Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

Orijinalden alıntı: karaca209

punto 1.4 lounge dualogice aracımla dün bir yere gittim.
    Aracı stop ettim. Tekrar çalıştırmam gerektiğinde fren taş gibi olmuştu.
    Basamıyordum. Böle olunca tabi, arabayıda çalıştıramadım.
    Sorun ne olabilir acaba. vites 1 deyken aracı stop ediyorum. Boşta bırakmıyorum aracı hiç. Ondan mı acaba.

Marşı çevirdiğimde frene basın uyarısı geliyor. Basılmıyor .
    Biraz uzun süreli marşı çevirdim. Sonra yumuşadı.
    Bu iki kere oldu. dün akşam ve bu sabah.
    Olağan birşeymi yani bir şey kendini korumayamı alıyor bilemedim.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Hidrolik frenlerde kontagi kapattiktan sonra freni pompalarsaniz pedal sertlesir. Cozum: kontak kapadiktan sonra frene dokunmamak.

Teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

punto 1.4 lounge dualogice aracımla dün bir yere gittim.
    Aracı stop ettim. Tekrar çalıştırmam gerektiğinde fren taş gibi olmuştu.
    Basamıyordum. Böle olunca tabi, arabayıda çalıştıramadım.
    Sorun ne olabilir acaba. vites 1 deyken aracı stop ediyorum. Boşta bırakmıyorum aracı hiç. Ondan mı acaba.

Marşı çevirdiğimde frene basın uyarısı geliyor. Basılmıyor .
    Biraz uzun süreli marşı çevirdim. Sonra yumuşadı.
    Bu iki kere oldu. dün akşam ve bu sabah.
    Olağan birşeymi yani bir şey kendini korumayamı alıyor bilemedim.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Hidrolik frenlerde kontagi kapattiktan sonra freni pompalarsaniz pedal sertlesir. Cozum: kontak kapadiktan sonra frene dokunmamak.

Teşekkür ederim

Rica ederim.

Kontakta biraz yanlis olmus. Motorun calismasi gerek, sonucta motor hidrolik pompaya guc veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar punto arayışım devam ediyor

Şöyle bir araç var 35.500'e bıraktı,lounge modeli ne dersiniz.Adam baldızın arabası o yüzden yokuş kalkış desteği var mı yok mu bilmiyorum diyor ama burda yazılanlara göre olması lazım gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-boyasiz,degisensiz,kazsiz,triptonik-vites-95-lik-2012-punto-190163131/detay

• theja kullanıcısına yanıt
    araç yarı otomatik, o yüzden var ;)
  • Öncelikle herkese merhaba.
    Punto 1.4 fire popstar S&S güvenlik paketli araç için bugün kapora verdim. Haftaya teslim alacağım. Bu modeli kullanan var mı? Yakıt konusunda bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

araç yarı otomatik, o yüzden var ;)

Bir aksilik çıkmazsa haftasonu baktırtacağım arabaya,yalnız 2012 model arabanın doğru düzgün trafik sigorta poliçesi bile çıkması sigortadan sordurunca,işin açığı biraz kafamı bulandırdı ya neyse bakalım hayırlısı.

Bu arada geçen sene punto üretimden kalkacak deniliyordu son durum nedir acaba bilen var mı aramızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: punto12

arkadaşım benim arabam var 34750 ye bırakabilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2012-boyasiz-fiat-punto-1.4-lounge-ss-dualogic-yari-oto-full-191583128/detay

Aracınızda hata, boya değişen varmıdır ?
    Birde kış lastiği yanına veriyormusunuz ?

• aracımda hata boya değişen yok, kış lastiği vermiyorum.
  • orijinal 2012 fiat punto 1,4 benzinli

http://www.sahibinden.c...to-full-191583128/detay
  • arkadaşlar puntomu satışa çıkardım yeni passat almayı düşünüyorum ilgilenen olursa ilan no 191544522 sahibinden com da var hiçbir kaza vs yoktur birmot bursa bakımlıdır
  • 2012 Boyasız Fiat Punto 1.4 Lounge SS Dualogic Yarı Oto. Full
    sahibinden ilan no 193095590
  • 2008 - 2009 Fiat punto grande 1.4 tjet sport arıyorum satan arkadaşlar varsa satmayı düşünenler varsa gordugunuz varsa bana ulaşabilirmisiniz ?
  • Herkese merhaba,
    Punto aracımda yolda giderken hafif firene bastığımda ön taraftan sürtme sesi geliyor. tekerlerden diye düşünüyorum ama.
    sebebini bilen ve yardımcı olan varsa sevinirim.
  • aynı durum bendede var geri giderken de benzer bişey oluyor. sebebini bende merak ediyorum. yarın bakım için servise gidicem sorarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denay

aynı durum bendede var geri giderken de benzer bişey oluyor. sebebini bende merak ediyorum. yarın bakım için servise gidicem sorarım.

serviste sorabildiniz mi? sorun neymiş.
  • sesin balata tozlarından olabileceğini söyledi usta temizledi. tekrar aynı sıkıntı olmadı şimdilik
  • Herkese selamlar saygılar

2012 punto 1.4 s&s Yarı otomatik benzinli almayı düşünüyorum. 38000 km.de, beyaz renk, analog klima, yokuş kalkış var. fiyatı ise 32000 tl

bu aracı seçmemdeki esas amacım sanayiye mahkum olmamak ve yeni nesil bir araca binmek. daha önce 99 astra cd manuel vardı. tamircilere çok param gitti. aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum.

sorularım şunlar olacak yardımcı olursanız sevinirim.

şanzumanda sıkıntı olup olmadığını orjinal servise göstermek mi gerekir? daha önce y/o araç kullanmadım ilk defa denerken nelere dikkat edeyim?

eşim de kullanacağı için yarı otomatik araç seçtim, ama forumdaki yorumları okuyunca hep duyduğum şikayetlere rastladım. (yokuşta çekmeme gibi.) sonuçta performans beklemiyorum tabiki. işimi görsün yeter. ankaralılar varsa bilir dikmen yokuşu, cinnah gibi yerlerde çok sıkıntı yaşarmıyım?

tabiki en önemli husus yakıt tüketimi nasıldır? şehiriçi tüketimi kaç lt.? 6,7 yazıyor teknik detaylarında. memur olduğum için her zaman binmeyeceğim sadece yazları 2000 km uzun yol yapacağım. onun haricinde haftada 2-3 gün binerim. yılda en fazla 6-7 bin km falan binerim tahminen. tüp taktırmak gerekirmi?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar.
    Punto mu satıyorum. Forumdan dosta gidebilecek bir araç boyası değişeni yok daha 36.900km de.
    İlgilenenler detaylarına bakabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2012-fiat-punto-lounge-full-degisen-boya-yok-202470807/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_fall

Herkese selamlar saygılar

2012 punto 1.4 s&s Yarı otomatik benzinli almayı düşünüyorum. 38000 km.de, beyaz renk, analog klima, yokuş kalkış var. fiyatı ise 32000 tl

bu aracı seçmemdeki esas amacım sanayiye mahkum olmamak ve yeni nesil bir araca binmek. daha önce 99 astra cd manuel vardı. tamircilere çok param gitti. aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum.

sorularım şunlar olacak yardımcı olursanız sevinirim.

şanzumanda sıkıntı olup olmadığını orjinal servise göstermek mi gerekir? daha önce y/o araç kullanmadım ilk defa denerken nelere dikkat edeyim?

eşim de kullanacağı için yarı otomatik araç seçtim, ama forumdaki yorumları okuyunca hep duyduğum şikayetlere rastladım. (yokuşta çekmeme gibi.) sonuçta performans beklemiyorum tabiki. işimi görsün yeter. ankaralılar varsa bilir dikmen yokuşu, cinnah gibi yerlerde çok sıkıntı yaşarmıyım?

tabiki en önemli husus yakıt tüketimi nasıldır? şehiriçi tüketimi kaç lt.? 6,7 yazıyor teknik detaylarında. memur olduğum için her zaman binmeyeceğim sadece yazları 2000 km uzun yol yapacağım. onun haricinde haftada 2-3 gün binerim. yılda en fazla 6-7 bin km falan binerim tahminen. tüp taktırmak gerekirmi?

Şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar. Puntomdan önce fiorino yarı otomatik vardı bende 3 sene kullandım. bir sorun çıkarmadı. Ama benzinlide nasıl bilmiyorum.
    Puntoyuda alırken servis sahibi arkadaşım illede dizel al benzinliyi alma dedi. İyikide dizel almışım puntomda hiç sıkıntı yaratmadı.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.