Bildirim
Yeni Fiat Viaggio Türkiye'ye Geliyor. (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fiat nerde böyle tasarım yapsın,dodge dart'ın panjuru stop grubunu değiştirip fiat logosunu yapıştırmışlar dodge journey de olduğu gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim emin misin?Benim pederde beyaz yaka Tofaş emeklisi.Projelerini parçalarını falan küçük sanaayide bizzat gördüm Viaggio'ya fazla benzemiyodu.Tamam yeni C segmenti bir aracın üretimine başlanıcak ancak Viaggio mu? -
Valla 5 yıldır geldi gelecek diye bekliyoruz. Ama Lİnea 50ye satılırken bunu 50ye satarlarsa Linea satmaz. Bu yuzden o fiyatlar hayal olur. 120 hp turboya Lpg takılırsa iyi olur yoksa çok yakar alınmaz. Keza dizellerde çok yakıyor. Yol bilgisayarı ve pompa arasında 1.5 litre farkediyorsu şirketteli Linea marka dizel araçlarımızda. -
Direksiyon tasarimi cok kotu
Konsol cok yukarda tasarlanmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4 140'lık veya 150'lik motora 9ZF gelsin, ön göğsü yumuşak olsun, diz mesafesi ve bagajı iyi olsun, Linea gibi ucuz hissettirmesin, tipi gayet güzel, 1.6 multijet 120'lik motoru ile en dolusu 65bin bile olsa çok satılır, tabi dediğim kriterlere sahip olursa, olmazsa zor -
Benzinli gelecekse hiç şansı yok
yeni taksi lerimiz hayırlı olsun. -
Araç C segmentse ve 45-50 bandında gelecekse yarın ilk işim Fiat'a gidip sıra yazdırmak. -
Fiat amblemi çok sırıtıyor sanki bu arabaya ait değilmiş gibi
Ic mekanın görüntüsü acayip bir kalitesizlik hissiyati yaratıyor. Bir de şu kalas gibi direksiyon freemonttan başka modele yakışmıyor.
Bu araç çin piyasası için değil miydi ya Çin ve Türkiye pazarları çok farklı bence.Burda mecburen lineanın üzerine konumlacak fiyat olarak o fiyatta satması zor.Ama daha güzel bişey gelirse olabilir o direksiyon ve konsol cidden olmamış. -
Bu fiyata, bu motor seçenekleri ile gelirse yok satar. Sıra bekletir artık Medos falan -
-
Ben de meraktan baktım 9 ZF otomatik gelir mi diye, özellikle dizel 120 beygir 1.6 motor ile(daha güçlü de olabilir) bir arada sunulursa iyi.
ZF'nin wiki sayfasında potansiyel kullanacak arabalar kısmında Fiat Chrysler Automobiles ve özellikle Dodge Dart var ama sunulur mu sadece amerika'ya mı sunulur bilinmez. Ama artık fiat dizel otomatik olursa hep zf 9 kullanması mantıklı zaten çok pahalı bir şanzıman da değil Honda CR-V dizel için İngiltere motomatik fiyat farkı sadece 1500 paund yani 6000, burada uyduruk şanzımanlara kaç para isteyenler utansın.
http://en.wikipedia.org/wiki/ZF_9HP_transmission
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinoka
Ben de meraktan baktım 9 ZF otomatik gelir mi diye, özellikle dizel 120 beygir 1.6 motor ile(daha güçlü de olabilir) bir arada sunulursa iyi.
ZF'nin wiki sayfasında potansiyel kullanacak arabalar kısmında Fiat Chrysler Automobiles ve özellikle Dodge Dart var ama sunulur mu sadece amerika'ya mı sunulur bilinmez. Ama artık fiat dizel otomatik olursa hep zf 9 kullanması mantıklı zaten çok pahalı bir şanzıman da değil Honda CR-V dizel için İngiltere motomatik fiyat farkı sadece 1500 paund yani 6000, burada uyduruk şanzımanlara kaç para isteyenler utansın.
http://en.wikipedia.org/wiki/ZF_9HP_transmission
İnşallah koyarlar, Doblo'da bile var ama 2.4 litre motor. Ama Türkiye'de sorunlu dsg için 13 bin fark isteniyor, ZF gibi bir markanın 9 ilerisine ne kadar istenir bilemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Linea eskimisti zaten , yerine gelirse fiyati da uygun olursa iyi olur .
Fiatların yeni versiyonlarında ya ZF9 ya da TCT kullanılacak. 500 Xte başladı zaten. Ama bu araba her halükarda satmaz. C segmentinde ise satmaz, Lineanın yerine gelirse yine satmaz. Linea gibi rekortmen bir modeli nasıl bitiriyorlar akıl alacak gibi değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiat gurubu neden bütün arabalarını getirmezki yeni palio albea daha başka modellerini getirse çeşit artar insanlar bütcelerine uygun arabaları alırlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X