmasada yılda bir bakıma götürmeniz şart. yoksa garanti kapsamı dışında kalır. bu tüm markalarda bu şekildedir.

bunun dışında city modu sorunu 2012 ve üstünde çok nadir görülüyor. ama yinede servise bir gösterin derim. bir problem varsa daha net söyleyeceklerdir.

kapı gıcırtıları punto da kroniktir. kapı gergilerini garantiden değiştiriyorlar, sorun ortadan kalkıyor.

bakımlarını ihmal etmez ve aracın 'ne olduğunu' bilerek kullanırsanız punto uzun seneler size sorunsuzca hizmet edecektir.

keyifli sürüşler dilerim.

• quote:

Yetkili fiat servisinde hafif bakim ne kadar tutar. Motor yagi filtresi hava filitresi vs seklinde ne kadar tutar araba 6000 km de 2 senedir bakima girmedi hic

Fiat'ın sitesinde 145.16 TL + KDV olarak görünüyor.
    Benim aracımla aynı aracınız. Ancak ben 40 bine gircem. Bakalım neler çıkaracaklar başımıza?
  • bugun aradım topkapı fiatı bana 500 tl den bahsetti çok fazla değilmi bu bakım fiyatı .. daha uyguna hangi fiat servisinde yaptırabiliriz..
    ayna alt kapağınada 35 40 tl fiyat söyledi telden sorunca...
    .birde fiatın sitesinde yazan fiyatların güncel olmadığını söyledi...

500 liralık . bakımda.. motor yağı + hava filtresi + yağ ve mozot filitresi + polen filitresi vs gibi şeklinde söyledi.. .fazla değilmi kafama yatmadı hiç
  • quote:

bugun aradım topkapı fiatı bana 500 tl den bahsetti çok fazla değilmi bu bakım fiyatı .. daha uyguna hangi fiat servisinde yaptırabiliriz..
    ayna alt kapağınada 35 40 tl fiyat söyledi telden sorunca...
    .birde fiatın sitesinde yazan fiyatların güncel olmadığını söyledi...

500 liralık . bakımda.. motor yağı + hava filtresi + yağ ve mozot filitresi + polen filitresi vs gibi şeklinde söyledi.. .fazla değilmi kafama yatmadı hiç

500tl lik hiç bakım daha hiç yaptırmasım ben 30000km bakım dahil yaptırdım. Başkavservislerede sor bence. Ama belki hiç bakım yaptırmadınız diye bu fiyatı veriyorlardır. Garantiden çıktıysa araba üşiniz zor. İnşallah bir sorun yaşamazsınız.

• Ben garantiyi 765tl vererek 5 yıla uzattım. Bence garanti çok önemli. Kapı gıcırtısı vs bir sürü detayı garantiden halledebilmek gğzel.

• 1.3 Dizel 75 HP 2012 model pop versiyonu ile aranızdayım.
    44 bin km'de degişeni boyası kazası vs. hiçbirşeyi yok.
    Sigara bile içilmemiş
    31 bin lira'ya aldım beyler.
    Ufak modifikasyonlar lazım.
    Kafamdaki projeleri, 16 jant.
    Abarth Spoiler.
    Marşpiyel taktıracagım birde.
    Birde orjinal teybine aux-usb girişi takabilirmiyim ?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2012-model-punto-evo-ss-lpg-li-otomatik-180643834/detay
    Bu araç sizce nasıl, en son kaç vermeliyim,
    Aslında LPG istemiyorum ama olmazsa iptal ettireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsera -- 26 Eylül 2014; 16:55:10 >
  • Arkadaslar punto 1.2 kullanan varmı,yakıt performansı nasıldır.

• normalde hızı çok sevmem ama aracı aldıktan sonra denemek için otobanda 175km hıza çıktım o anda iki tane şirket aracı tdı polo beni geçti ilk denemede dumur oldum ve bir daha hız yapmamaya karar verdim.
  • 2013 puntom ile aranızdayım .
  • hayırlı olsun hangi paket aracınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsera

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2012-model-punto-evo-ss-lpg-li-otomatik-180643834/detay
    Bu araç sizce nasıl, en son kaç vermeliyim,
    Aslında LPG istemiyorum ama olmazsa iptal ettireceğim.

Otomatik punto önermem..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denay

normalde hızı çok sevmem ama aracı aldıktan sonra denemek için otobanda 175km hıza çıktım o anda iki tane şirket aracı tdı polo beni geçti ilk denemede dumur oldum ve bir daha hız yapmamaya karar verdim.

Punto surat arabasi değil bende bir kerre o hataya dustum zamanında BMW ye karesi .önce herşey güzeldi adam beni geçti ben onu gectim ondan sonra bi basit tam basit ben baka kaldim bizim 140 lara cikti araba artik gitmiyordu ama BMW fişek gibi uzaklasiykrdu 1.3 le kala kaldim ben vites artiriyorum araba bogiluyor BMW canavar gibi punto kaplumbag adam makara yapti iste öyle geçmişti ona yetişecem derken vites 5 araba yetismiyor ama bmw hizlaniyordu iste punto şehir içi bir aile arabasi spor bi araba değil . punto güven vermez o hizlarda zaten.
  • Teşekkürler.
    İkinci elden vazgeçtik, sıfır bakınıyoruz artık, piyasa rezalet.
    Bayiden öyle bir fiyat aldım ki aynı özellikteki ikinci ellerin tamamı aldığım fiyattan yüksek :) Milletin sıfır piyasasından haberi yok.
  • quote:

Teşekkürler.
    Bayiden öyle bir fiyat aldım ki aynı özellikteki ikinci ellerin tamamı aldığım fiyattan yüksek :) Milletin sıfır piyasasından haberi yok.

şöyle söyleyeyim hocam, punto dizel pop versiyonu suan 45000 alinabiliyor. 1-2 yasinda 30 bin kilometre civari araclara {boya degiseni olmayan} 33-34 istiyorlar. bu fiyat gayet normal bence. Volkswagen olsaydi mesela 45 bin liralik aracin ikinci eline 50'den asagi istemezlerdi.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Teşekkürler.

şöyle söyleyeyim hocam, punto dizel pop versiyonu suan 45000 alinabiliyor. 1-2 yasinda 30 bin kilometre civari araclara {boya degiseni olmayan} 33-34 istiyorlar. bu fiyat gayet normal bence. Volkswagen olsaydi mesela 45 bin liralik aracin ikinci eline 50'den asagi istemezlerdi.. :)

o sebeple bu konuya geldim :D

1 haftadır polo bakınıyorum,
    1.2 tsi 2014lerde sıfırlar 45700ken kullanıp 50bin isteyenler dolu, sıfırından 1000 lira altını bulabilirsen şanslısın.
    geçen sene milletin yazdığı yazıları okuyorum, 35bine dizel tertemiz 2nci el araç alırken 1 sene içinde 40binlere çıkmış fiyatları.
    adamlar 2 sene önce 28e sıfır aldıkları ve paşa paşa binip sağını solunu boyattıkları araca 33 bin istiyorlar. (benzinli 1.2)
    hal böyle olunca 33-35 bine başka ne araç var diye bakınıyordum, punto'nun 2012 dizellerini o fiyatlara sattıklarını gördüm.

2005 1.16i aracımı sattım, attan inip eşeğe binmeyeyim diye en kötü vw polo olsun istiyordum ama piyasanın içine etmişler.
    eğer ki puntoyu bilen biriyseniz 35bin liraya kadar dizel hangi puntoyu önerirsiniz? ya da önerir misiniz?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 3 Kasım 2014; 21:34:40 >

• abisi1 A kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 6-7 aydır 2012 dizel punto kullanıyorum. Bundan önce Mitsubishi Colt aracım vardı.

Açıkçası Puntoyu almadan önce çok araştırdım. Önceliğim yakıt ekonomisiydi. Sanırım bu sınıfta en az yakan araçlardan biri. Dolayısıyla bu konuda zaten beklentimi karşılayacağını tahmin ediyordum. Ama FIAT olması düşündürüyordu. İkinci el piyasasını araştırırken gördümki hızl satılabilen bir araç. Beğenmezsem az bir zararla satarım diye düşündüm.

Titiz bir adamımdır, boyasız ve değişensiz orjinal Punto arayışına girdim. 1 ay sonunda buldum ve ekspertizini yaptırıp aldım.

Araç beklentilerimin çok üzerinde çıktı. Konforu, yakıtı, performansı, ferahlığı fiyatına göre çok çok iyi bence. Fiat'ın 1.3 MJ motoru da kendini çoktan kanıtlamış olduğundan kafam rahat biniyorum. Fazlasıyla memnunum ve tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.